Güncellemeler
+1 yıl
Boşverin la iyice soğudum. Gene tek tabanca manyak gibi çalışıp para yapmaya devam. Hepinize teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversitede arkadaşlar gezerken içerken ben okul hastanede uygulama haftada 3 gün akşam 6 ile gece 4 arası kuryelik 8 den akşam 4 civarlarina kadar okul veya 7 den akşam 5 e kadar hastanede uygulama haftasonlari akşam bazen 8 9 a kadar pederle dükkanda gece de atölyede telefon bilgisayar motosiklet tamir etmeye devam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maalesef günümüzün genç kızları olmuş tiktok canım. Bak kardeşim insanların yüzde 60 ı akılsızdır,100 kızdan zeki, karakterli arasan 5 kişi çıkar, demek ki senin çevre yapın karakterli kızlara uygun değil, önce çevreni değiş. Ve ayrıca kadınlar erkekte maddiyata, erkeklerde kadınlarda dış görünüşe bakar. Kızlar arabamı beğenmedi demenle, kısa boylu kilolu kız istemem demen aynıdır. Diyelim iki karakterli adam var kızına talip, birisinin murat 131 diğerinin range roverı var, kızının hangisiyle evlenmesini istersin? Kadın bakıyor bunun murattisi var, böyle olanda vizyon gelecek zeka yoktur deyip uzak duruyor.. ha seni yermiyorum gerçeği söylüyorum. Ve bu arada seni seven elbet biri çıkar..
Not: size lafım yok.
Hiçbir kız gerçekten tamamen sevemez kimse beni yemesin burada şimdi. Ayrıca vizyon misyon ne alaka şirkete yönetim asistanı falan mı gireceğim? Ve size yemin ederim aşırı kilo disinda dış görünüşe pek bakmam etkisi %10 20 anca olur. Ve sorunuza gelirsek; kızım hangisini seviyor ise ve hangisi daha düzgün bir erkek ise ona veririm. 12 yaşımdan beri çalışıyorum arabam motosikletim küçük bir silah koleksiyonum antika eşyalarım kenarda altınım var hepsini de kendim yaptim ve iş de kurdum babasına iphone 14 için yalvarıp otobüs kartı akbil abonman alan kız benim vizyonumu sorgulayamaz.
Birikim yapan ileride zengin olur seni alan kız yaşadı.. sadece doğru insanı bekle, Allah'dan iste. Ve kızlarda sever,2 yildır bana adım atmayan adamı bekliyorum, bugun bana piyango çıksa sevinemem ki, o yok cunku hayatimda.. onu bir kere gorunce bir haftam guzel geciyor.
Allah sizin için de hayırlısını nasip etsin desem bana dersiniz hayırlı mi bilmem o olsun yeter diye. Ondan diyorum ki Allah size onu nasip eylesin inşallah:)
Mutlu olacaksam Rabbim onu nasip etsin.. sanada seni hak eden, sevdigin sevildigin huzurlu bir yuva nasip etsin Allah. Bu arada aptal erkek her kızdan hoşlanır sadece zekiler kız seçer sende zekisin, Allah senin olanı sana verecek sadece zamanı gelmedi.
Sonunda şu sitede güzel düzgün insanca konuşan biri.. çok teşekkür ederim size çok makbule geçti söyledikleriniz. İyi geceler dilerim:)
Rica ederim 🌝 iyi sabahlar
En iysii tek olmak nettt
Hiçbirine ihtiyacım yok! 1 tanesine vardi o da suratıma bakmadı. Bosverin haklısınız
Belki içinden istek gelmiyordur
Yok dediğim gibi istiyorum ama öyle olduklarını görünce soguyorum