Karşı cinse bir türlü ısınamıyorum neden acaba?

NOT: CINSEL OLARAK DEĞİL! GAY DEGİLİM.

Ne kadar ugrastiysam da hicbiriyle arkadaş veya sevgili olasım gelmiyor. Aslında istiyorum ama hal hareketleri davranışları giyinisleri düşünceleri saçma sapan önyargıları bizlere bakış açıları vb vb. Sebeplerden dolayı soğuyorum. Hele o tuhaf tavırları önyargıları ve beni bazi sebeplerden dolayi küçük görmeleri (murat 131 arabam var, 1979 model ford klasik arabam vardi sattim asiri benzin tüketiminden dolayı. Kendi isimi yapiyorum ama hor görüyorlar cok çalışıyorum diye.) Napabilirim ki aslında istiyorum da. Kusurum pek yok çok aşırı sinirli biri olmam biraz da bakımsız olmam haricinde. Bakımsız derken pis pasakli değil. Mesela elbiseye cok önem vermem saçımı yapmam. Berber keser öyle kalır arada yıkarım okadar🤣

Not: arabamı motorumu begenmeyip laf edip otobüse binenlere 6 aylık akbil alcam🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Boşverin la iyice soğudum. Gene tek tabanca manyak gibi çalışıp para yapmaya devam. Hepinize teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversitede arkadaşlar gezerken içerken ben okul hastanede uygulama haftada 3 gün akşam 6 ile gece 4 arası kuryelik 8 den akşam 4 civarlarina kadar okul veya 7 den akşam 5 e kadar hastanede uygulama haftasonlari akşam bazen 8 9 a kadar pederle dükkanda gece de atölyede telefon bilgisayar motosiklet tamir etmeye devam.
Karşı cinse bir türlü ısınamıyorum neden acaba?