Bana hepsi rol yapıyor gibi geliyor.
Örneğin dokunmaya mı kıyamıyor, sürekli dokunmak mı istiyor, sürekli hediye mi alıyor, ne yapıyor...
Bana hepsi rol yapıyor gibi geliyor.
Örneğin dokunmaya mı kıyamıyor, sürekli dokunmak mı istiyor, sürekli hediye mi alıyor, ne yapıyor...
Koruma içgüdüsü geliştiriyorsun. Gözünle otarıyorsun tıpkı sürüdeki koyunları gözeten bir çoban köpeği gibi. Bir şeyleri beraber yapalım istiyorsun. Bir şeyler öğretmek istiyorsun. Dokunmaya kıyamıyor lafı falan palavra. Çünkü direk bu benim kadınım artık bu bana helal gözüyle bakıyorsun her ne kadar yanlış olsa da. Dokunmadan kasıt cinsellikse tabi yani o konuda bir sınırda duruyorsun. Ben hediye çok almam mesela. O boyutta bir yatırım için evlenmiş falan olmam gerek. Hülasa, hangi erkeğin seni sevdiğini hangisinin cinsellik istediğini eğer farklı profilleri görmediysen anlayamazsın.
Dokunmaya kıyamamak saçmalık. İnsan aşık olduğunda en çok ona dokunmak ister.
Hediye olayı genelleme yapılacak bir şey değil. Genelde değerli hediyeler alanlar sevgiden değil gösteriştendir. Aşık olan erkek mal gibi bir şey olur, mantıklı kararlar veremez. Her şeyi seninle olsun ister, seni görmek için taa ebesinin şeyinden gelir. Gözü başka kadını görmez
Bu zamanda dokunmadan seveni görmedim insanın içinden geliyor sarılmak öpmek içine basmak ama yanlış zamanda yapılıyor haram seven dokunmaz diyorlar bazende sevende dokunuyor sevmeyende aman anlamıyorum hediye alması sevgi göstergesi olmaz almak zorunda değilll bu da sevgi ölçüsü olamaz en son iliskiden sonra bana her şey boş anlamsız manasız geliyor amaan yalan Dünya'nın kandirmacasi hep bunlar bir gün ölücezzz saçma canım şeylerle uğraşıyoruz işin aslı off anam yaaa
Cevap
2Cevap
Bunlardan hiçbirini bir erkek yapmadı bana
Genellikle cinsel odakli olmuyorlar sadece.
Ee aglaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?