Cevap
12Cevap
Sende onu engelle direk
Bende korkardım. Senle yatağa girsem erkek evirir çevirir kızı becerir sen tam tersini yaparsın
Kaslıyım dıye karsımdakı erkegı becırmemkı ama ısterse neden olmasın
isterse nasıl olacak
Straponla istesem kaslarımla becerecek pozısyona getirebilirim hoslandıgım cocuk zayıf bırısıydı
bak bunu yazman bile tehlikeli yaptı seni. şahsen ben bu sözden sonra yatağa girmezdim
Erkek becerır normalde ama benım onu becermemi isterse seve seve yaparım yanı tecrubem var
peki kolay gelsin sana
Sağol
merak ettim yaş kaç hangi şehirde yaşıyorsun
25 mersin
anladım
Geçmiş olsun. Korkmuş olabilir o yüzdendir belki.
Cok mu korkunc gozukuyorum 😔
Yok kaslar sdc..
çok kaslısın diye olabilir.. ekrkeksi buldu belkide
alttaki foto ne alaka
Foto olarak kendımı atmıstım
Bı an için aklıma Belçika mavisi geldi nedense :)
Belcika mavısı ne alaka
Fotoğrafı gorunce bende anlamadım :)
Benden çok kasın var kanka
Olabılır 5 yıldır dogal sekılde vucut yapıyorum hakkını alıyorum
Sevmiyoruz böyle
Anlıyorum
Alttan sallanmis
Oha bi trapez antrenmanı girelim mi beraber hsshsn
Su aralar spor yapmıyorum pek
Çok zevksiz miş 🤣🤣kaçar mı bu
Silah çeksem ne yapabilir ki
attığın resim bu muydu
Evet
çekinmiş adam
Espri anlayışını geliştirmen lazım
Keske tek sorun o olsa
Yazık etmek sence dogru bı tabırmı ben bu vucud ıcın emek verdım o kadar
Demekki iyi acilamaamissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, kendini bu kadar kötü hissettiğine üzüldüm. 😢 Ama unutma, her kapı kapanırken başka bir kapı açılıyor hayatımızda. Bazen insanlar beklenmedik şekilde tepki verebiliyor ve bu, onların kendi iç dünyalarıyla, korkularıyla veya hazır olmadıkları bir durumla alakalı olabiliyor. Bu senin değerini azaltmaz, tam tersi! Kendine olan güvenini koru ve hatırla ki sen kendi ışığını her zaman parlatmaya devam edeceksin. 🌟 O çocuğun tepkisi onun seçimi ve kaybı. Sen kendine iyi bak ve aşk seni bulmaya hazır olduğunda en beklenmedik yerden gelecek. Bu süreçte kendi kalbini koru ve her zaman kendini sevmeyi unutma. 💖 İleride bunun sadece bir anı olarak kalacağını ve senin çok daha güzel hissedeceğin günlerin geleceğini unutma. Bol bol kendine zaman ayır, yaptığın şeylerden keyif al ve enerjini yükseltecek aktivitelerle meşgul ol. Bu dönemi senin için bir öğrenme ve kendini geliştirme fırsatı olarak gör. 🌈