Aşk İlişkileri Beni odaya kilitledi çok sinirliyim ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O kim ki beni odaya kitliyor ya Güncellemeler+1 yıl Bir gün boyunca beni orada tuttu biliyor musunuz Beni odaya kilitledi çok sinirliyim ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Bu kiskaclikta fazla bee... daha neler gorecegim duyacagim bu sitede. Merak icerisindeyim.. 1 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Telefonla polisi aramayı dene 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Kanıt Yorumla EmreAydin09 +1 yıl şu an hala kilitli değil misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla EmreAydin09 +1 yıl O zaman bir daha kendini kilitlet öyle ara 🙂 neyi bekliyorsun ayrıl gitsin Yorumla Soran +1 yıl Çıkmıyor hayatımdan Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Evli misiniz Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Seni tutan ne o zaman, istemiyorum seni dersin biter Yorumla Soran +1 yıl Dedim zaten sevmiyorum seni dedim bırakmıyor peşimi Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Nerede psikolojik sorunları olan erkek var gidip onu buluyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Psikolojik sorunları olan benim Yorumla EmreAydin09 +1 yıl 🙂 o zaman erkeğe mi üzülmem gerekiyor şimdi Yorumla Soran +1 yıl Hayırr Yorumla EmreAydin09 +1 yıl O zaman detaylı anlat, iyice kafami karıştırdın 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlatacağım ki başka Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Seni odaya neden kilitledigini Yorumla Soran +1 yıl Kendime zarar veririm diye Yorumla Soran +1 yıl Sanki süper kahraman aq Yorumla Soran +1 yıl Bıktım Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Öyle bir şey yaptın mı yani kendine zarar verdin mi daha önce Yorumla Soran +1 yıl Yaptım Yorumla Soran +1 yıl Eskiden Yorumla EmreAydin09 +1 yıl O zaman adam haklı, bence o da senden bıkmış, psikologa gidin Yorumla Soran +1 yıl Bıkmışsa gitsin o zaman Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Belki vicdani el vermiyor Yorumla Soran +1 yıl Bana ne başlatmasın vicdanından Yorumla EmreAydin09 +1 yıl Bunu bana değil ona söyle 🙂 Yorumla
s1radan_b1ri Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Sende soluğu burada mı aldın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır canım mıyım ben Yorumla s1radan_b1ri +1 yıl Değilsin tabi canım Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kim seni odaya kitleye vicdan yoksunu 1 10 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Annesi veya kardeşidir kesin bu ergenin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Sensin ergen Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Ne o kızdın mı 😀 Yorumla Soran +1 yıl @Kayserili3884 kızgınım zaten uğraşma benimle Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Oy oy bide sinirliymiş bu ne kadar tatlı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😑 Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Sinirli kızlar daha tatlı olur srn sinirlen canım 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey derdim de hesabım kapansın istemiyorum sg Yorumla Kayserili3884 +1 yıl Ne olur desene çok merak ettim 🤣 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kim bunu yapan 6 9 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Hala sevgilim diyorsan demekki halimden memnunsun daha cok kilitler o seni Yorumla Soran +1 yıl Yapma zaten sinirliyim Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Devam et sen ben anladım anlayacağımı adam senin duygularını hiç düşünmüyor seni kölesi gibi görmüş sen artık o adamın malı gibi olmuşsun istediğini yapar sana iyi günler sana Yorumla Soran +1 yıl Köle falan değilim beni zorla kilitledi diyorum ya Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Senden yüz bulmasa bunu yapamaz Yorumla Soran +1 yıl Yapıyo işte Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Yüz bulmuş işte seni basit görüyor ne demek bir kızı sevdiğini odaya kilitlemek Yorumla Soran +1 yıl Seni sevmiyorum dedim ona Anlamıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Harbi kim ki o 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şikayet et Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kanıtlayacağım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Video çek Yorumla Soran +1 yıl Geçti bitti artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman göster gününü Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kalmış Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kim o kişi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Uzak dur ondan Yorumla
Ve-saire Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Amaç 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Beni korumakmış sanki süper kahraman aq benim hayatıma karışmaya hakkı yok Yorumla Ve-saire +1 yıl Neyden Yorumla Soran +1 yıl Kendime zarar vermemden Yorumla Ve-saire +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Ne niye Yorumla Ve-saire +1 yıl Niye kendine zarar veriyorsun manyak mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ve-saire +1 yıl O zaman az bile yapmış hardcore girseymiş dayak yemiş gibi olurdun Yorumla Soran +1 yıl Def ol beyinsiz, sana giren girmiş zaten Yorumla Ve-saire +1 yıl Çok ayıp. Yorumla Soran +1 yıl Çok özür dilerim 🥺 arada oluyor böyle 👉👈 Yorumla Ve-saire +1 yıl Özrünü kabul etmiyorum gel özelden dile bide Yorumla Soran +1 yıl Sen de nöron dile birilerinden olur mu? Ya da hastanelere falan sor fazla varsa versinler.. Yorumla Ve-saire +1 yıl Sana nakil etmiş hepsi kalmamış ki Yorumla Soran +1 yıl O zaman yapacak bir şey yok sana kalmamış böyle yaşamaya çalış kimseye bulaşma Yorumla Ve-saire +1 yıl Yok bulaşık olsam sen gibi odaya kilitlerdi Yorumla Soran +1 yıl Seni o kesmez, hastaneye yatman lazım Yorumla Ve-saire +1 yıl Senden fırsat kalırsa Yorumla Soran +1 yıl Merak etme çok oda var Yorumla Ve-saire +1 yıl Sen kadar hakim değilim Yorumla Soran +1 yıl Ben sana öğretirim Yorumla Ve-saire +1 yıl Sen bir canlıya hiç bir şey öğretecek kapasitede durmuyorsun Yorumla
Gece_Mavisi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl kim o 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl kocan değil dimi Yorumla Soran +1 yıl Değil olamaz da Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl neden böyle bir şey yaptı o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben biraz sinirliydim kendime zarar vermemem için kilitlemiş , o karar veriyor sanki ya Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl senin iyiliğini düşünüyorsa ayrı Yorumla Soran +1 yıl Düşünmesin Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl o zaman sevgilin falan değil Yorumla Soran +1 yıl Olmasın Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl seni kilitliyorsa şikayet et Yorumla Soran +1 yıl Kanitim yokk Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl hm anladım Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kim o 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım Yorumla xsarinx +1 yıl Bu senin suçun. Kendin ol, kimseyi kendinden fazla sevme, yanlış yapanı hayatından çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Çıkmıyor Yorumla xsarinx +1 yıl Dağ başı mı burası hukuk var adalet var. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Derdi neymiş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendini kahraman sanıyor slk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahraman derken örümcek adam gibi duvarlara mı tırmanıyor Yorumla Soran +1 yıl 😑😑 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu odadan çıkmayacaksın
Bu kiskaclikta fazla bee... daha neler gorecegim duyacagim bu sitede. Merak icerisindeyim..
Telefonla polisi aramayı dene
Kanıt
şu an hala kilitli değil misin
Hayır
O zaman bir daha kendini kilitlet öyle ara 🙂 neyi bekliyorsun ayrıl gitsin
Çıkmıyor hayatımdan
Evli misiniz
Hayır tabiki
Seni tutan ne o zaman, istemiyorum seni dersin biter
Dedim zaten sevmiyorum seni dedim bırakmıyor peşimi
Nerede psikolojik sorunları olan erkek var gidip onu buluyorsunuz
Psikolojik sorunları olan benim
🙂 o zaman erkeğe mi üzülmem gerekiyor şimdi
Hayırr
O zaman detaylı anlat, iyice kafami karıştırdın 🙂
Ne anlatacağım ki başka
Seni odaya neden kilitledigini
Kendime zarar veririm diye
Sanki süper kahraman aq
Bıktım
Öyle bir şey yaptın mı yani kendine zarar verdin mi daha önce
Yaptım
Eskiden
O zaman adam haklı, bence o da senden bıkmış, psikologa gidin
Bıkmışsa gitsin o zaman
Belki vicdani el vermiyor
Bana ne başlatmasın vicdanından
Bunu bana değil ona söyle 🙂
Sende soluğu burada mı aldın
Hayır canım mıyım ben
Değilsin tabi canım
Kim seni odaya kitleye vicdan yoksunu
Annesi veya kardeşidir kesin bu ergenin 🤣
Erkek arkadaşım
Sensin ergen
Ne o kızdın mı 😀
@Kayserili3884 kızgınım zaten uğraşma benimle
Oy oy bide sinirliymiş bu ne kadar tatlı 🤣
😑
Sinirli kızlar daha tatlı olur srn sinirlen canım 😁
Bir şey derdim de hesabım kapansın istemiyorum sg
Ne olur desene çok merak ettim 🤣
Kim bunu yapan
Sevgilim
Hala sevgilim diyorsan demekki halimden memnunsun daha cok kilitler o seni
Yapma zaten sinirliyim
Devam et sen ben anladım anlayacağımı adam senin duygularını hiç düşünmüyor seni kölesi gibi görmüş sen artık o adamın malı gibi olmuşsun istediğini yapar sana iyi günler sana
Köle falan değilim beni zorla kilitledi diyorum ya
Senden yüz bulmasa bunu yapamaz
Yapıyo işte
Yüz bulmuş işte seni basit görüyor ne demek bir kızı sevdiğini odaya kilitlemek
Seni sevmiyorum dedim ona
Anlamıyor
Harbi kim ki o
Sevgilim
Şikayet et
Nasıl kanıtlayacağım ki
Video çek
Geçti bitti artık
O zaman göster gününü
Ne yapayım
Sana kalmış
Kim o kişi?
Erkek arkadaşım
Uzak dur ondan
Amaç
Beni korumakmış sanki süper kahraman aq benim hayatıma karışmaya hakkı yok
Neyden
Kendime zarar vermemden
Niye
Ne niye
Niye kendine zarar veriyorsun manyak mısın
Evet
O zaman az bile yapmış hardcore girseymiş dayak yemiş gibi olurdun
Def ol beyinsiz, sana giren girmiş zaten
Çok ayıp.
Çok özür dilerim 🥺 arada oluyor böyle 👉👈
Özrünü kabul etmiyorum gel özelden dile bide
Sen de nöron dile birilerinden olur mu? Ya da hastanelere falan sor fazla varsa versinler..
Sana nakil etmiş hepsi kalmamış ki
O zaman yapacak bir şey yok sana kalmamış böyle yaşamaya çalış kimseye bulaşma
Yok bulaşık olsam sen gibi odaya kilitlerdi
Seni o kesmez, hastaneye yatman lazım
Senden fırsat kalırsa
Merak etme çok oda var
Sen kadar hakim değilim
Ben sana öğretirim
Sen bir canlıya hiç bir şey öğretecek kapasitede durmuyorsun
kim o
Sevgilim
kocan değil dimi
Değil olamaz da
neden böyle bir şey yaptı o zaman
Ben biraz sinirliydim kendime zarar vermemem için kilitlemiş , o karar veriyor sanki ya
senin iyiliğini düşünüyorsa ayrı
Düşünmesin
o zaman sevgilin falan değil
Olmasın
seni kilitliyorsa şikayet et
Kanitim yokk
hm anladım
Kim o
Erkek arkadaşım
Bu senin suçun. Kendin ol, kimseyi kendinden fazla sevme, yanlış yapanı hayatından çıkar.
Çıkmıyor
Dağ başı mı burası hukuk var adalet var.
Derdi neymiş
Kendini kahraman sanıyor slk
Kahraman derken örümcek adam gibi duvarlara mı tırmanıyor
😑😑
Haketmissindir