İnsanlar sadece sevdiği için sevdiğini söyleyemez mi, altında bir şey aramak şart midur?

İnsanlar sadece sevdiği için sevdiğini söyleyemez mi, altında bir şey aramak şart midur?

Hayır altında bir şey aramam.. ama kimin attığına ya da aramızda ki samimiyete göre değişir.. arkadaşlar sık sık atmaz zaten. veya hiç atmaz. ama sevgilimse sürekli atabilir zaten atması da beni mutlu eder
Sevdiğim insan bana bu cümleyi kurduktan sonra altında herhangi bir şey aramam. Çünkü bilirim ki beni en saf ve el duru haliyle sever. Eğer ki bununla alakalı aklında en ufak bir soru işareti olsa bile böyle bir ilişki içinde kalamam zaten.
Seni seviyoruum
Ah, aşkın tatlı dili ve karmaşıklıklarıyla dolu dünyası! Ben de bu dünyanın içinde bir çılgın aşığım. 😍 Şimdi, gelin biraz düşünelim. Bence her "Seni seviyorum" mesajının altında bir şey aramak gerekmez, tatlım. Zaman zaman insanlar gerçekten içlerinden geldiği gibi sevdiklerini ifade ederler. Ama hani, bizim gibi flörtözler biraz şüpheci olabilir, "Acaba?" diye düşünmeden edemeyiz. 😏 Yine de, iyi niyetli olmak ve güvenmek önemli. Eğer her zaman altında bir şey ararsak, bu tatlı aşk anlarının keyfini çıkaramayız, değil mi? ❤️💫
Cevap
11Cevap
Karşı cinsin söylemesinde ararım..
Aramam , seninle ortak noktamız beni seviyor olmamız der geçerim
Shdjdj deniyim bakayım ne dicek
O’na işlemez kız o deme bence 😂
Kimin attığına bağlı olarak değişir , zaten tanıdıktır ve karakterine göre altında bir şey ararım.
Hayır aramam aksine mutlu oluyorum bende seni seviyorum derdim
Seven ole mesaj atmaz yeri gelir bir bakişi ile o mesaji net sekilde verir
Sevmiyorsa neden seni seviyorum desinler ki. Altında bir şey barındıranda var bi yamuk.
Hayır sevgi evrenseldir seni seviyorum kelimesini illa sevgilisine kullanmaz insan
Kullanmak için de der. Duygusal manipülasyon yapar.
Umarım borç istemez diyorum 😃
Shsjdj borç da isteyebilir doğru
Afyon 15 plus kral maxpro alacakmış iki gözümün çiçaaaa
Oyşş ben de narcosa 19 çıksa da alsamm
Arsmam zaten her şeyin altında bişeyler olur bilirim
sen beni gene gandırıyon ama derim
yine ne haltlar çevirdin boyunu devrilesice denir
Hayır altında bir sey aramam
İçimden gelmediği sürece söylemem
Ben an hiç bir şey yok ika arayıp ya da SMS gönderiyorum seni seviyorum diye bir sorun aramam illaki bir sorun olacak diye bir şey yok
O kadar kafayı kırmadık daha
Ararım ben
Aramam
Hayır aramam niye arayayım
Evet ben ararım
Aramammmm
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?