AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Senden bir şey istedi ve yapmadığın oldu mu yakın zamanda
Hayır aksine seni istemiyorum dedi
Daha öncesinde ne tartıştınız
Başka kızdan hoşlanıyorum birdaha asla muhattap olma dedi engellemişti kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Hahahah yav ne komik adam
Ayıp olmasın diye istek mi atılır 😂
Ya yavrum anlamıyorsun. Başka kızdan hoşlanmazdan evvel sende beğenmediğini belli ettiği bir şey oldu mj
Ayıp olmasın nedir ya. Sanki mahallede komşu esnaf 🤣
İyisin dürüstsün hoşsun dedi evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi dengesiz
He işte ya. O rahat geniş kadınlardan arıyor. İstemediği zaman kıçına tekme vuracak ama o zamana kadarda cinsellik yaşayacak biri istiyor. Sende bu değilsin normal
Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim
Kavga içinde söylenenler değil kavganın başı neyden çıktığı mühim sen onu anlat bana. Ama burada değil
tamam yazıyorum
Abizittin tipler nefes alsın yeter
Gaşşar seviyormuş sen temizsin demekki
Evet temizim
Senin gibi sevmiyor demektir. Engelle geç
Ne demek istediğini biliyorsun
Bunu sana diyen kim Bunu kim ima ettin
Hoşlandığım kişiydi
Anladim. Yani adam yatağa atacak birini istiyor
Benim öyle biri olmadığımı biliyor
Adam senin öyle olmadığını biliyor da bunu ima ediyor diyor ki ben böylelerini istiyorum bunu kabul edersen gel diyor yani sana burada yem atıyor Sen bu yemi yersen diyecek ki ya tamam Bu da bunu istiyor deyip devam edecek Yeterince açık mı
Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi
Tamam işte Adam Burada seni yemledi burada sana yem attı senin niyetini amacını ölçmeye çalıştığı veya devam edersek gelecekte istediğim gibi istediğim şeyleri yaşayabilir miyim Görmek istedi baktı Sen tepki gösterdin bunun böyle olamayacağını söyledin kapıyı kapattın sen kapıyı kapattıktan sonra da durum ne oldu biliyor musun dedi ki adam tamam bundan istediğimi alamayacağım dedi ve karşı saldırıya geçti ve seni bir şekilde ezmek istedi bir şekilde ekarte etmek istedi ve bu şekilde Tepki göstererek seni orada bitirdi
Gel desem gelirdi yani😂
Kesinlikle ama amaç sadece yatak olurdu yani sen de birlikte olmuş olması demek devam edeceği anlamına gelmiyor gerektiği zamana kadar ihtiyacı olduğunda işini görecekti ondan sonra def edip gidecekti
Dm kutusunu ss attı 5 6 kız vardı
Arkadaşım yani SS attı falan attı filan attı ya bunlar gereksiz saçma sapan detaylar niye gereksiz saçma sapan detaylar takılıyorsun ki buradaki Maksat belli amacı belli yani angarya ile uğraşmanın anlamı yok niyetinin ne olduğunu anlattık yok DM kutusuna atmış da falan yapmıştı ekrana atmıştı ya bunlar komik şeyler geçin bunları Adam diyor ki açıkça ben bu maksatla görüşürüm amacım budur kabul ediyorsan gel diyor Kabul etmiyorsan git diyor olay bu hala kafan karıştırmanın ne manası var
Ya anlatıyorum sadece. Tartıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Seninle oynuyor. Ve sen buna musade ediyorsun.
Senin engeli basıp bağı koprman. Lazım. Bu tavrın şu anlama geliyor. Gayret edersen veririm
Takipten çıkardım sonra
Sonunda. Peki engelledin mi
Yok engellemedim
Sana ulaşabileceğim her yerden engelle Sana tavsiyem
Yine istek atar mı
Tabii ki Atar Çünkü ara sıra böyle seni yoklayacak yani senin Ondan hoşlandığını bildiği için bir şekilde vakti zamanı gelince kabul eder ufak tefek de olsa bir şeyler yaşarız diye düşünüyordur yani burada kapıyı senin Kapatman lazım Çünkü karşı tarafın talebi istekleri belli bu istek ve talep hiçbir zaman farklı bir duruma Evrim olmayacak yani adamın kafasında hep seni yatağa atmak geçecek kendini Bence düşürme noktayı koymasını bil
İstek atarsa silcem
Ben engelle diyorum sen istek atsın sileceğim diyorsun Ne diyeyim ki sana
Engelleyince kaldırıyorum ya yapamıyorum yani
Ya ne gerek var bu çocuk oyunlarına adamın niyet belliği amaç belli yapmak istediği belli engelle geç muhatap olma ya bu kadar zor mu arkadaş bunu yapma yani kendiniz İlla Bir Çukura sokmak için uğraşıyorsunuz ya Git tamam Ne yaparsan yap istediğini yaşa adam seni obje gibi kullansın niyet o zaten Yani bir kaşınmayın ya bir kere bir yerde durmasını öğrenin
Yani veren türleri demek istemistir sanirim
Boşanmış kızlardan
Kasarlardan yani
😂😂😂😂
Sen hangi türsün?
Bakireyim
Uzak dur ondan o sadece sevişmek istiyor
Cinsellll
Engel bas
acık konussana