Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gün önce 4 senelik ilişkimde aşağı yukarı 2 sene aldatıldığımı öğrendim. 2020de çıkmaya başladık çıkmaya 31 martta, tüm olaylar aslında 2022 yılında öğrendim ve çok büyük bir tepki vermiştim. Daha sonrası kız aldatmadığını söyledi bana tabiki bende buna inandım tekrar barıştık ve kız o sene ilk defa üniversite’ye gitmeye başlamıştı. Bana babası okuldan aldığını çok kötü davrandığını söylemişti çok acındırdı kendini ama ben tam 21 martta herşeyi öğrendim hemde yıl dönümüne 10 gün kala. Bir arkadaş teyit etti benim yerime kızda bu arkadaşa sordurduğum için biraz poposu tutuştu ve yalan söyledi hani oğlanın ondan hoşlandığını sonra onu uzak tuttuğunu falan söyledi öyle aşama aşama gerçeği söyledi. 4 senelik ilişkide 2 senesini beni sevmeyerek geçirmiş halbuki ben ona elimden geleni yaptım uzakta olmama rağmen başka ülkede olmama rağmen. Şimdik diyeceksiniz ki sen aldatmadın mı? Hayır aldatmadım fırsat varmıydı evet ama yapma gereği duymadım. Son 6 ayda ben aslında ayrılmak istedim fakat kendisi ağlaya yalvara tuttu beni ve en son 21 martta kızın dedikleri şu oldu “seni hiç sevmedim, senden nefret ediyorum” “hak ettin sen bunları” hani madem sevmiyorsun neden ayrılmak istediğimde ayrılmadın benden? Aklımda cevapsız sorular hala var. Şimdik evet bende az değilim yalan yok ama ne canını incittim nede aldattım hatta ilk başlardaki ben toksikliğimden kurtulup değiştim daha iyi oldum ama nafileymiş. Tehdit etsem intikam alsam elime bişey geçmeyecek ben bana olanla kalırım. Kaç gündür geceleri uyuyamıyorum, dişimi istemsizce sıkıyorum hatta bunu yazarken bile tir tir titriyorum sinirden değil neyden olduğunu bilmiyorum acaba ne yapsam diye düşünmekten bıktım. Bir insan neden bunu yapar acaba mantıklı cevap bulamadım ya da sevmiyorsun neden tuttun beni diye soruyorum. Eski ben olsa 2 sene önceki volkan gibi patlardım ama şu an içim söndü öldüm. Beni bu durumdan haber eden kızla konuşmayı başladım ve kız kendi ağzıyla diyor tükenmişsin yorulmuşsun diyor sadece sesimden anlıyor. Çevremdeki arkadaşlar eski halini istiyoruz der oldular. Gözlerim artık duygusuzca ölü baktığını iddaa ediyorlar. Bunları da geçtim kıza acıdım inandım 2. Şans verdim hadi sevmedi beni onu da geçtim ya abi insan nasıl 2 sene sevmediġi kişiye kendini gösterir veyahutta idare eder. Ben çok zor bir insanım bunu bildiğim için 2 sene nasıl idare ettin diyor ben korkuyodum senden dedi benimde aklım durdu. Insan korktuğu insana yanlış yapmaz çekinir bu benim ağzıma etti. Korksa dahi ben en sinirli
Halimde bişey yapmadım ki ben yurtdışındayım binlerke kilometre uzaklıkta. Hiç bişey hissetmiyorum şu an ama ne zaman patlarım bilgim yok. Ne yapsam bilemedim yaşama sevincim hayallerim tükendi gitti bildiğin. O rahat gezerken ben uykusuz bir şekilde günǔme devam edeceğim gerçekten kötü bir duygu. Içime oturdu ve ne yapsam diye düşünüyorum. Kızlarla flört ediyorum ama boşum sönüğüm. Nasıl bir yok alsam acaba?
Halimde bişey yapmadım ki ben yurtdışındayım binlerke kilometre uzaklıkta. Hiç bişey hissetmiyorum şu an ama ne zaman patlarım bilgim yok. Ne yapsam bilemedim yaşama sevincim hayallerim tükendi gitti bildiğin. O rahat gezerken ben uykusuz bir şekilde günǔme devam edeceğim gerçekten kötü bir duygu. Içime oturdu ve ne yapsam diye düşünüyorum. Kızlarla flört ediyorum ama boşum sönüğüm. Nasıl bir yok alsam acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer