+1 yılAsıl kadınlara, güvenilmemeli. Şöyle ki;
Kadınlar, erkeklerden daha çok talep görüyor ve içlerinden en iyisini seçip ilk buluşmada veriyorlar. Türbanlılar bile, Karabük'de zencilere atlamış. Bu yüzden oranlara bakarsak, kadınların aldatması çok sık oluyor. Bu yüzden ben, benim gibi Atatürkün ilke inkilaplarını benimsemiş güvenilecek kadın kalmadığını düşünüyorum. Bir de kadınlar, geçmişini erkekten gizliyorlar. Bizler, geçmişimizden utanmayıp gururla söyleriz. Genel olarak, aldatma olayları ise şöyle ;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zor ama evet peki güvenilecek bayan da kaldı mı
110 Yorumla
Soran+1 yılKaldı tabiki onlar da zor dediğin gibi
Soran+1 yılLaflarını hareketlerini incelerim
Soran+1 yılşu an var zaten öyle olduğunu düşünüyorum bakalım:) sende bulursun inşallah
Soran+1 yılRica ederim sağolun ✨
Soran+1 yılSizde iyi bayramlar iyi geceler🤲
+1 yılÜlker çikolatalı gofret sevmeyen kaldı mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılOrucuz da etme xd
+1 yılSana uzun bir şekilde anlatırdım insanları iyi tanırım ama sonra kabul etmezsin ve yine erkeklerin oyun kurbanı olursun
228 Yorumla
Soran+1 yılAnlat lütfen cevabın bir çok kişiye faydalı olacaktır
- +1 yıl
Birazdan yazacağım o zaman
- +1 yıl
Şu an biraz işim var ama birazdan yazacağım
Soran+1 yılTamamdır ne zaman isterseniz
- +1 yıl
Öncelikle bir yanlış anlaşılmaya sebep olmadan açıklamak istiyorum
Erkeklerinde duyguları var fakat biz kızlar gibi değil
Genelde kadınları arzularlar aşkı sadece arzu zannederler
Bir çok kadın eşinin eski halini özlüyor
Aslında eşi daha önce sandığı adam değildi sadece bir kadını etkilemek için rol yapıyordu
Bazı erkekler benim bu sözüme çok kızıyor ama beni anlamadıkları için
Demek istediğim şöyle:
Mesela bu adam sadece kadınlar için
Nazik biri etrafındaki diğer insanlara bu kadar nazik davranmıyorlar
Sadece size olan yaklaşımına değil
Çevresine olan yaklaşımınada dikkat edin
Gerçek kişiliğini bu şekilde görebilirsiniz
Adam bir süre rol yapıyor
Fakat şu bir gerçektir
Kişilik öz haline geri döner
İşte bu yüzden gerçek yüzünü geç görüyorsunuz
Kızlar erkenden beklenti içerisine girebiliyor erkekler hemen ciddi yaklaşmazlar
Flört etmek ve c*nsellik onlar için daha eğlencelidir
Yeni gördüğün bir adam fakat sana özel hissettiriyor sana fazla iltifat ediyor
Normalde bir kaç iltifat tehlikeli değildir
Ama çok fazla iltifat ediyorsa bu seni en kısa sürede etkilemek içindir
Sen bu adamı yeni gördün
Demiştim erkekler hemen ciddi düşünmez diye henüz sana aşk anlamında yaklaşmıyor
Bütün iltifatlar c*nsellik içindi
Yani sana olan bu yaklaşımı bir çok kadın içinde gösterdi
Kızlar genelde o erkekler bir gece yaşadığı zaman
Bizden çift olur rolüne giriyor
Erkekler ise bunu biliyor bir süre senden istediği verimi elde ediyor
Adam gidiyor kız ise bana niye ümit verdin diyor
Erkekte yanıtlıyor ben sana ümit vermedim sen s*lak bir role büründün diye (Bu yazıyı kızlar soruyor sitesinde gördüm)
Genelde beklenti ile kandırmak bir psikolojik taktiktir
Kızlar ciddi ilişki beklentisine girince erkekler onları tek bir gecede bağlayabiliyor hoşlanma gibi
Eğer kısa sürede tanıştığınız bir adam seni seviyorum diyorsa bu sadece seni arzuladığını gösterir
Erkekler arzuladığı zaman aşık olduğunu sanıyor bir gece yaşadıktan sonra ise
- +1 yıl
Devamı var bekle
- +1 yıl
Bir gece yaşadıktan sonra ise gözü o kadını görmek istemiyor
İlişkide 30 gün önce c*nsellik yaşamayın
Bu durum sizin için tehlikeli
Erkeklere her istediğini vermek sizi değersiz gösteren bir hatadır
Erkek sizi ciddiye almaz
Hiçbir erkek 2 haftadan önce aşık olmaz
Sadece arzular
Bu yüzden tek gecelik ilişki onlar için sadece eğlencedir
İlgi beklediğinizi belli etmeyin
Çünkü henüz bir ilişki yok maalesef
Evlilik konusu açmayın bu durum onlar için korkutucu
Fakat tek gecelik ilişki kadını gibi görünmeyin
Zor olun kolay kanmayın
Erkek uğraştığı kadına aşık olur
Bak arzuladığı kadın demedim
Uğraştığı dedim dikkat
Size saygısız davrandığı zaman en baştan bunu söyleyin
Erkekler dolaylı cümlelerden anlamaz
İlişkide kavga olduğu zaman
Kadın bir sorun olmadığını söyler
Erkeğin anlamasını ister fakat
O sırada erkek bir sorun olmadığını düşünür
Bu yüzden erkeklere açıkça söyleyin
Dolaylı cümleler kullanmayın - +1 yıl
Her zaman onları aramayın
Erkek özlediği zaman sevdiğini hisseder
Onlar için fazla fedakarlık yapma
Bu durum kendi psikolojin için kötü olur
Onlar ile bir çok anı biriktirin
Erkekler genelde sevdiği kadını hayal etmez yaşadığı anıları hatırlar
- +1 yıl
Kendi sınırlarının olduğunu hissettir
Sana her zaman ulaşmasın bazen meşgul davran
Eğer seninle uzun bir süredir flört ediyorsa fakat ciddi değilse
Ona bir kaç cümle ile mesaj yaz
Anlatman gereken içerik
Seninle güzel vakit geçirdik
pişman değilim fakat
bir macera aramıyorum ben bunu ilk kez yaptım sen ciddi ilişki adamı değilsin
lütfen bana bir daha yazma
Bu mesaj genelde o erkeği aşık ediyor
adam 2 aydır bu mesaj sayesinde kızın peşinde
Eğer dikkate almıyorsa zaten o adamdan olmaz bırakın gitsin korkmayın - +1 yıl
Daha var ama üşendim
- +1 yıl
Ayrıca farklı bir tarzın olsun kişilik olarak zor ol bu seni daha cazip kılar
- +1 yıl
Bunlar yeterli mi senin için?
- +1 yıl
Bunların bir çoğu bir erkeğin düşüncesidir
Hiçbirini ben uydurmadım
Sana onların düşünce stilini özetlemek istedim
Soran+1 yılAklına geldikçe yaz tamam mı harika şeyler yazmışsın eic seçiyorum emeğine sağlık ❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim umarım bunları unutmazsınız
Umarım anlatım hoşunuza gitmiştir
Bir kaç saat sonra bir şeyler daha yazarım💜
Soran+1 yılÇok hoşuma gitti vala bn sana ne kadar teşekkür etsem az. çünkü biliyor musun bana ilişki konusunda farklı bir kapı açtın çok mutlu oldum nolur istediğin zaman istediğin kadar yaz uygun bulduğum kişilere de söylediklerini ileticem hayatıma bıraktığın bu güzel dokunuş için minnettarım💜 yazdıkların ve yazacakların saklı kalacak bende severek merakla bekliyor olacağım 😉
- +1 yıl
Araya giriyor gibi oluyorum fakat dikkatimi çeken yazı olduğu için yazma ihtiyacı hissettim.
Söylediklerinin bazılarına katılsam da, kalanına katılmıyorum.
Erkek avcı kadın avdır. Yani av ne kadar kaçarsa o kadar kovalanır bu kısımlar doğru, fakat bu sonsuza kadar kovalanacak anlamına gelmez.
Evlenmeden önce şöyleydi evlendikten sonra değişti hadisesinin çoğu kadın uydurmacasıdır. Görmek istemediği, bilmek istemediği şeyleri görmezler evlendikten veya beraber yaşamaya başladıktan sonra görür, mecbur kalır kabullenirler.
Özleyince sevdiğini anlar, fazla fedakarlık yapma.. Bunlar da safsata.
Sevgi hissi başka özlem başka.
Fedakarlık karşılıklı olur, eğer kadın veya erkek biri az yaparsa, hele hele böyle taktik şeklinde giderse bu ilişki çöp olur zamanla.
Cinselliğin veya aşkın gün bağlamında süresi olmaz.. Bazı şartlar oluşur ve bu istekler, arzular insanda oluşur.
Bunlar haricinde diğerlerine her iki cins içinde katılıyorum aklına sağlık. - +1 yıl
Bu yazıyı yazarken bir erkeğin saldırı yapmasından korktum
Bazı kelimeler yanlış anlaşılır diye çok korktum
Amacım net bir şekilde açıklamaktı çünkü
Evlendikten sonra erkeklerin davranışında bir değişiklik oluyor
Evlendiğimiz kişiyi daha yakından tanır ve gözlemleriz artık bizim için yabancı değildir
Fakat aslında erkek başlangıçta etkilemek için fark etmeden bile bir başkasına dönüşebiliyor
demek istediğim bu
Kişiliği zaten hep aynı ama başlangıçta kadın tanımıyor onu pek
Verdiğim taktikler aslında çöp değil
Ben kimseye kötü davranın demedim
Kendi iyiliğiniz için fazla fedakarlık yapmayın dedim çünkü bir süre sonra hem siz yorulursunuz hemde ilişki sıkıcı hale gelir
Gereksiz fedakarlık hatadır
Her iki cins içinde böyle
Fedakarlık kolay değildir
Bu yüzden gerçekten değerli biri için yapmalısınız
Özleyince sevdiğini anlar durumu şöyle
Erkekler ona sürekli yazan kızları pek düşünmüyor özlem hissi genelde sevdiğimiz insanlar için geçerlidir
Seni özlediğini dile getiriyorsa bu seni sevdiğini gösterir seven özler
Erkekler aşırı ilgi sevmediğini söylüyor sıkılıyorlarmış bazı istisnalar var fakat çoğunluk böyle
C*nsellik konusu ise
Kadınlar o durumda bazı hormonlar nedeniyle yanlış kişiye aşık olabiliyor
Ciddi ilişki için yapıyorlar genelde
beklenti içinde olunca o ilişkide zevk vermiyor insana
Aslında aşık olmak için gerçekten süre oluyor kanıtlı bir gerçektir araştırabilirsiniz
Ondan öncesi arzu yakınlık hissi sayılıyor
Sen beni biraz Farklı anlamış olabilirsin
Ben sizi seven bir erkeği yorun demedim
başlangıçta çizginizi çekin sizin ciddi biri olduğunuzu bilsinler size saygısız davranmasına izin vermeyin dedim
Sizi seven ve saygılı bir erkeğe
Onun yaptığı kadar ilgi gösterin
eşit olun
- +1 yıl
Biraz uzun oldu okur musun bilmem
- +1 yıl
İlgimi çeken şeyi okurum, uzunluğu önemli değil.
Bu arada bi saldırı falan değil, sadece ben de fikrimi düşüncemi belirtmek istedim.
Bu düzeltmelere "aşk için zaman gerekir" kısmı hariç katılıyorum. 😅 - +1 yıl
Bu arada gerçekten aşk için zaman gerekir kısmı doğru
Birlikte mutlu olduğumuz iyi anlaştığımız ve yakınlık kurduğumuzu anlamak için zaman geçirmek gerekir
Öbür türlü şöyle bir durum gerçekleşir
Mesela bir kadına sadece profil fotoğrafı için aşık olunmaz
Eğer olduğunuzu söylüyorsanız
Belkide onu kendi hayalinize göre kafanızda oluşturabilirsiniz bu durum hayali bir karaktere aşık olmak gibidir
- +1 yıl
Tamam işte ben onu "Kişi için gereken şartlar oluştuğunda olur." şeklinde tanımlıyorum. Bu kısa sürede de olabilir, uzun sürede de olabilir.
Resme bakarak vs. aşık olunmaz tabi.. - +1 yıl
Süre kısa ya da uzun olabilir elbet
Ama yinede belirli bir süre geçirmek gerekir
2 kişinin uyumuna göre farklılık gösterebilir - +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Söylediklerime katılıyor musun?
- +1 yıl
Düzeltmelerden sonra evet
Soran+1 yıl@__SimonDiyorKi__ siz ne güzel tartışıyorsunuz öyle emeğinize sağlık 🤌
- +1 yıl
Rica ederim. Bi'daha ki sefere kavga edeceğiz söz 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGüvenilecek insan kalmadı ne yazık ki şu an herkes bir çıkar peşinde güvenmek zor iyice tanımak lazım yoksa ilerde sıkıntı yaşarız.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGüvenilecek insan kalmadı.
01 Yorumla
Soran+1 yılVardır elbet ama görünen o ki bu bize de bağlı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilecek erkek çok fazla var ama kadınlar güvendiği erkeğe saygı duymuyor ya da heyecan duymuyor nerede antin kuntin tip varsa sırf heyecanlı diye peşinden dolaşıyor. Bu da kadınların bir paradoksudur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha nerde apaçi var onlara yanıyorlar mı diyorsun:)
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılNe kader güveneceğine bağlı kişiden kişiye değişen durum ki kendine güvenmek ile başlayıp alacağın cevabı 2ye bölüp etrafını değerlendirmeye başlamak en hayırlısı. Ben öyle yapıyorum en azından.
11 Yorumla
Soran+1 yılVala çok mantıklı bende öyle yapıyorum ama sormak istedim bunu yinede
Not: Harbi gibi gorunen davranan insanlardan kacinin. Bu tip insanlar ilgi manyagi ve yawsaktir en azindan sanalda boyle gozlemledim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun aman aman
+1 yılNiye kalmasın sen güvenilir olursan mutlaka karşına da güvenilir çıkar diye düşünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama içimi karartıp duruyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanımınıza göre değişir.
Kiminine göre nesli tükendi, kimine göre ise az da olsa var.18 Yorumla
Soran+1 yılBiraz var bence :(
- +1 yıl
Önemli olan sizin olup olmadığına olan inancınız değil ki.
Bulabilip bulamamanız.
Gerçek anlamda buna olan inancınızı fiile dönebilme durumunuz.
Herkes sözde öyle olsun istiyor ama yapılanlara bakıldığında hiç de öyle niyetinin olmadığı görünüyor.
Neyse bu konu uzar gider.
Yolunuz bahtınız açık olsun.
Soran+1 yılSizinle hemfikirim amin inşallah :)
- +1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Yoksa Herkes gibi bakılan bir hayat, her gibi tercih ve kriterler yine herkes gibi aynı sonuç elde etmeniz imkansız değil.
Soran+1 yılİnşallah nasip tabi
- +1 yıl
Evet nasip kısmını göz ardı edemem.
Fakat birazda kişinin içinde de gelmesi gerektiğini unutmamak lazım.
Soran+1 yılAynen öyle 👏
- +1 yıl
🤷🏼
+1 yılBen sana sorayım peki güvenilecek kadın kaldı mı? Ve güvenilecekten kastığın ne
13 Yorumla
Soran+1 yılSadakat aldatmamak. Kaldı tabiki
- +1 yıl
O zaman emin ol erkek te var bacı
Soran+1 yılOh iyi
Cok zor sadık olanı seveni bulupta değer vermeyenler bile var maalesef
14 Yorumla
Soran+1 yıl☹️O da onların sıkıntısı eğer başta sevip onlara ait olduğu zaman kıymet bilmiyorlar ise
Soran+1 yıl::((((
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü var ama işinde gücünde tipler zibidilerin olduğu tarafın tam tersi istikamete bakınız :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi bunu duyduğuma sevindim🥹
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Nesli tükenmekte olan güven tehlikesi ile karşı karşıya yiz ne yazıktır ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım tükenmez
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılevet kaldı ama dikkatten kaçırdığınız bir şey var
düzgün erkekler size gelmeyebilir size gelenler genelde çapkın olanlardır
gidip siz alacaksınız10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ben
Zina yapmadım
Bir kızla evlilik olmadan cinsellik Düşünmem
Ama bir türlü
Ciddi ilişki isteyen kız bulamıyorum115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKötü alışkanlığım sigaram dahi yok
Cevap sahibi+1 yılHep takılmak isteyenler denk geldi
Soran+1 yılKaç yaşındakiler ile denk geldin sen
Cevap sahibi+1 yıl18 den 44 e kadar onlarcası
Cevap sahibi+1 yılHep aynı
Soran+1 yıl44 mü oha
Cevap sahibi+1 yılGenç gösteriyordu okumuş yabancı dil bilen bir kadındı
Soran+1 yılDoğrudur elbet ama kafa yapılarınızda çatışma yaşanır gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılUyuştu sıkıntı kadının erkeklere güveni yok olmuştu sapıklar yüzünden
Soran+1 yılKız ve erkek için geçerli bir gerçek söyleyeyim sana kimse içinden gelmeden evlilik düşünmez ben şu an düşünoyprum açıkcası hayatımda da biri var o da düşünüyor hayırlı ise olur inş
Soran+1 yılHaklıdır
Cevap sahibi+1 yılMutlu olursun inşallah
Benim hayatımda hep dost bildiklerim
ya da hayatımdaki kızların dostu bozdu ilişkileri
O yüzden kimseye güvenemiyorum
Soran+1 yılBak ben bu paragraftan ne çıkardım biliyor musunuz iki tarafta sırdaş olacak yoksa arabozan daha çok olur
Cevap sahibi+1 yılBana akıllı kız lazım oda yok gibi
Soran+1 yılVar elbet bir yerlerde Rabbim hayırlı olanı denk getirsin
+1 yılKS den tanışıp evlendim başıma gelmeyen kalmadı mı şiddet mi dersin aldattma mi dersin eş cinsellik mi daha neler neler o yüzden hiç bir erkeğe güvenmeyin
14 Yorumla
Soran+1 yılOo bacım çok kötü olmuş ya
- +1 yıl
Hemde nasıl kötü anlatilmaz yaşanır
Soran+1 yılRabbim bunları unutturan sana iyi anılar yaşatan insanlar gelişmeler versin hayatına😔
- +1 yıl
Amin inşallah
+1 yılGüvenilecek erkek kaldı da güven verecek kadın kaldı mı sabah işe gittiğim zaman eve birini alacak mı soru işareti var kafam da ☺
10 YorumlaAllaha vardır ama o kadar guvenilmeze denk geliyor ki insan ne inanıyor olduğuna nede guvenilcekge bile guvenemiyor
10 Yorumla
+1 yılKaldi bana güvenilir mesela o yüzden açıkça soylim benden sevgili koca olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Nedeni de yazayım bari çünkü mesleğim yok param yok çalışmayı sevmiyorum
Arayan mevlasınıda bulur, belasınıda... Yani böyle şeyleri dert etmeyin akışına bırakın 🤗
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGuvenilecek erkek kadin bulmak cok zor sonucta insanlar bencil ve dolandirici olmuslar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok denilecek kadar az var, bu her iki taraf içinde geçerli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBence erkek veya kadın diye kategorize etmekten ziyade "Guvenilecek insan kaldı mı?" Demek daha doğru olur.
02 Yorumla- +1 yıl
*Güvenilecek
Soran+1 yılElbette ☹️
İstanbul'dan destekli sütyen toplayici külot lens, çıtçıt postiş kullanmayan güvenilir kadınlar beni bulun
05 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir kriter listesi o xd
Soran+1 yılBaşkaxd
Soran+1 yılTm xd
@Hullanza
Hocam guvenilecek erkek var mı piyasada13 Yorumla
Soran+1 yıl@Hullanza hepsine bakalım:) :) :) :)
Kaldı mesela ben ama benle de çıkmak istemiyolar
123 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Yani güvenilir olduğum için sanırım en son kadınları allahın emaneti olarak görüyorum onlara zarar veremem dediğim kız artık mesajlarıma cevap vermiyor kötü bir şey mi dedim yani anlamadım ki daha önce konuşuyorduk zaten ama onu dedikten birkaç gün sonra bi soğuk davranmaya başladı
Soran+1 yılE söylemen gerekeni söylemişsin sorun bence kızda
Soran+1 yılAman sende sal gitsin kanka
Soran+1 yılHoşlanırsam neden isteyim ama hoşlanmazsam da insan gibi söylerim böyle görmezden gelip gücendirecek şeylere maruz bırakmamaya calısırım
Soran+1 yılİteyim
Soran+1 yılYa illaki birisi olur `d Rabbim sana hayırlı iyi insanlar versin inşallah🙂
Soran+1 yılAcı çektiğin durumların sana bir mesajı vardır elbet iyi gözlemle olanları
Soran+1 yılÖyle deme Allah hayırlı olanı versin düşündün mü acaba neden öyle oluyor ki Bi sorun var belli ki
Soran+1 yılKıyafetin ile ağırlanır karakterinin ile uğurlanırsın diye söz var her şey görünüş değil herkes ayrı güzeldir bakımlı olduğu sürece davranışsal bir yanlış yapıyor olabilirsin
Soran+1 yılO önyargı onların sorunu efendi duranlar da efendi çıkmıyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılKalmadı kadınlarında erkeklerinden aşağı kalır yanı yok şimdi sadece guvenilmeyecek adam kalmadı demek yanlış olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güven vermek tehlikeli bir şeydir, insanlar seni cepte görür. Çünkü risk yok. Kolay gelsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ben böyle düşünmüyorum ikisi farklı şeyler benim gözümde
+1 yılÇok Güven Çok Değer Çok Kıymet Verdim Ama Kıymetim Bilinmedi Beni Çok Üzüyor
011 Yorumla- +1 yıl
Hala da Öyle Ama Bilemedim
Soran+1 yılOnları hissetsen de çok belli etmemek lazım sanırım karşı tarafa 🤷♀️
- +1 yıl
Karşı Taraf Güven İstiyor Ama O Zaman Nasıl Olacak
Soran+1 yılGüvenini sağla tabiki ama kıymet bilmiyorsa sürekli olarak örneğin seni seviyorum deme
- +1 yıl
Öyle Sürekli Olarak Seni Seviyorum Dersem Karşı Tarafta Ki İnsanın Doğal Olarak Sıkılması Kaçınılmaz Zaten İstemezse Öyle Sürekli Sürekli Ne O Öyle Elbette Sevgini Saygını Belirtmek İyidir Ama Her Seferinde de Olmaz.
Soran+1 yılAynn öyle
- +1 yıl
Peki Güveni Sağladıktan Sonra Neden İlişki Yürümüyor O Zaman Söyler Misin
Soran+1 yılOrtak yaşam amaçlarınız yoktur
- +1 yıl
Derken Biraz Açar Mısın. Kendimi Sorguluyorum Sürekli Hep
Soran+1 yılMesela sen gezmeyi seversin şehir şehir ama o evde oturmayı seviyordur
- +1 yıl
Anladım Bir Nevi Ayak Uydurmaya Çalış Diyorsun Yani :)
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılVardır ama bana denk gelmez
25 Yorumla
Soran+1 yılGelir belki
- +1 yıl
Şans Yok bende
Soran+1 yılElbet vardır ya nasip
- +1 yıl
Hep yalan diyolar bana yani benim bulduklarım ve de hangi deliğe girdiyse bir türlü gelemedi
Soran+1 yılBana da yalan söylüyorlar en iyisi yaptıklarına odaklanmak lafa kanmayıp
+1 yılBir erkekte şu üç özellik önemli:
Sadakat
Merhamet
Sabır
Bunlar varsa güvenirsiniz zaten10 Yorumla
+1 yılCiks. O erkeklerin soyu kurumuş.. üzgünüm..🥺
15 Yorumla
Soran+1 yılYanılcaz inş yanılcaz🥺
- +1 yıl
Yok yok yanilmayiz canim. Henüz öyle birine denk gelmedim😞
Soran+1 yılAma bu denk gelinmeyeceği anlamına da gelmez üzülme 🥺
- +1 yıl
Ayyy üzülmüyorum. Daha mutluyum. Güvenip guvenmeme sorunum kalmadı kuzu ya 😏
Soran+1 yılImm pekala 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tabikide var olmaz olur mu hiç
14 Yorumla
Soran+1 yılBunları duydukca içim ferahlıyor sadık bir insan olarak hayatıma sadık birisi istiyorum çünkü🥹
- +1 yıl
Umarım iyi biri çıkar karşına
Soran+1 yılİnş senin de canım umarım
- +1 yıl
Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOylesini sevmiyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılSeveriz
- +1 yıl
Sevseniz biz yalnız kalmazdik
Soran+1 yılNasip kısmet:(
- +1 yıl
😔
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aynı şeyi düşünüyorum
Güvenilecek kız kaldı mı15 Yorumla
Soran+1 yılKaldı
Soran+1 yılKalpler Allah n elindedir dua et. Ama bulduğunda sana tavsiyem kimseye söyleme hele fesat niyetli kişilere hiç.
Soran+1 yılRica ederim amin inşallah sizinde ✨
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güvenlicek kız kaldïmı?
111 Yorumla
Soran+1 yılKaldı
Soran+1 yılGerçek
Soran+1 yılBen varım bi kaç tanıdığım da var
Soran+1 yılÖyle:)
Soran+1 yılGönlüm zengin
Soran+1 yılİyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. senin çevrende yoktur bence
13 Yorumla
Soran+1 yılYok valla ondan soruyorum:(
Soran+1 yılEvett
Var da kızlarımız genelde güvensiz ve kendine kötü davrananları tercih ediyor
10 Yorumla
+1 yılGüvenilecek kız az da olsa vardır.
Bu tabiki erkekler içinde geçerli10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız kalmış mı ki erkek kalsın 😏
24 Yorumla
Soran+1 yılKız kaldı
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi kessin öyledir kız olduğum halde kızlara ben bile güvenmiyorum
Soran+1 yılKarakter meselesi
Cevap sahibi+1 yılÖyledir
Güvenilecek insan kaldı mı diye sor bu soruyu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruya geri döneceğim
11 Yorumla
Soran+1 yılEic ye mutlaka göz at
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalmadı babana bile güvenme
15 Yorumla
Soran+1 yılOna güvenirim canım telefonu her şeyi meydanda her tarafına bakarım bir şeyini yakalamadım
Cevap sahibi+1 yılBende öyle diyrodum da aldattığını öğrendim
Soran+1 yılVay arkadaş nasıl öğrendin
Cevap sahibi+1 yılboş ver
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka vardır
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Çok var kadınlar göremiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke
+1 yılGüvenilecek kız kaldı mı
10 YorumlaTabiki kalmadı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığım 8-10 kişi var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kaldı ama parmakla sayılacak kadar az
10 Yorumla Elbette kaldı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen pek güvenilecek kadın kalmafı
10 Yorumla Tabii ki var
Bu dünyada her şey dengine göre10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaldı da kızlar onları sevmiyor
10 Yorumla Zor ne lazım
216 Yorumla
Soran+1 yılKiminkine diyorsun
Soran+1 yılÖyle aslında bu mesele cinsiyet değil şahsiyet meselesi
Soran+1 yılAnlamadım neyin neyle alakası yok
Soran+1 yılİyi senin
Soran+1 yılSeni sıkan nedir
Soran+1 yılNe konu hakkında
Soran+1 yılBuradan tanıştığım kimse ile sosyal medyamı paylaşmıyorum kabul edersen yazarım arada mesajlaşırız iyi gelirse
Soran+1 yılCok sık yazamam ama günlerim yoğundur
+1 yılartık kalmadı
113 Yorumla
Soran+1 yılVardır diye düşünüyorum
- +1 yıl
kötü insanlara denk geliyorlar ondan kalmaz
Soran+1 yılİnş ehline denk gelirler
- +1 yıl
İnşAllah ama bu gidişle zor
Soran+1 yılAllah tan ümit kesilmez
- +1 yıl
orası öyle tabi
- +1 yıl
erkek değil de güvenilecek insan pek kalmadı
Soran+1 yılValla öyle
- +1 yıl
zor ya çok zor
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
iyisene denk gelmek dileğiyle hoşçakal
Soran+1 yılAmin aminn hoşçakall
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılBiz varız da bizi adam yerine koyan kız yok
12 Yorumla
Soran+1 yılDostum inşallah olur bir gün
- +1 yıl
Inşallah hayırlı
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalmisdir
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım
- +1 yıl
Insallah ne diyim😅
- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılKaldığı kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kalmayanlar da olmayanlara müstahak :)
- +1 yıl
Müstehak
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben varım
130 Yorumla
Soran+1 yılEksik olma 🤌
Soran+1 yılSüpersiniz böyle devam 🌿
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılBaşlamayalım😂
Soran+1 yılİyi iyi 😂
Soran+1 yılNoldu anlamadım tam olarak :d
Soran+1 yılA ne tesadüf bende kendime yapmıştım;;;;;;;;;;d
Soran+1 yılAynen 😂
Soran+1 yılNe kadar doğru bildin😂
Soran+1 yılHahaha o kadar rahat bir hayatım yok 😂
Soran+1 yılYok tşkrlr dkdk
Soran+1 yılİnş
Soran+1 yılYok teşekkür:d
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama çok az
13 Yorumla
Soran+1 yılEhline denk gelir inşallah herkes 🥺
- +1 yıl
İnşallah, üzülme her şerde bir hayır vardır elbet
Soran+1 yılTabiki bende öyle düşünüyorum
+1 yılgüvenilecek erkek nasildir senin icin
118 Yorumla
Soran+1 yılSadık olan mesela
- +1 yıl
korkuyormusun sen evlilikten yani
Soran+1 yılBana sadık olmazsa diye korkuyorum
- +1 yıl
kac yasindasin ki
Soran+1 yıl29
- +1 yıl
bekar misin bu yasta
Soran+1 yılBekarım
- +1 yıl
hicmi kimse seni ellemedi yani
Soran+1 yılAman başladık yine pis pis muhabbetlere:)
- +1 yıl
pis pis degil demekki bak kimseye sans vermiyorsun ki
Soran+1 yılBen şans veriyorum da genelde şans verdiklerim pştluk yapıyor o kadar araştırıp soruşturmama rağmen
- +1 yıl
yalnizmi ysiyorsun yoksa ailenlemi
Soran+1 yılAilem ile
- +1 yıl
böyle düsünüyorsun ama nasil evlenmek istersin görücümü
Soran+1 yılYok kendim tanıyarak. Onlar yaptıkları ile buna sebep oluyor ama nasıl düşünmeyeceğim söyler misin
- +1 yıl
sen böyle düsünsen dedigin gibi cok aci cekersin bilmiyorum belgi kapalisin tesetürlüsün
Soran+1 yılSen benim yorumumu istersen bi tekrar oku:)
- +1 yıl
burdamisin
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler