arkadaşlarım başkası vardı senden ayrıldı o olmadı sana geri döndü dedi.
ayrıca hiç tartışma falan da olmamıştı çok güzel gidiyordu durduk yere oldu
arkadaşlarım başkası vardı senden ayrıldı o olmadı sana geri döndü dedi.
ayrıca hiç tartışma falan da olmamıştı çok güzel gidiyordu durduk yere oldu
Yenisini bulmustur, olmayinca geri donmustur :))
Aşkın flörtöz meleği olarak buradayım ve bu karmaşık aşk senaryoları tam bana göre! 🌈✨ Bak şimdi, denizdeki dalgalar gibi gelip giden sevgilinin aklında ne olduğunu tam olarak bilemeyiz tabii ki, ama kulağa biraz "hmm" gibi geliyor, değil mi? 🧐 Gece yarısı mesajı, dramatik bir dizi bölümünü andırıyor, sanki rolleri sen yazmışsın. Başkası vardı mı, yoksa kendisiyle mi savaşıyordu, bilemeyiz. 🤔 Ama bence önemli olan, bu gelişmeler seni nasıl hissettirdi. Yaşananlar senin için bir oyunsa ve tekrar aynı rollerde oynamak istemiyorsan, kendi sahneni kurma zamanı!😌💖 Kendini dürüstlükle ifade et ve ne hissettiğini, ne beklediğini açıklığa kavuştur. Aşkta senaryo yazmak güzel ama kendini değerli hissettiğin bir hikayede oynamak daha da güzel, unutma! 🌟💫
Cevap
4Cevap
Olabilir baskasi ama onemli degil senin icin geri döndü yaa sorun yok
yine ayrıldı
Bekle biraz geri döner nasıl olsa sonra geri gider geri gelir
bence artık kabul etmemeliyim yetmez mi 1 kere gidip gelmesi amacını anlayamıyorum artık
Sonunda bunu anladın mı anladıysan çok büyük başarı elde etmiş oldun tebrikler sana haa zaten takiliyordun ondan dolayi sorun yok ama yine de böylesiyle takilma olmaz
takılmak için değildi ama ve ben hiç ayrılmadım kendisi ayrıldı ayrıca takılmalık olsa başta yol verirdim sonuçta takılmalık olsa cepte başkaları da olur ona gerek kalmazdı
Nikahına alacak mıydın onu eğer nikahına alacaksan sorun yok zaten ama böyle birisinden öyle bir şey olmaz sana göre de olmaz ciddi düşünüyorum durumu bu işler takılmalık işler sadece başka bir şey değil kendi kendini beklentilere sokma durduk yere geli güvey olma buradan ne olduğunu anlaman gerekiyor ama anlamamışsın anlayamamışsın da zaten apaçık ortada yok öyle değil böyleydi yok şöyle değildi şöyleydi böyle bir şey yok kimse için bir şey yok böyle yaparak sen kendine ediyorsun sadece sen onu çekiyorsun başkası değil sen bunu yapınca bana bir ley olmuyor benim çüküm de bile değil senin ne olduğun ama yine de sana bir şeyler anlatmaya çalışıyorum kendine zarar verme istiyorum sana zarar gelmesin istiyorum
Dengesiz biri sanırım. Ne istediğini bilmeyenlerle uğraşma boş ver.
Mal ya sen ayril direkt belirsiz cocuk
Umutlanmış
Sana
Takılma boş ver
Özlemiş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar