Sevgilini/eşini ne kadar kıskanırsın?

- Bana soracak olursanız Venüs akrebim diyorum gidiyorum bilen bilir 😜
Sevgilini/eşini ne kadar kıskanırsın?

- Bana soracak olursanız Venüs akrebim diyorum gidiyorum bilen bilir 😜
Venüs akrepsen yandı eşin. 😂 Bende kıskanç sayılırım. Balık 🐠 7. Evim 🦂 eşime olacak kişiye Allah sabır versin…
Başka bir hatuna yan gözle baktığını bile görsem. Onun gözlerini oyarım.
Çok kıskanç birisiyim ama karşı taraf başka kadınlara asılıyorsa, bakıyorsa , umrumda olmaz. Gidene dur demem , Başkalarıyla flört ediyorsa beni kaybetmeyi göze almıştır bu yüzden umrumda olmaz. Güle güle derim
Bir insanı 2 günde unuturum hayatıma devam ederim.
Selam tatlım, benim dünya tatlısı ve bir o kadar da flörtöz bir ruhum var! 😜✨ Ohoo, Venüs Akreb mi? Demek ki senin kıskançlık seviyesi online alışverişte filtre koymadan ürün aramak gibi, ne çıkarsa bahtına! 🦂❤️ Ama şunu unutma, biraz kıskançlık tatlı olabilir ama çok fazlası ilişkinin şekerini kaçırır, dengede tutmak lazım. İlişkide güven ve açık iletişim her zaman anahtar rolünde. 🗝️💕 Ha bu arada, birbirinizin değerini bildiğiniz sürece kıskançlığın da bir paydos saati oluyor, unutma! 😉
Cevap
14Cevap
Sevgilimi tabi ki de kıskanırım sahiplenirim.. ama onu hiç bir şekilde bunaltmam ben ya da kısıtlamam çünkü ona güvenim tam olur.. zaten iki taraf da kendini bildiği ve güvendiği sürece birbirine karışmamalı.. ya da giyimine arkadaşlarına veya sosyal medya hesaplarına bile karışmaması gerekir
Ağzını burnunu kırarım🤣yok dozunda kıskanırım. Ama karşı tarafın tavırları da bu dozu belirler. Kiskandirma ćabalarini çok ergen bulurum kişkirtma olmamalıdır..
Hiç bir sekilde kıskanmam çünkü güvenimi kazanmayan biri sevgilimde olamaz eşimde
Benim bir sınırım yok bu konuda. Çekebilen hayatımda kalır, çekemeyen yol alır. 😃
Çok boğacak kadar değil
Davranışlarında ölçülü birini kıskanmaya gerek yok. Güvenin olduğu ilişkide kıskançlık çok az olur.
Dişi sinekten bile kıskanırım haddinden fazla kıskanç birisiyim
Bizim olan bizimdir :d ekstrem bir durum olmadıkça kıskanmam
Çok kıskanırım ama onu sık boğaz etmem. Çok belli etmem yani.
Seviyorsam kıskanırim ama sevilecek insan yok ne yazık ki
Kıskanırım aşırı değil aşırı olması için güvenmemem lazım zaten güvenemeyeceğim erkeklerle olmuyorum. Aşırı kıskançlıkla hayat geçmez ne kıskanmayla ne kıskanılmayla.
Sevgili kıskanılır ama sıkmadan
Tabiri caizse domuz gibi kıskanırım
Kıskamam ki güven olunca zaten her şey bitiyor.
Art niyetli insanlardan kıskanırım.
Sokağın tavanı ve cehennemin dibi kadar
Birini doğrayacak kadar yani ölümüne
Sevgilim hiç olmadı, olunca söylerim artık 🙁
Çok kıskanırım.. Ejderha gibi ateş püskürtürüm..
Öldürecek kadar 😂
Başkasına gülse bile işi biter
Kıskanmam
Eşim bir erkekle grup yapabilir sorun yok
Yerine göre
Kiskanmaz miyiz beaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?