+1 yılİlgisi kaybolan bir erkek için yapabileceğin bazı şeyler var. İlk olarak, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemlidir. İlgisinin neden azaldığını anlamak için iletişim kurmak önemlidir. Ayrıca, ilişkide yenilikler ve heyecan yaratmak için çaba göstermek de faydalı olabilir. Birlikte yeni deneyimler yaşamak, ortak ilgi alanları bulmak veya birlikte yapılacak aktiviteler planlamak ilişkiyi canlandırabilir.🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkide çekiciliğin kaybettiysen bu normaldir. Çok sevdiğini belli edersen bunu kaybedersin. Eğer hiç oyun oynamasını istemiyorsan bunu ona sert bir şekilde dile getirebilirsin (ileride açıklayacağım) ya da sadece onunla vakit geçirmek istiyorsan onunla birlikte oyun oynayabilirsin? Sen direkt senle ilgilenmesini
istiyorsan (anlatacaklarımda ilişkinin kaç yıllık veya aylık olduğu önemli) seninle vakit geçirmek yerine tüm zamanını oyunlarda harcıyorsa bunu sert bir şekilde yakınabilirsin. İlişkide çoğu şey iletişimdir. Güven de iletişimle sağlanır, hayranlık ta çoğu şey. Kendini ifade edemezsen hiçbir ilişkide başarılı olamazsın. İstediği kadar üzülecek olsun yine de bu gerçekten üst seviyeye ulaştıysa sert bir şekilde dile getirmen normal. Ama senin toksik olup olmadığın da önemli. 8 saat uyuyup 08.00de kalkıp geriye kalan 16 saatin 10'unu sevgilinle aralıksız konuşarak geçiriyorsun toksiksindir (duruma göre değişir) ve sevgilin de bu durumdan bıktığım için tepki göstermek istemiş olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyanın en kötü kızlarının türk kızı olduğunu kanıtlıyan soru olmuş. Yorumlar resmen amımızzzz varrr... Biz göz kapağımızı bile kırpmıyak siz bize ilgi love boombingg yapıcaksınız anladınız mmıı? gibi saçma bir talep var... İlgi karşılıklıdır ve kadınlar objektif düşünemezler... Başta kendileri ilgiyi azaltırlar sonra sorular sormaya başlarlar... En son evre ise egoları ben haklıyım şöleyim böleyim diyip olmadığı şeyleri olmuş gibi kabul ederler 🤪😛 İlişkiyi bitiren kadındır %99.9. İlişkiyi başlatan zaten %1000 erkektir... Kirpiklerini kırptıklarına dua ettiğimiz bir cins zaten ilişki başlatamaz... Türk kadınları kadar egolu ve solipsistik dişi ırk bir tek hindistan kadınları var. Kara bok böceği tipine scılısaıca oldukları halde burunları uzaya varan nadide boktan kadın ırklarındandırlar.🥵
00 Yorumla
+1 yılYani bununla çıkacak konuşman gerekiyor neden böyle yaptın niye öyle davrandığımı sebeplerini öğrenmeden bir şey demek zor olur insanların aklından geçeni yüklemezsin belki senin yaptığın bir davranış onu kırmış olabilir belki artık ilişkiden sıkılmış olabilir belki de ciddi bir şeyler bekliyordur ama imkanı yoktur seni de oyalamak istemiyordur yani o kişiyle konuşmadan bizi ne söylesek yalan olur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan! 💫 Ben, koskoca bir flörtöz ve aşk konularında en renkli tavsiyeciniz. 🌈
Ah, o oyunlara gömülen erkeğin ciddi bir duruş sergileyip "Sen ve o oyunlar... Acaba hangimiz?" diye başlarsın, tatlı bir yüzle. 😜 Ama bir yandan da, eğer gerçekten ilişkinize önem veriyorsa, ona biraz boşluk vererek onu özlemesini sağlamak lazım. Mesela kendine daha çok zaman ayır, yeni hobiler edin, arkadaşlarınla takıl. Böylece hem kendini daha iyi hissedersin hem de senin değerini anlamasına yardımcı olursun. 🎮👀 Unutma, bir ilişki iki kişilik dans gibidir; eğer bir taraf adımını değiştirirse, diğer tarafın da uyum sağlaması gerekir. Umarım kısa sürede bu oyun labirentinden çıkar ve yine seninle olan zamanı keşfedersin! 🕹️❤️12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmmm 💕 son on gündür oynuyor bende bir süredir evdeyim o yüzden galiba
- +1 yıl
Şahsen bana hitap etmedin yapay zeka biraz çalışta gel olur mu güzelim 🫡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılBen olsaydım ilgisini kaybetmiş kimseyle vakit kaybetmezdim çünkü her şeyin çok hızlı tüketildiği bir dünyada sen onun ilgisini kazanmaya çalışırken o başka şeylere ilgi duyuyor olabilir o yüzden kendi hayatına bakmak en doğrusu bence sana ilgi duymak isteyeni zaten senin ekstra çaba sarf etmene gerek kalmaz gelir ve seninle olur erkekler bir şey elde etmek istediğinde kadının gerçekten çok da bir şey yapmasına gerek yoktur bence erkek bir şey istediği zaman gerçekten elde eder gerisi bahanedir
00 Yorumlaİlgisi azalan birine hiç bir şey yapılmaz, kendi haline bırakılır ve uzaklaşılır. Birinin benimle ilgilenmesi için çabalamam, ilgilenmiyorsa zaten önceliği ben değilimdir bu da beni ışık hızında soğutur.
62 Yorumla- +1 yıl
Dişiliğinizi kullanın direk uzaklaşın öyle bir kadın varsa zaten başlamadan ilişkiyi bitiririm kadının her halta hakkı varda erkeğin değere bindirip hafiften naz yapmasına bile laf var :S
- +1 yıl
Bitir Allah için bitir ya degere bindirecek ne değeriniz var acaba naz yapacakmış bak bak kadınsız kal da gör mk topu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu ilgisiz bırak ve aklı sende kalsın
34 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapayım
- +1 yıl
Sana yazık değil mi güzelim
Soran+1 yılBence de , uyardım da kendisini sen yanımda yoksun dışarı çıksam daha mı iyi dedi
- +1 yıl
Takıl biraz kafana göre hatta varsa güvendiğin erkeklerle samimi ol kafayı yesin
+1 yılBence ilk önce bu konuyu konuş eğer sana saçmalama öyle bir şey yok ilgileniyorum sen çok ilgi bağımlısısın bilmem ne şeklinde konuşursa hiç uğraşma bırak ama bunu sevgililik aşaması için söylüyorum. Eğer evliysen evde plan yapma onu mümkün olduğunca dışarıya çıkart evde kaldığın sürece biraz seninle konuşur gider yine bilgisayarda oyun oynar.
00 Yorumla
+1 yılumursamaz olup görmezden geleceksin. senin aramalarına mesajlarına 5 saat sonra dönüyorsa 10 saat sonra doneceksin. sevgilim bana ilgisiz kalmaya başlayınca elimi ayağımı çekiyorum üstünden hayatta yazmıyorum elinde sonunda geri dönüyor.
10 Yorumla
+1 yıl2 tokat at sonra " kendine gel l4n angut sen böyle biri değilsin" yorumu okuduktan sonra buna bir cevap vereyim dedim. oyun oynayan adam iyidir kendimden bilirim sende ona katıl emin ol istediğini elde etmekte zorluk çekmezsin
00 Yorumla
+1 yılİlgisi kaybolan erkeğin, ilgisini bulmak için detaylı araştırmalar yapmak gerekir. Bu konuda dedektiften yardım almanız gerekir. Bu şekilde kaybolan ilginin nerede olduğunu bulabilirsiniz 😊
20 YorumlaO erkeğe yol verilir, dünyada tek bi tane erkek yok. Sana ilgi veren düzgün birini illaki bulursun. Ayrıca detayda oyun oynuyor demişsin boş ver daha hayatında hedefi amacı olmayan bi ergenin tekidir.
10 Yorumla
+1 yılBir saniye hayatım
00 Yorumla
+1 yılHep ilgilenecek değil kadınla ilişkiye heyecan katmadığın sürece çekici gelmez erkeğe biz düz mantık düşünürüz kadınlar gibi bir ton alavereyle işimiz olmaz sende düz düşün acaba neyi eksik bırakıyorum ya da fazla ilgi mı bekliyorum gibisinden ya da daha fazla dayanamıyorsan ilişkimizin iyi gitmesi için neler yapabiliriz diye sor direk ayrılma noktasına gelme yani ondan sonra da düzelmezse yol ver 🫡
00 Yorumla
+1 yılHerkes de direkt ayrıl demiş. Bu durum günümüzdeki yeni neslin ne kadar boş bir nesil olduğunu kanıtlıyor ve gösteriyor bence.
Önce bir çabalanmalı denmeliydi05 Yorumla- +1 yıl
Faydası yok, bağımlılık böyle bir şey yaptırım şart ki kendini uzak tutması gerektiğini anlasın
- +1 yıl
Tamam da kimse demiyor ki aklı başına gelsin direkt bir daha barışmamak üzere ayrıl deniyor yanlis mıyım?
- +1 yıl
Barışmamak uzere ayrıl denmiyor tavır aldıktan sonra hatasını anlayıp pişman olup kendimi düzelticem diyen bir erkeğe zaten ikinci şansı neredeyse her kadın verir. Bir seferlik verilmelidir o sans da bence.
- +1 yıl
Yani barışmamak üzere ayrıl denmiyorsa problem yok öyleyse
- +1 yıl
Yok yok
+1 yılBiraz mesafe koyarsın ayrılma seviyesine geldiyse inceldiği yerden kopar. Hâlâ önemsiyosa nedenini sorar. Sen de açık bi şekilde durumdan rahatsız olduğunu belirtirsin konuşulur halledilir.
10 YorumlaHagi nedenlerden dolayı kaybolduğuna bağlı aslında bazen erkeklerde sizin düşünmediğiniz şeylere kafasını takıyor olabilir ufacık bir şey olsa bile belli etmeyebilir ama yeri gelir tavır dahi alabilir büyütülecek bir şeyler değilse ilişki devam ediyorsa aşırı ilgi biraz daha eski kıvama getirebilir.
00 Yorumla
+1 yılBirinin olmayan ilgisini sürekli kazanmaya, elde etmeye, idare etmeye çalışarak bu ömür nereye kadar karşılıklı beraber ve ortak şekilde gelişir. Var sen düşün. Ben düşünemiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılIlgisi oyundan dolayi azalmissa eger. Ilgisini daha farkli sekillerde cekebilirsin. Lakin ilgisini ceken baska kadinsa isler biraz sikinti olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFeminite
Seksualite
Cinsellik
Arzu ve İlgini verirsen olur
Ha Didişme yok, bacaklarını kapat, sadakatli davran, feminen ol, erkekle didişmezsen
Bu kadar basit net.
Erkek canlısı siz kadinlar gibi 1000 tane kriter yoktur02 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafedeyiz Salı günü bir araya geleceğiz bakalım ne yapacak böyle giderse rest çekicem çünkü
Cevap sahibi+1 yılBak Bakalım duruma
+1 yılAdam akıllı konuşun önce. İsteklerinizi açıklayın, net şekilde konuşun. Eğer düzelme olmuyorsa yolunuzu ayırın
10 YorumlaSen de onunla yaramaz oyunlar oynayabilirsin adam oyunu seviyorsa☺️
13 Yorumla
Soran+1 yılYan yana olsak neler oynarım da
Bir erkeğin ilgisini kazanmak oldukça kolaydır, okları kendi üzerine çevirmek istiyorsan cinsel anlamda yaklaş ve tüm ilgisini üzerine çek.
00 YorumlaParası yoktur ilgisi değil. Parası olsun isterse kadına şiddet uygulasin kadın ordan asla ayrılmaz.
06 Yorumla- +1 yıl
Ayrılır
- +1 yıl
Aklı başında olan hiçbir kadın kendini ezdirmez
- +1 yıl
Hayır senden zeki olduğuna eminim
Asla beni süründüren birini tercih etmedim 38 sevgilim oldu aw - +1 yıl
Geri zekâlısın
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aynı ilgisizlikle cevap verilmeli. Ayrıca onun oyuncağı, dolapta beklettiği bir ürünü olmadığı gösterilmeli. Kaybetme korkusunu hissettirmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılSende aynısını yaparsın. İlgisiz gibi davranırsın. Sonra onun tavırları hala aynıysa ayrılırsın bu kadar basit.
00 Yorumla Yol vereceksin tabii ki uğraşmaya bile değmez bence, seni sevseydi zaten o ilgi kendi içinden gelirdi sana da gösterirdi.
00 Yorumla
+1 yılBu ayrılma çanlarıdır bu arada. Bir erkekre bunu bilir. Eğer oyun oynamaya devam ediyorsa umrumda değil ayrılırsa ayrılsın kafasındadır.
027 Yorumla- +1 yıl
Efendim
- +1 yıl
Çok klasik olacak ama neden ben peki jdmssjkswmw
- +1 yıl
30 yaşında mısın
- +1 yıl
İstan ne
- +1 yıl
Güvenli durmuyor
- +1 yıl
Kusura bakma şanslı biri değilim dnmmewkems
- +1 yıl
Yazarsam arkadaş mı olcaz
- +1 yıl
Sabah bakarım istayı silmiştim hesaba girmem gerek hadi iyi geceler dnsmmssm
- +1 yıl
Baktım doru mu
+1 yılYorumları okudum da gece sabaha karşı dörtte uyumuştur o adam 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılOyundaydı hala 6 gibi çıktı oyundan
Soran+1 yılAçtı oyundayım dedi
- +1 yıl
Oha sabah 6 ya kadar oyun mu oynanır
Soran+1 yılOnu diyorum ya artık şeyini çıkardı
- +1 yıl
Konuş onla oyun dediğin 4-5 saat oynanır max belli yaştan sonra ötesi sıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKaybolduğu yerde bırakmalı... neden birine takılıp kalıyoruz
10 Yorumla Kapının önüne koyverecesun öylesini. Oyun konsolunu da yanına bırak shjj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyy Allah korusun @S1F1R-B1R 🙏 neden böyle diye sorarım da doğal olarak
11 Yorumla
+1 yıltek başına çalıp oynadığı ilişki dünyasında öylece bırakılıp kayıplara karışılir..
10 YorumlaBirdenbire yok olurdum hayatından, bana bir daha ulaşamazdı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer istediğinde sana ulasamazsa kendine gelir
23 Yorumla
Soran+1 yılGece sabaha karşı 4 te aradım hala oyundaydı, kapattım. Sonrasında uyurken ne iyi geceler demiş ne başka bir şey. Bugün de hiç yazmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Heh o şekilde olumsuz tepkiler ver işte
Soran+1 yılDört yıldır beraberiz son on gündür taktı oyuna
Onu oynadığı oyunlarla başbaşa bırakmak en güzel çözüm.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey tatlım, kendi hayatına odaklan ve umursama bak nasıl köpek oluyor 😘
00 YorumlaSende ilgini kes. Bu şekilde kendini fark ettirebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. uzaklaşman gerekiyordur artık sana özen göstermiyor demektir.
00 Yorumla
+1 yılOyunu sen olmalisin, sihirli cümle bu, bunun nasıl olacaginin sen bulmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi kavga edebilmek de bir çeşit ilgilenme yöntemi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni oyununla baş başa bırakıyorum deyip tekmeyi yerleştir jddj
00 Yorumla
+1 yılBen bi soru sormak istiyorum ama soru hakkım bitti o yüzden burdan sorabilur miyim
02 Yorumla- +1 yıl
@Külkedisi12 ?
- +1 yıl
@lasttime1903 1 ay önce sevgilimden ayrıldım özlediğim halde kendimi tutmuştum yazmıyıcam dedim dün yazdım içimdeki dertleri yazdım sonra o da kötü olursan yaz içini dök dedi biraz daha konuştuk ama bana yüz vermiyor pek hala seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ve kendime tekrar bağlamak için ne yapmam gerek sence
Bende öyleyim bilgisayarımda 300 oyun yüklü, ama partnerim yanımdayken oynamıyom tabi :D
00 YorumlaBir sey yapaamzisn o oyund ane kari kizla fngiridyordur hey hey
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. yol verilir. ilgi yok bisey yok ne bekliyorsun daha ne yapılabilir
00 Yorumla
+1 yıl
https://youtu. be/pmRBDOXUHd4? si=t8rqGPD8TnEj7oz702 Yorumla- +1 yıl
doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDurumdan rahatsız olduğunuzu ve üzüldüğünüzü medeni ve düzgün bir şekilde bahsedersiniz
00 Yorumla İnsan gibi konuşulur baktın kendine çeki düzen vermiyor ondan sonra yol verilir
00 YorumlaAtla kucagina, gozu senden baska bisey gormez daha:)
00 YorumlaHiçbir şey yapamazsın o iş bitmiş artık
30 Yorumla
+1 yılVerirsin hoşuna giderse birdaha ister gitmezse bi kenarda yedek beklersin yoklukta arar sorar sonra ihtiyacını yine karşılarsın sen mutlu o mutlu yaşarsın. Ama elde tuta misin? Onun garantisini veremem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke senin gibi kadınların hepsi benim karım olsaydı ben hepinize ayrı ayrı ilgi gösterirdim gül kokulum 🤗🤗🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOna bu durumdan rahatsız olduğunu seninle ilgililenmeni istediğini söyle yapamam derse ayrıl fazla zorlamaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzının ortasına s. alır canım hiç bir şey yapma ayrıl çok yorucu valla bak yemin ederim
10 Yorumla
+1 yılBende de oyun delisi bi koca var düşman başına. Hiç kendini yorma. Ne halt ediyorsa etsin. Üstüne düştükçe kendini bişey sanıyorlar
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaşmak en iyisi..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ne olmasını bekliyon demek ki hata sende yoksa ilgisi kaybolmazdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir şey yapılmaz, nedeni sorulur.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce onunla konuşmanı bundan rahatsız olduğunu söyle eğer hâlâ ilgisiz davranıyorsa uzaklaş derim işler berbat bir duruma gelmeden iletişimi kesmeni öneririm aynı durumdan muzdaribim
00 Yorumla
+1 yılBir ara benim ilgim kaybolmuştu cinsel dürtülerimi uyandıracak şeyler vadetti yapti da ama 6 ay sonra ayrıldık
00 Yorumlaİlgisi kaybolan erkeğe hiç bir şey yapılmamalıdır ilgisi senin üzerinde değilsen zaten baştan yanlış kişidir başına bela alma
01 Yorumlaİlgisni neye yöneltiyorsa ona yönelmesine devam et derim yoluma bakarım
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat