Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizinle ilgilenmese ne yapardiniz? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ayrılır miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Ya ben bi bkkk yedim ayrıldım 😭😭 Güncellemeler+1 yıl İlgilenmiyorduuu Sevgiliniz sizinle ilgilenmese ne yapardiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ayrılır yeni sevgili bulurum ay onunla mı uğraşacaam be 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl " İlgisiz sevgiliyi annesi sevsin" diyerekten ayrılırdım. 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bende ilgilenmem bu saatten sonra çocuk bakamam jhfkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende de aynı durum var, birini bulup jca ayrilcam ki seni düştüğün duruma dusmeyim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ayrılırız heralde 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bende onunla ilgilenmem. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Neden olduğunu sorardım 0 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Aldattin mi 0 3 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Hayır Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl * o aldattıyor benimle ilgilenmiyosa Yorumla MrBroo +1 yıl İlgilenmiyorsa aldatiyordur zaten Yorumla
AnlıkBoşalmaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kollarıma gel 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Ne diyonnn lann🙄🙄 Yorumla AnlıkBoşalmaa +1 yıl İkimizde yalnızız böyle olursa mutlu oluruz Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıldım 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üzülürüm 🥹🥹🥹 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrılırdım tabi 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ayrılırdım 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. yeeap 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tekmeyi yer 0 1 Yorumla AnlıkBoşalmaa +1 yıl İlgi manyağı yaparım seni aiko Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ava çıkardım 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ayrılırdım 0 0 Yorumla
Öfdlrdlslglrlcra Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sevgilim değildir o zaman 0 1 Yorumla AnlıkBoşalmaa +1 yıl İlgi seviyorsun aşko Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soğurdum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O zaman bunu tartışalım 0 4 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl 😭😭 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Offf napcam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel hadi Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Haydaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ayrılır yeni sevgili bulurum ay onunla mı uğraşacaam be
" İlgisiz sevgiliyi annesi sevsin" diyerekten ayrılırdım.
Bende ilgilenmem bu saatten sonra çocuk bakamam jhfkk
Bende de aynı durum var, birini bulup jca ayrilcam ki seni düştüğün duruma dusmeyim
İlgisiz kadınlara bayılırım
Ayrılırız heralde
Bende onunla ilgilenmem.
Neden olduğunu sorardım
Aldattin mi
Hayır
* o aldattıyor benimle ilgilenmiyosa
İlgilenmiyorsa aldatiyordur zaten
Kollarıma gel
Ne diyonnn lann🙄🙄
İkimizde yalnızız böyle olursa mutlu oluruz
Ayrıldım