Kizin kabul etmeme hakki var ve ben bunu kabul etmiyorum. Ki sanirim uzaklasicamda. Tip olarak benden cok geride ben meslegi olan hekim olan biriyim, bunu kabul etmeyecegimi tahmin etmliydi
E yani. Kendi ayaklari uzerinde olmayan eknomik ozgurlugu olmayan, orta guzellikte olan biri olsam okeyde o benim. gibi biriyle konusuyo ve halen dedigine bak, hem yuz hem fizik olarak cok iyim meslegim cok iyi hersey ok buldu budanio
Konuşmak mesele değil. Haklı olarak insanda Allah korkusu olursa aldatmaz diye düşğnüyorsun ama çok eşliliğide onaylayınca kafalarında, üzülüyorsun. Ama bu devirde çok teşhir var. Kadınlar evlebdikten sonra seksten uzaklaşıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet. Dinen tasarım gereği verilmiş bir hak.
Kizin kabul etmeme hakki var ve ben bunu kabul etmiyorum. Ki sanirim uzaklasicamda. Tip olarak benden cok geride ben meslegi olan hekim olan biriyim, bunu kabul etmeyecegimi tahmin etmliydi
Haklısın.
E yani. Kendi ayaklari uzerinde olmayan eknomik ozgurlugu olmayan, orta guzellikte olan biri olsam okeyde o benim. gibi biriyle konusuyo ve halen dedigine bak, hem yuz hem fizik olarak cok iyim meslegim cok iyi hersey ok buldu budanio
Ne desen haklısın aranuzda bir eritro blastosis fetalis oluşmuş.
Sende hekimsin galiba. Sirf bu yuzden dindar olan erkeklerle konusmaya korkqr oldum ya
Konuşmak mesele değil. Haklı olarak insanda Allah korkusu olursa aldatmaz diye düşğnüyorsun ama çok eşliliğide onaylayınca kafalarında, üzülüyorsun. Ama bu devirde çok teşhir var. Kadınlar evlebdikten sonra seksten uzaklaşıyor.
Foto paylasmis tekken şarj dipte eşler arttikca fullenio, 4eşte ful oluyo
Artik konusmak istemedigimi soyledim Instagram hesabini dondurmua gerzo
Hayirlisi
Böylesine dindar değil menfeaatçi denir canım
😀 bizde bitane bile yok
Bir sene once bana seninle hic olmadik dedi , bie sene sonra da seninle cok sey yasadik dedi , bu cocuk ne dusunuyor cidden
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün
Yok bu tarz dindarlarda bu istegi goruyorum bunlar turkiye gibi degilde arabistan gibilet
Bizden değil mi
Bir sene once bana seninle hic olmadik dedi , bie sene sonra da seninle cok sey yasadik dedi , bu cocuk ne dusunuyor cidden
Bir sene geçmiş aradan
Evet neden bir sene sonrs bunu diyor
Bir senede bir şeyler yaşanmıştır
Ya iste o bir senede biz bir sey yasamadik neden bir sene sonra bana bunu diyor aniden
Sormak lazım
Senmi istiyorsun bunu?
Hayir tabiki
Sen istemezsen yapamaz bunu kimse ayağına sıkmak istmez
o istiyorsa direk ayrıl
Oyle yapicamda Şu an icin bi cevabim yok dusunmem lazim dedi
Neyi düşünecen deseydin ayrıl hemen
Düşünmem lazım demesi yetiyor olur mu öyle şey demesi lazım
Dindar olsaydi eski de kalmis o sartlar da söylenmiş bir kurali şimdiye yansitmazdi. Resmi nikah olmadan imam nikahı kiymak yasak.
@ilman bende şok oldum biraz
Harem kuracak galiba seninki😅
banamı soruyorsun?
Dindar erkekle evlenmek çok tehlikeli.
Sen ona yetersen böyle bir şeye ihtiyaç duymaz.
@Ceren0907 sen allak bullak ettin beni
Sen ada'dan ayrıl o düşünmeye devam etsin
Düşünemiyor gibi daha çok, kan basıncı belden yukarı kan pompalamaya yetmiyor gibi
Düşünecek bir şey yok, evet demesi gerek
Sen düşünedur deseydin
:))) senı kızdırmak ıcın demıss
Yo ciddiydi
hadı canım olur mu oylesen bıurdan bısı dıyemıyorum musatsen takıplesene dm den konusalım
75 IQ galiba kendisi
Konusmayi kesicem galiba. Erkeklerin metrsleri falan varmis dedi
Galiba mı
İyi demiş.
İyi sevsin seni