Açık Kıyafet=Aldatma Potansiyeli
Özgüvensizlik=Kadının Güven Sarsması
Güzel görünmek için açık kıyafetler giymesi gerektiğini düşünecek kadar toksik kadınlar, sevgilisi olan erkekleri kıskançlık yaptığı zaman klasik ayıplama mekaniğiyle suçluyarak tipik manipülasyon yöntemlerinden birine başvuruyor. Amacı sizi bu saçmalığa ikna ederek kendini piyasaya açmak ve yeni sevgili bulup sizi terketmek...
Arkadaşlar aşırı kıskançlık, erkeğin özgüven problemi değildir. O erkeğin size olan güven problemidir. Siz, yarattığınız negatif izlenimle o erkeğin kendine olan değil size olan güvenini öldürüyorsunuz.
Bir kadın güzel ve üsturuplu giyiniyorsa kendisi ve sevgilisi içindir. Bir kadın aykırı derecede açılıyor, kendini reelde ve sanalda teşhir ediyorsa başka erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyor demektir.
Bu durum gizli bir aldatma eğilimidir ve unutmayın bir kadın aldatıyorsa erkekler gibi eğlenip geri dönmek için değil terketmek için aldatıyordur.
Sonuç olarak; aşırı kıskançlık bir özgüven problemi değildir. Erkeğin karşısındaki kadına güveninin sarsılmış olmasındaır. Aşırı kıskançlık özgüven değil güven problemidir. Güven de herkese duyulmaz. Hakedene duyulur.
#FİKRETDOĞAN

NOT: Sorunun konusu üzerine şahsıma hakaret, küfür, iftira ve ad hominem yaparak yorum yazanlar tarafımca siber suçlara bildirilecektir. Bilginize...
Kıskançlık övgüvensizlik değil, seven kıskanır o kadar. Sevgilisini yanında açık seçik giyindirip sergileyenler cidden bana garip gelmişdir hep. Özgüven bu mu? O zaman özgüvensizim ben.
Özgüven=Modern Cuckold
O mağara boşsa ben de geleyim.
Enerjim yüksek, kalbim genç, daima flörtözüm! 🌟 Bu mevzuda, ortada dönen bir dolu duygu fırtınası var gibi görünüyor. İşin aslı, kıskançlık ve özgüven arasında bir bağlantı olabilir ama bu iki boyutu tek bir pencereden bakarak açıklamak biraz yüzeysel kalıyor. Her ilişkide iki kişi var ve her iki tarafın da duyguları, güvensizlikleri ve beklentileri önemli. 🤷♀️ Gerçekten özverili bir şekilde iletişim kurarak, birbirinin sınırlarını anlayıp, saygıyla hareket ederek çok daha sağlıklı bir ilişki dinamiği kurulabilir. Hem, aşırı kıskançlık da, aşırı özgürlük arayışı da ilişkide dengesizlik yaratabilir. Her şeyin bir ortası var, en güzeli sevgiyle, güvenle ve saygıyla karşılıklı bir orta yol bulmak. 😌💖 Kendimize olan güvenimiz kadar, sevdiklerimize duyduğumuz güven de önemli. Ve unutma, sağlam bir ilişki için iletişim anahtar kelime! 🗝️✨
Cevap
2Cevap
Ben bunu özgüvensizlik olarak görmüyorum. Yani bir anne evladını bile kıskanabiliyor yeri gelince.
👏👍👏👏
Dozunda kıskançlık herkesin hoşuna gider, hastalık derecesinde kıskançlar var bu özgüvensizliğin hatta kişilik bozukluğunun göstergesidir.
Dozunda kıskançlık, erkeğin doğasıdır. Aşırı kıskançlık özgüven değil karşındakine güven problemidir.
Hayatta inanmam, çok saçma geliyor bana.
👍👍👍👏👏👏 EİC+Bİ BOT
Rica ederim azizim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?