Bi kac ay once tanistigim suana kadad bir kere bile bana ismimle hitap etmeyen aramizda 3 yas olan biri ismimi kullanmaya basladi?

sanaldan gorustugum aramizda genelde futbol muhabbeti ya da yasadigimiz olaylarlari anlattigimiz muhabbetler gecen biri var, iltifat etmiyoruz birbirimize ama birsey anlatmak istediginde surekli yaziyor en basidinden gunaydin ve iyi aksamlar yazmayi bile gorev biliyor kendine, aramizda 2-3 yas var suana kadar bir kere bile ismimi kullanmadi aga kanka vsde kullanmiyor, gecen gun sakasina abi hitabini kullaninca 2-3 yas icin abi denilir mi ya dedi, konusmak istedigi zaman selam nasilsin diye giriyor sohbete, bende onun ismini kullanmiyorum geneldede isim kullanan biri degilim zaten eger kisi uzagimdaysa seslenmek icin kullanirim sadece, gecen gun su abi muhabbeti gecince isminin basina abi ekleyip hitap etmistim ilk defa o zaman kullanmistim ismini ertesi gunde aksam bi anda beni cagirdi az once ne oldu biluyor musun yazdi yasadigi olaylari anlatti vs ama cok garibime gitmisti ilk defa ismimi kullanmasi hatta yanlis gordugumu zannettim ilk basta o derece ondan onceki gunde iftara kadar dertlesmis konusmustuk kendi haftasini anlatmisti vs. sizce neden bir anda ismimle hitap etmeye basladi bunun psikolojik bir anlami var midir?
Bi kac ay once tanistigim suana kadad bir kere bile bana ismimle hitap etmeyen aramizda 3 yas olan biri ismimi kullanmaya basladi?