Benim için böyle bir soru yok, soru ne kadar zor olursa o kadar hoşuma gider fakat aynı zorlukta sorular kendisine geldiğinde kem küm ediyorsa, diksiyon kursuna yazdırır hayatıma onsuz devam ederim.
Kaç kadınla birlikte olduğunu sorun. Hayatında sizden başkalarının olup olmadığını öğrenin. Eğer sizden başkaları da olmuşsa mekanı terk edin. Kimsenin mikrobunu, artığını kendinize bulaştırmak zorunda değilsiniz. Evlilik dışı bir şeyler yaşayan erkeklerden uzak durun. Diğerlerini nasıl kullandıysa sizi de öyle kullanmalarına izin vermeyin.
Önceki ilişkilerini detaylı sorup, onlardan nekadar heyecan aldıgını anlamaya calısıp, hala aklında olan var mı anlayabilirsin. Ayrıca aynı konuşmadan ilişkilerindeki ciddiyetini cıkarabilirsin.
Tabiki bunuda öyle bolozlama yapmazsın, ince ince!
Beni ne kadar seviyorsun Benden önce çok sevdiğin birisi oldu mu Daha önce kaç kişiyle çıktın, birliktelik yaşadın vs vs. Anneni mi çok seviyorsun beni mi gibi gibi
@Yiğit_ÇL Yine mi sen hahah buradanda çıktı bak... Evet error etmez. Ben iyi bir yalancıyım. Yalancılıkta en iyisiyim. hkjhjh En dürüst sensin abi hahah
Kadın yalana ihtiyaç duyduğu için yaşamı boyunca Yalan söylemek onun için bir ustalık olmuştur Neden mi mesele bir kadin bir yere gitmek için yalan söylemek zorunda kalır Nereye gidiyorsun ayselere ders çalışmaya der ama. ahmetle bulunacaktır Bunun gibi bir çok örnek vere bilirim Ama erkek öylemi dışarı da çıkar istediği zamanda gelir Çocuğum dur erkektir herşeyi yapar ona serbest Ama kadına yasak olduğu için kadın mecburen yalan söylemek zorunda kaldığı için Bir süreden sonra yalan söylemek çok kolay oluyor
@Yiğit_ÇL Yavv sayıyıyla mı gönderiyorlar arkadaş sizi. Ssinirlenmeyeyim sakin kalayım diyorum sabrım zorlanıyor. Eğer bir yorum yapmak istiyorsan ya da fikrin varsa yorumunu yap. ama benim yorumum altına değil... Sana fikir sorduğumu hiç hatırlamıyorum. Sen yazdıklarımı anlar mısın bilmiyorum ama anlayacağını sanmıyorum hahaha iyi geceler...
Aile içi ilişkilerin nasıl aslında zor olarak gözükebilir ama bir erkek için sorunlu ise bunu anlatması zordur yanlış anlaşılmamak için diye düşünüyorum yoksa zorlanacaği bir soru yoktur sanmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bakire kız kalmadığını bildiğin halde neden hala aşkı arıyorsun?
Bence erkeklere bunu sorma Çünkü anne bir evlat için çok değerlidir Annesi onun için çok emek verdi Soru gerçekten zordu Fakat şöyle düşün Bunu size kocanız söyleseydi hepiniz annenizi seçerdiniz seçmeyen şeref yoksulu Diğer insanlar geçici ama anne sizin bir parçanızdır
@Dreplyqwert ne anladınız siz ben böyle bir soru sormuyorum. zaten.. siz sormuşsunuz bir erkeğe sorulacak en zor soru nedir diye bende bu en zor sorudur dedim.. okuduğunuzu anlayın