Aldatıldım ve bunu kaldıramıyorum bir sey soyleyin?

Bir kaç ay önce hayatıma bir erkek girdi hayatımda ilk defa aşık olmuştum. O da beni seviyor gibi davrandı. Her şey çok güzeldi. Ona hep yemekler, kurabiyeler yapıp götürüyordum. Bir yerde oturdugumuzda o hesabı ödeyince bir hafta içinde ben de ona hediye alıp götürüyordum. Bebek gibi seviyordum onu. Hiç bir hediye hiç bir çicek böcek beklemedim ondan. Bir dediğini iki yapmadim onla konusma bunla konusma dedi konusmadım. Sonra bir gün ben sana karşı ilgimi kaybettim dedi. Benle konuşurken başka bir kızla daha konuşuyormuş. Kız tam türk değil annesi rus babası türk. Benden 500 kat daha güzel, ben zaten güzel değilim üstüne tesettürlüyüm. Kız gold digger bir tip ama. Her neyse ortak arkadaşımızın hesabından kontrol ediyorum paylastiklarini kıza çiçek almış pandora bileklik almış okul çıkışı kızı arabasıyla almaya bile gidiyor. Kıza bakışlarını görmeniz lazım. Ben kaldıramıyorum bu durumu nolur bir sey söyleyin benim hakkım ona helal değil pişman olur mu sizce çok mutsuzum
Güncellemeler
+1 yıl
Başımı açıp o kız gibi dekolteli giyinseydim beni sever miydi ben nerde yanlış yaptım kendimi cidden çok kötü hissediyorum
Aldatıldım ve bunu kaldıramıyorum bir sey soyleyin?