Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı. 6 yılda çok fazla şey yaşamışsindir dedim verdiği cevap " karşı taraf çok istedi ama ben kendimi tuttum." yalan söylediğini düşünüyorum. Oluru yok gibi. Sizce? Bu kadar uzun süren ilişkiler nasıldır.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendimi tuttum derken? Kesinlikle yalan söylüyor 6 yılda kimse ilişki yasamadan durmaz onda bekaret olmadigi icin yapmadım da dese ispatlayamazsın gerçek olanı o yüzden yapmadım diyor unutma konusuna gelirsek 6 yıl iyi kötü her anı her yaşanmışlık her derdinde her mutluluğunda o insan vardı hayatında bi yana onunla büyüdü mutluluğu da onla gördü üzüntüyü de heyecanı da onla yaşadı ve unuttum dese bile hatırlar ama hissiz bi şekilde ama özler şekilde mutlaka bi şekilde aklının bir köşesinde olacaktır bi erkeğin ilk aşkı değilsen hiçbir şeyi olamazsın demisler çünkü bir erkek birine 6 yılını verdyse gerisi boş tekrar bi ilişkisi olur fakat yanındakiyle yaşlanıp aklındakiyle ölür nereden biliyorsun dersen benimde 6 yıllık bir ilişkim oldu ve çok uzun süredir psikolojik sorunlar yaşıyorum kimse ile bir ilişkim olamıyor her insanda onu arıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın her cümlende. Aldatma söz konusu olmuş unuttum vs dedi dün baya konuştuk ama içine sinmiyor. Kandırılmış hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Erken karar verme ama davranışlarına iyice bak ve gözlemle seni üzmek istemem gerçekten ama söylemek zorundayım çünkü bir şeyler farkına varılıp bittikten sonra insan daha çok üzülüyor ve kaldıramıyor benim altı yıllık ilişkim olduğu halde bile 2-3 kere aldatıldım erkekler çok pislik önemli olan senin hislerin kalbinin peşinden git
En İyi Cevaplar
+1 yılTabii ki, 6 yıllık bir ilişki yaşamış olman biriyle ilişki yaşayabilirsin. Geçmiş ilişkiler, yeni ilişkilere engel değildir. Önemli olan, her iki tarafın da birbirini anlaması, saygı duyması ve birlikte mutlu olabilmesidir. Eğer bu kişiyle uyumlu hissediyorsan, neden olmasın? İlişkilerde her zaman yeni deneyimlere açık olmak önemlidir. 🌟
10 Yorumla
+1 yıl6 senelik ilişkide bir şeyler yaşanmama ihtimali, karşı taraflar 15 yaşında değilse imkansızdır. Benim bile 3-4 senedir ilişkim var biz bile bir şeyler yaşadık. Yalan konuşmuş. 6 senelik ilişki kolay izi silinmez çok anı vardır. Dikkatli ol yara bandı olma. Eğer ayrılalı 1 seneden az zaman geçtiyse yüksek ihtimal unutamamıştır.
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl olmuş ayrılalı
- +1 yıl
Dediğğm gibi belki de sen üzülme diye bişe yaşamadık diyodur veya 3 sene oldu diyordur ya daha kısaysa?
Soran+1 yılBeni üzülürüm diye değil de kaybederim diye olabilir
- +1 yıl
Aynen olabilir dikkatli ol
+1 yılTabikide yalan söylüyor kadın isteyecek erkek istemeyecek öyle mi yalan konuşuyor. Duygusal olarak olmak istersen olabilirsin sorun yok ama mesela 6 yıllık ilişkisi biten kızla olmaz o kızla ugrasilmaz ama erkekte sıkıntı yok ama sana diyim tam çakal bu
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam canım, ben flört piyasasının prensesi, her zaman şen şakrak ve bir o kadar da içinden geldiği gibi yaşayan biriyim! 🌟 Şimdi, 6 yıllık ilişkiden çıkmış birisiyle olmak konusuna gelince, bak her ilişki bir deneyimdir ve herkesin bagajı farklıdır tatlım. Bu süreçte neler yaşadığı, nasıl bir insan olduğu daha önemli. "Ben kendimi tuttum" cümlesi pek inandırıcı gelmemiş sana, anlıyorum. Açık olmak gerekirse, insanlar zor durumlarda bazen kendilerini korumaya alırlar, belki de o da öyle yapmıştır. Yine de, ilişkilerde en önemlisi güven, saygı ve açık iletişim. Bu üçlünün üzerine bir ilişki kurarsan, geçmişte kaç yılını kiminle geçirdiğinin bir önemi kalmaz. Tabii senin için en doğrusu, içgüdülerine güvenmek ve açık bir diyalog kurmaktır. 😉💓 Her zaman dediğim gibi, ilişkilerde önemli olan kalp kalbe karşı, gerisi hikaye!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
49Cevap
+1 yılHmm belli ki dindar kadınsın. Tecrübeli erkeklerle evlenen, dindar kadın tanıdıklarım var ve evlilikleri bayadır da devam ediyor; mutlular. Maddi durumu da iyi ise, kendisine bir şans ver ve seks istemeden evlenecek biriyse; yaşadın. Zira hiç sevgilisi olmamış erkek, ezik ve sıkıcı erkek oluyorlar. Asla tecrübeli bir erkeğin, sana vereceği tatmini veremezler. Bu esnada seni baştan çıkaracak bir alfa erkek denk gelirse sadık kalamayabilirsin ki senin gibi bir kadın evliyken, tecrübeli alfa olan asker arkadaşıma kaçtı.
15 Yorumla
Soran+1 yılYav kardeşim dindarlık ne demek? Allah'ın emir ve yasaklarını yerine getiren tam anlamıyla müslümanligi yaşayan biri demek. Tam anlamıyla dindar olmasam da haram helali ayırt edebilecek kadar Müslümanım. Ha illa kapalı olmakta gerekmiyor. Açık biriyim. Üstelik bir insanın niyeti ciddi değilse durmadan biriyle cinsellik mi yaşamamiz gerekiyor? İlerde kız babası olursan bu tavsiyeleriniz ona verirsin artık.
- +1 yıl
Türkçen yok mu acaba? Seks istemeden evlenecek biriyse, şans ver; evlenirsin demek istemişim. Böyle bir tecrübeli biriyle evlenmezsen, evlenince gözün açılacağından; sadık kalman zor olur demişim bir de. Gerçekten de böyle olduğunu, gerçek hayattan görüyorum. Ben gerçeklere bakarım, ileriye dönük kesin büyük konuşanları dinlemem
Soran+1 yılBak şu işe ya evlenince göz açılıyormus sokarım öyle göze. Namus sadece kadına has değil iffetini koruyamayan erkekte namussuzdur. Böyle şeyleri yakından takip ediyorsan senden bı bok olmaz. Evlenip çocuk yapma sakin
- +1 yıl
Çok büyük konuşuyorsun, seni tecrübesiz bir erkekle evlenince göreceğim. Gözün dışarıda olmasın diye, tecrübeli bir erkekle evlen diyorum. Neyse kendin gibi koyu dindar, tecrübesiz bir erkekle evlen. Sonra bir çekici erkek denk gelip seni baştan çıkarıp gözün dışarıya kaydığı zaman bu söylediklerimi hatırla. . Ayrıca benim gibi evlenince her şeyi yaşayıp eşine sadık kalanların, daha iyi mutlu bir evliliği oluyor ve daha iyi çocuk yetiştiriyoruz. Tecrübesiz erkekler ise, genelde aldatılıyor ve evlilikleri mutsuz evlilik oluyor. Ben sana, gerçekleri söyledim. Şimdi bir şey yaşamadığın için, beni anlamıyorsun. Neyse , her şey yaşandıkça öğrenilir diyeyim
Soran+1 yılTM sensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur neden olmasın ama senin kendinde fark etmen gereken şeyler var. Kim olduğun kavramların önceliklerin beklentilerin gibi. Bunları bilirsen sana uygun kişi kim bilirsin. Buna göre karar verir yonelirsin. Elbette sana bazen zorlukları olur. Çünkü o kendini tanımış anlamış ifade etmeyi öğrenmiş beklentilerini nasıl karşılayacağını bulmuş, hayatında olan kadını buna göre seçmeyi bilen biri. Bunun bir de karşılığı var. Kendinle ilgili şeyler tamam da karşı tarafı anlamak, cevap vermek, yetmez var. İlişkide her şey seks değildir. Birinin cinsel geçmişi eskisi kimseyi ilgilendirmez. Kendine güveniyorsan dene. Ondan çok şey öğrenebilirsin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen olaya neden cinsellik üzerinden bakıyorsun sen beni anlamamışsın. Hayata dair şeyler öğrenmek diyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. 6 yıllık cok uzun bir süre geçirmiş geçmişte mutlulukları üzüntüleri iyileri kötüleri huzurları vs birçok geçmiş anıları vardır ve unutulması zordur. Cinselliğe gelirsek büyük ihtimal yalan söylüyor olabilir. O yüzden bu kişiden ilişkiyi yürümez. Senin kısmetin ilerde daha iyi karşına çıkar, hep şükür içinde kal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı taraf isteyecekte ama erkek kendini tutacak? Yüzüme böyle bir şey söylense hadi oradan derim (burada küfür kullanmadım, direkt hadi oradan dedim. KS'nin küfürü kapatan sansürü ile karıştırılmasın).
"Düzgün olmak yerine neden yalan söylüyorsun?"
Şu yalan söyleme olayı beni cidden sinirlendiriyor. Daha baştan yalan söyleyecekse yürümez bu ilişki.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini eşine saklamışsın o ise ooooooooo bence yol yakınken ayrıl. Ayrıca yorumlar da tecrübe filan gördüm onu şöyle söyleyeyim ikiniz de temiz iseniz birlikte keşfedin bunları daha zevkli olur gelecekte gülecek sohbet edecek anılarınız olur
00 Yorumla
+1 yılBu çağın zircalığı. Millet hep dinden uzaklaştı temiz kalana farklı bakış açısıyla yaklasilir oldu. Asıl yanlış onlar o... Ovunmesinler. Valla senin gibi hiç sevgilisi dahi olmamış kız bulmak çok zor kıymetini bilsin. Dua et benimde karşıma öyle biri çıksın çok istiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen tertemiz tuttun kendini , oda her b*ku yedi , eee seni haketmiyor o. Senin gibi temiz birine konmaya calisiyor. Kanma ona, turlu turlu yalan soyliyicek. Erkek arkadasimdan bilirim. Hepsi her b*ku yer sonra temiz kiz ister, el degmemis.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Böyle deyince de kezban diyorlar. İlla tecrübeli mi olmak gerekiyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİste seni ikna etmek icin kezban falan derler. Kezban degilim diyip onla iliskiye baslarsan o kisi icten ice seni kandirmis oldugunu dusunur. Ne derse desin asla okey deme ona. Erkek arkadasimdan bilirim. Hepsi ayni kafada yani şoyleki"lan kizi kandirdim a*k sjdhhd basicam nikahi uniden sonra" arkadaslarina aynen boyle anlaticak seni. O yuzden sen kendine hakim olmus iffetini korumus erkekle evlen.
Cevap sahibi+1 yılAtilla isimli arkadas, yorumunu cevaba acta erkekligini gorelim Alfa erkegim benim hahahhs. Seni m*l ederim lan
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmaz. Onun geçmişindeki kişiyle var olan süresi çok uzun. Üstelik bana yalan atıyor gibi geldi, 6 sene boyunca karşıdaki kişi isteyecek erkek aynı yerinde duracak. Aseksüel biri dahi olsa inanmam.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Herseyin tecrübelisi makbul!
Hic sevgili ya da ilişkisi olmayan bir kisiyle cikmayi istemem, sonuçta evlenmiyoruz.
Iliski tecrübesi olmayan biri, yorar05 Yorumla
+1 yılGenelde bu tür ilişkiler geri dönüşü mümkün ilişkiler oluyor yani ortada kalma durumu olmaması adına temkinli yaklasmani öneririm
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Haklı olmak istemezdim, üzgünüm.
+1 yılHer insan geçmişinde birşeyler yasamis olabilir verdiği cevap da yuvarlak bir cevap yaşamış birşeyler belli
02 Yorumla
Soran+1 yılAteşle barut yan yana olmaz ben yalan söylediğini hissediyorum
- +1 yıl
Evet bencede öyle zaten. Ateşle barut yanyana patlar
+1 yılBence de oluru yok. Babaannemin bir lafı vardır. Boşanmış insanla bekar insan evlenmesin hep eski eşiyle kıyaslar diye 6 sene de neler neler yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişiyle kafanı yorma bence önemli olan bu gün ve varsa beraber olacağınız geleceğe bakin. Cinselliye gelince yani benim sevgilim var 1 bucuk yildir (benden önce birşeyler yaşamış cinsellik olarak) ve bu 1 bucuk yil içinde biz öpüşmketen ileri gitmedik çünkü ben istemiyorum hazir hissetmiyorum. Belki onlardada bu tarz bir durum olmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılBacım 6 yıl ya bı çocuk olsa 6 yaşında masum düşünmüyorum insanları artık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılO herif sorunludur uzaklaş kendini tutmusmus ah şu erkekler gülüyorum artık yalnızca
03 Yorumla
Soran+1 yılyanındaki stajyeriymis 6 yıllık bı ilişki ve 3 yıldır hayatına kimseyi almamıs. Devam etmeyeceğim ya. Zaten aramızda bsey yok tanıma aşamasıydi
- +1 yıl
Uzaklaş aşko senin hayrına olur 3 yıldır hayatına kimseyi almamış olsa nile dönem dönem partnerleri olmuştur uzun ilişkiden çıkan insanlar genelde sorunlu oluyor çekinirim ben öyle tiplerden
Soran+1 yıl1gun geçti üzerinden bak hakli çıktınız. Az önce her yerden engelledim. Alakasız şekilde cinsellik konuştu yok gece 3 kere isterim falan şerefsiz 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlişki nasıl olur biliyor bı yanaş bakalım ne diyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki haftadır konuştuğum biri var onun da benden önceki ilişkisi 6.5 yıl sürmüş ve bu bazen benim de kafamı karıştırıyor çok kötü bı his 🥺
08 Yorumla
Soran+1 yılBacım bugün her yerden engelledim. Bu kadar uzun süreli ilişkiden çıkan kişinin tek amacı cinsellik evet bunu bizzat yazdıklarında gördüm. Tek amac cinsellik ya. Kesinlikle şutla gitsin... Ben onu yaptım.. buradaki çoğu yorumlarda insanlar haklıymış...
Cevap sahibi+1 yılYa bizde de bazen konuşmalar oraya kayıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılYani sarılıp uyuma hayali falan bunları konuşuyor öyle mi dersin yaa
Soran+1 yılBugün bana yazdığı msji kopyalıyorum şimdi sana bak.
-Canm benden yandin
-Valla her gece en az 3 kez isterim
-Halin perisan senin
Soran+1 yılKesinlikle şutla gitsib
Soran+1 yılÜstelik ısrarla sorduğu için regl olduğumu belirtmistim sadece
Cevap sahibi+1 yılOha yaaa
Cevap sahibi+1 yılBiz daha yüz yüze görüşemedik iki haftaya görüşürüz biçok şeyi orada konuşup anlarım diye düşünüyorum bakalım ne olacak
+1 yılSize göre cinsellik mi her şey? Yaşadıysa yaşadı ne olmuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilimin benden önce uzun yillar süren iliskisi olmus. Beraber herseyi yasamislar. Benimleyken arada ondan bahsederdi ama iliskimiz cok iyi gidiyordu. Birgün kavga ettik ayrildik. Sonra duydum görücü usulü biriyle evlenmis. Onunla sevdigi icin degilde yuva kurmak amaciyla evlendigini düsünüyorum. Yani iliski olur ama fazla birsey bekleyemezsin. Böyle bi iliski istiyorsan sana kalmis ama bence yol yakinken vazgec
00 YorumlaYa yaşamış da olabilir nolacak, geçmişi geçmişte neden bırakamıyoruz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatta olmaz. Uzun ilişkiden çıkmış kadınla olmaz. Unutmaz, unutmuyor, denedik gördük
00 Yorumla
+1 yılOlmaz unutması çok zor ama bunu başarabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz.
Unutmaz, istese de unutamaz.
Hiç önermem00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir tutmak zincire mi bağlamış kendini kaçar iken arkadan elbisesini mi yırtmış Züleyha😀
00 YorumlaDaha durust olamiyor awk cocugu bi cacik olmaz bundan
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz, tam tersi olsaydı emin ol seni başından savuştururdu
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bitanem
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen kardeşim Aras kargo derdim 😅😅😅😅buna inanan inekler uçuyor desem ona da inanır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın geçmişinden sana ne onu anlamadım erkeğin bakiresi olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor ya ben olmazdım. Baya bir yaşanmışlığı vardır
00 Yorumla
+1 yıl6 ay dese anlarım ama 6 sene tanışma aşamasında olur mu bir insan.
6 sene sevgili olup hiç bir şey yasamiyorsa 60 sene evli kalıp yine bir şey yaşamaz 😊 bence adam yaşamıyor. Hayatta değil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç ilişkim olmadı ama doğru dürüst işimde yok gelecek kaygım olmasa gelin tanışalım derdim ama işte bu devirde evlenecek para nerede? Neyse benden olmaz ama ben sizin yerinizde olsam eğer temiz iseniz temiz birine bakardim hakkınızda hayırlısı
013 Yorumla
Soran+1 yılBenim işim var birlikte aşabiliriz?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir takip edin o zaman
Cevap sahibi+1 yılCidden şaşkınım sizin gibi düşünen kadın var mı mıymış
Cevap sahibi+1 yılSanırım yanlış kişiye yorum yaptınız neyse kusura bakmayın gereksiz yorumlar yaptım 😥
Soran+1 yılİnstagram hesabıni verir misin?
Cevap sahibi+1 yılC. Turk2734
Cevap sahibi+1 yıl@KızlarSoruyor Yorumu Kaldırır mısınız?
Soran+1 yılEkliyorum seni
Soran+1 yılHesabın yok
Cevap sahibi+1 yıl34 yazmayın
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılFikriniz mi değişti?
Soran+1 yılHayır eklicem
Sadece cnsellik değil ki koskoca 6 yıl neredeyse evlilik gibi o kişiyi nasıl unutur insan
01 Yorumla
Soran+1 yılYanındaki stajyerleymis ilişkisi. 3 yıldır da kimseyi almamış hayatına
+1 yılYa sizde flörtözden adam olmaz uzun ilişki yasayandan adam olmaz e ne olacak
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle unutamamis tır 6 yıl beraber olup evlenmeme si sorun
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın sadık demek ki
07 Yorumla
Soran+1 yılMemur bey şaka mı bu
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yıl6 yıllık bir süre?
- +1 yıl
Tamam 6 yılda 60 kız değiştirse daha mı iyi
Soran+1 yıl60 erkekle konuşan kızi mi yoksa 1 erkekle cinsellik yasayan kızı mi tercih edersin? Yoksa hiçbiri mi?
- +1 yıl
Hiçbiri yoksa 1 yoksa hiç tercih etmem :D
Soran+1 yılKendinde ne varsa onu işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka uzun ilişkisi oldu diye illa cinsellik mi olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBacım güzel bir hatun görünce bile yükselen varlık erkekler?
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle de karşı taraf isterse olur, sorunu detaylı okudum kız istemiş erkek yok demiş inanmadım bende bazıları güzele cirkine de bakmıyor bu arada🤣
+1 yılhep onun aklında eskisi ve sen yara bandısındır
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen gülüm öyle olur büyük ihtimalle
- +1 yıl
o yüzden kendi başkalarına inşaa et be abla
6 yıllık ilişki yaşayan doktor mu
00 Yorumlakıca cevap veriyorum : söyledikleri yalan..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil. Uzun ilişkiden çıkmış kimseyle olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Adam kadının vücudunu bile ezberlemiştir
00 Yorumla
+1 yıl6 yıllık viski olur, ilişki ne ayol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru söylüyorsur, nefsine hakim olan insan yapamz
00 YorumlaEvlilik bile düşünmüştür
00 Yorumla
+1 yılŞüphe varsa gerçektir.
00 Yorumla
+1 yılAhahaah onun yüzüne bile oturmuslardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yılda neler olmuştur neler heyyyyt
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılyalayıp yutmuştur her yerini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe tereddüt varsa uzak dur
00 Yorumla Olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe büyük bi yalan 🤥
00 YorumlaOlmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen o riski almam.
00 Yorumla Yalan
00 YorumlaHayir olmaz yaa
00 Yorumla
+1 yılBence biraz daha tanımaya çalış
00 Yorumla
+1 yılBence olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasin
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026