Özgüvenli kadınları , erkekler sevmezmiş... Yani bazıları öyle diyor. Sevmeyin çokta fifi aman jkljk

Özgüvenli kadınları , erkekler sevmezmiş... Yani bazıları öyle diyor. Sevmeyin çokta fifi aman jkljk

Kendine güvenen kariyer sahibi tüm kadınların sevgilisi veya eşi oluyor. Lise mezunu olup asgari ücretle işe başlayan kendini, özgüvenli, kendine güvenen kadın zannediyor.
Yanılıyorsun... İyi kariyer sahibi olanların hepsinin sevgilisi eşi illa olmuyor. Evliyken bile bu sebepten ayrılan insanlar olabiliyor. Erkekler kadının ondan üstün olmasını istemiyor, kaldıramıyor sanırım kljlkj
Kendine güveni olan kariyerli kadın akıllıdır ve kendinden daha üstün bir erkekle evlenir.
Her zaman değil. Bu örnekte insanlar var. O halde kariyerli kadın kendinden üstünle evlenmiyorsa apt*ldır senin dediğine göre jljlkj
Olabilir 😂
Ben severim, yanlış yaptığında ceketini alıp gideceğini eyvallahi olmayacağını bildiğim kadınla daha iyi anlasirim ve daha kıymetli olur benim içinm
Herkesin harcı değil ya senin gibiler azaldı. :d En doğrusunu yapıyorsun zaten. Kimsenin kimseye tenezzülü olmamalı. belirli sınır çizgileri olmalı :)
Her yoruma senin gibiler azaldı diyorsun, beni cam fanus arkası müze sergisi yapmayı düşünme sakin alnını karışlarim :D
Bilmiyorum garip geliyor ama evet azaldı bence 😅
İkişki daha saglikli oluyor bence
Neden?
Erkek te kadinda kendinden emin iste ne istedigini bilen daha saglikli oluyor
Kesinlikle katılıyorum :)
Anlamiyorum xaten iliskiyi boyle degersiz yapip cile cektirmeye gerek yok ya anlasirsin ya anlasmazsin saygi olmazsa olmaz seffaf olamli iki tarafta
Saygı olmayınca olmuyor evet. Saygı en önemli unsur kesinlikle...
Ama gel gelelim ki, kadın ya da erkek ego savaşlarına giriyor çarpım tablosunu yeniden bulmuyoruz 2×2=4 nihayetin de çıkar ilişkisi olmayacak naif sade sevgi ve aşk olmalı
Onu gerçekten en saf en güzel duygularımla sevdim. Hayatım boyunca hiçbir erkeği öyle sevmedim. Çok benimsedim , sevgimi fazla gösterdim. her şey fazlaydı yani... Hiçbir çıkarım olmadı, sadece onu o olduğu için sevdim... Ben ondan bana vermediği bir şey istemedim...3 yıldır benimleydi. 2 yıl harikaydı, muhteşemdi... Her gün ona daha fazla aşık oluyor, heyecanlanıyordum. Bu benim tanıdığım adam değil... son 1 senedir çok değişti. eskiden ilgiliydi, sevgisini gösterirdi. şimdi beni hiç sevmediğini hissediyorum. ve boşa mücadele ettiğimi... Ona güvenemiyorum artık. Her davranışından şüpheleniyorum, kıskanıyorum, sinirleniyorum. Bana hasta, kıskanç dedi. başka kadınlara iltifat etmesini istemiyorum , bu hoş bir davranış değil... Ben kısıtlayan ya da arkadaşlarına vs karışan biri değilim. elbet onunda kız kankası olur benimde erkek kankam olur. ama bazı sınırlar vardır. bunu aştı... sürekli benim sınırlarımı zorladı. çok sinirleniyorum çok.
Ondan nefret ediyorum. Ama içimdeki ufacık sevgi kırıntısıda ölmüyor... lanet olsun gerçekten nasıl bir çelişki neden böyleyim anlamıyorum... hakettiysem bana böyle davransın ama haketmedim. bana hasta kıskanç diyor. ya da apt*l apt*l susuyor. tek yaptığı şey apt*lca susmak ya da bağırmak. dayanamadım. sinirlenerek "hoşçakal" yazdım. sinirle yazdım ama hakediyor. cevapta yazmadı zaten. çünkü artık umurunda değilim. o meşgul , onun lanet zamanları değerli sadece... Dediğin gibi o apt*l egosu... ve benim ona lanet olası bağımlılığım...
Kendine eziyete gidiyosun evet sevgin devam ediyor az da olsa ama sen de bir insansın ve senin de duyguların ve bir birey olarak saygınlığın var. Bence bu durumu gerekirse üslup için özür dilerim salya sümük ağla bağır çağır ama kabullenerek bu durumu geride bırakmalısın, ne güzel ifade ettin kız erkek kanka durumunu ama sınır olmalı gerçekten ve sevdiğin kadına sevgini, merhametini, öz veriyi muhakkak göstermelisin , dışarıya nazaran tabi ki iltifat edilmeli ama dozun da bu beşeri iliskiler için gerekli durduk yere başka birine iltifat ne alaka durumuna yönelir. Ama yorumundan şunu anlıyorum sen hakiksten böyle davranış sergiliyorsan sevdiğin adama sen daha çok sevgiyi hak ediyorsun ve sevilmelisin de.
Evet haklısın kendime eziyet ediyorum farkındayım... Yaa günlerce ağladığım zamanlar oldu evet. çok acı çektim. bazen 1 hafta , bazen 2 hafta, bazen 1 ay ayrı kaldık. çok üzüldüm günlerce ağladım. ama o bir şekilde beni kontrolüne almayı başardı. normal kontrole ya da birinin dediklerini yapacak cinsten biri değilim... Beni yönetiyor ve ben ona izin veriyorum. değişik apt*lca bir his... Hayatımın iplerini o aldı sanki farkettirmeden yönetiyor. farkında olsamda buna karşı koyamadım... benden daha baskın olmayı ve beni kendine çekmeyi başarıyor... ondan sıkılamıyorum, kopamıyorum... Tek güvendiğim insan hep oydu. Ona çok aşık oldum, çok bağlandım.
bağırdım çağırdım yine olmadı. anlamadı. hep o haklıydı, hep o iyiydi. bir insan her konuda haklı olamaz ki...
bak asla kız arkadaşlarına karışmam benlik değil. kıskanmamda. ben aşırı kıskanç değilim. evet sevdiğimi kıskanırım ama domuzda değilim. sadece belirli sınır aşılırsa kıskanırım. kız onunla flörtleşiyor o da izin veriyor. kadına iltifat ediyor. flörtleştiğini hissediyorum. başka kadınlara iltifat edecekse ben niye varım? kadınlara kızmıyorum , bunun davranışlarına kızıyorum. o öyle davranmalarına izin veriyor. benimde erkek arkadaşlarım var onlara asla sınırı aştırmam. aşarlarsa arkadaşlığımı kesiyorum zaten... ona saygım olduğundan...
başka erkekler aynı şekilde benimle flörtleşmeye kalktığında karşılık vermiyorum. ya da iltifat etmiyorum. kendide karşı zaten, diyor. yabancı olmasına rağmen başka erkeklere iltifat etmemi istemiyor. sonrada seni kıskanmıyorum diyor. bebek misin sen ya bu ne davranış... o da benim erkek kankalarıma karışmaz , sınırlarını aşmazlarsa. bir erkeğe iltifat etmemide istemez ya da flörtleşmemi...
ama kendi yapabilir değil mi? hahah hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin... ne ala memleket...
bana güzelim demesinden bile tiksiniyorum artık... Her davranışından şüphe duyuyorum. her hareketine sinirleniyorum. ve kendimi sorguluyorum. ben gerçekten hasta ve kavgacı mıyım diye?
sınırlar sınırlar... bir erkekten bir şey beklemiyorum ki... tek istediğim gerçek sevgi sadakatti ondan.
artık sevmiyor , ilgilenmiyor. sinirim bozuluyor. Belki gün içinde mutsuzdur bir sorunu vardır diye iyi hissetmesi için güzel şeyler yazıyorum , ben ilgileniyorum. o yazmadı diye yazmamazlık yapmıyorum...
belki günlük hayat, belki iş, belki ailesinde, belki arkadaşlarıyla bir sorun olmuştur. belki gergindir, belki hastadır. bunu düşünerek konuşuyorum. herşeyi benimle paylaşabileceğini söylüyorum. benden uzaklaştığını , görünmez olduğumu hissediyorum... Ne yaparsam yapayım olmuyor ya. Benimle yaşasaydın bunlar olmazdı diyor. beni acele ettiren kendiydi. bende bunun için apt*lca acele edip çabalıyordum... Ama benim sorumluluklarım ve burada yapmam gerekenler var. meslek hayatımda ilerlemem lazım. bu yüzden onu hep erteledim ve bir süre oraya taşınamayacağımı söyledim... Bunun için bana tavır alıyor. ama benim için önemli olan kariyer... beni anlamadı, anlamayacakk. bana saygı duyuyordu evet bu konuda destekti. ama artık değil gibi. umursamıyor... Ben bir hayaletim , sanki hiç olmamış gibi... bu canımı yakıyor...
Bu çok zor senin için seven adam bekler hele ki kariyerin varsa ben mutlu olurum ya sevdiğim kadın orada belki maddi destek veremeyebilirim ama manevi destek vermek durumunda olurum zaten kavuşul mayacakmıydı kavuşulacaktı sabretmesi gerekir, ne kadar hoşgörülüsün ama kendine değilsin. Hayatına yön veremez ki evet sana yol gösterebilir seni yorumlayabilir ama etkisi altına alamaz bu iki taraf için de böyle olmalı en fazla tercih ettiğin yolda yaninda destecin olur.
Hayalet durumundan cikman lazim bitirmelisin ve kendi yoluna devam etmelisin
Bekledi zaten.3 sene beni bekledi. Hep destek oydu bana , hep güvendi. şimdi benim için az kaldı. sadece az bir zamana ihtiyacım vardı. Maddi desteğe ihtiyacım yok. Bu zamana kadar hep çabaladım ve kendim üniversiteye giderkende para kazandım. Annem ve babam öğretmen olmalarına rağmen 18 yaşımdan beri onlardan hiç para almadım , istemedim.
Ondan zaten hiç , istemedim istemem. Hep kendi ayaklarım üstünde durmak , başarmak , kimseye muhtaç olamdan kendi paramı kazanmak istedim. Bunun için çabalıyorum ve yapıyorumda.
Onu çok seviyorum. maddi olarak ondan bir şey istemedim. ona hiç para harcatmadım. O benim hayatım boyunca ilk güvendiğim , herşeyimi bütünüyle bilen , beni en iyi tanıyan adamdı. Beni bu hayatta en iyi tanıyan insan diyebilirim. o benim annem ve babamdan daha öteydi be...
ailem gibiydi. annem babam gibi değildi, farklıydı... Ben babama güvenmediğimi güveni onda güvendim... İlk güvendiğim erkek oydu yani...
nun sevgisine öyle açtım ki. başka bir erkek bana sevgi vermeye çalışınca mutlu olmuyorum ya da sevmiyorum, güvenmiyorum... ama onun yeri bende öyle başka ki... başarısızlıklarımda, başarılarımda, mutsuzluğumda, mutluluğumda , kararsızlığımda hep yanımdaydı... şimdi beni kendisiz bıraktı... beni onsuzluğa mahkum etti. Çok acı çekiyorum... ben ondan maddi destek değil, sadece hep aynı kalmasını istedim... beni görmemezlikten gelmesin istedim. benimle ilgilensin istedim. küçük çocuk gibi etrafında dolanıp ilgi istiyordum ama sadece onunkini... Ben ondan bana hep verdiği şeyi istedim. ben o ilk tanıdığım adamı arıyorum. beni 2 sene boyunca harika hissettiren adamı arıyorum, tekrar istiyorum...
Kendimde değilim evet , sıyırmanın aşamasındayım...
beni etkisi altına alıyor. nasıl yapıyor bilmiyorum ama yapıyor. ona bağımlı olduğumu bildiği hissettiği için... o en büyük destekçimdi zaten. her zaman her koşulda... beni dinlemekten asla sıkılmazdı. bana yol gösterirdi, destekti.
ama şimdi görmüyor. bağırıyorum duymuyor. sessiz kalıyorum duymuyor...
Nasıl çıkacağım bilmiyorum. deniyorum ama olmuyor... terk ediyorum ve o da terk ediyor. ama üzülen sadece ben oluyorum. sinirlerim çok yıprandı 1 senedir...3 senedir kopamıyorum...2 sene gerçekten harikaydı. ama son 1 yıldır anlam veremiyorum... psikolojimi , duygu ayarlarımı iyice bozdu... şimdi yine bitti. yine büyük ihtimalle kendimi suçlayıp 1 hafta boyunca sessizce sigaraya tekrar başlayacağım. ciğerlerim çürüyene kadar içip ağlayacağım. bir yandanda hayatımdaki şeylerde başarılı olmak için çabalacağım... Sanırım gerçekten ben ben değilim aklımı kaybettiriyor bana... İyiyim desemde hiç iyi değilim sadece kendimi kandırıyorum sanırım...
Her şeyin farkındasın , ama sen içinde bu durumu bitir seni kullanmasın zaafını biliyor bile olsa izin verme, yenilme ne ona ne kendine, sigara nedir Allahı'nı seversen. Kabullenmek istemiyorsun tamam tek güvendiğin kişi o ama hayat bu bizden bir çok sey alıp götürüyo her güzel seyin bir sonu var. Sen de bu durumu içten içe soğutmalısın sana el uzatmıyorsa seni düştüğünü görüp gelmiyorsa unutuyorsa bir beklentin olmamalı. Bu hakikaten eziyet kendin kendini bitiriceksin değer mi dicem değer diyeceksin ama hakikaten değmiyor sen sevgiye muhtaç olduğun için bağımlılık yapıyosun, bu hayatta bir tek o yok daha farklı zamanlar da güveneceğin seni çocuk gibi seven muhakkak biri çıkar demek ki sizin bu durumunuz artık noktalandı.
Hakikaten kendine çeki düzen vermelisin bak bir söz okumustum diyor ki insan kendi ördüğü atkıyı bir gün kendi sökebilmeli harcanan emekler boşa gitmeli , kabullen sen de ve o sigaraya baslama
Evet farkında olmak beni öldürüyor ya. İnsan farkında olup bunu kendine neden yapıyor diyorum kendime. Sinirlerim bozuluyor. Sigara içen, sigara bağımlısı biri değilim. 18 19 yaşımda içiyordum. Bırakmıştım yıllar oldu. yıllar sonra ona kızdıkça içmeye devam ettim. her ayrıldığımızda içiyordum. sigaranın bana verdiği sersemliği seviyordum. 1 paketten fazla içiyordum. bazen 2 paket... O da sigara içmemi istemezdi. onu bile kontrol ediyordu hahha içmemelisin diye sert çıkıyordu, kendi zaten hiç içmiyor. onun kavgasını benimle yaptığı için 1 senedir onuda gizleyerek içtim evet...
sigara sinirimi alıyor beni uyuşturyuor gibi hissediyorum bilmiyorum. kokusunu, sigarayı vs bende sevmiyorum ama sinirim bozuluyor. belkide hiç içmem ya...
evet bitti...
adım falan atacak cesaret onda yok. benimde gücüm kalmadı... tek başıma mücadele etmekten yoruldum. bittiği yerden devam edemem... canım yanıyor ama ona tek bir söz demek içimden gelmiyor...
artık toparlanmam lazım. bir yerden başlamak lazım haklısın... dediklerin doğru.
deneyeceğim. tavsiyelerin için teşekkür ederim :)
Sağlıcakla kal ve gevezeliklerimi dinlediğin içinde teşekkür ederim. :)
Sen de sağlıcakla kal, bu gevezelik değil ufacık bi terapi ben buralardayim senin tabirinle gevezeligini dinlerim insan biriktirmemeli halının altına ata ata olmaz robot değiliz patlarız ☺️
Sana etkileşim gönderdim kabul edersen
Aksine benim ilgimi çeker
Rica ederim :)
Cevap
5Cevap
Aksine ben severim kendi ayakları üstünde duran güçlü kadınları. Ağzımın içine bakmasın biraz dişli olsun 😇
Harika cevap😄😊
Senden öğrendim 😂
Teşekkür ederim çok naziksin 😅😊
Bu kişiye göre değişir.. ben kendine güvenen güçlü kendi ayaklarının üstünde duran kadınları severim tabi ki de
Niye seveyim? Kadın kendine güvenen efendi adamı sevmiyorsa ben de bana kısa sürede cinsellik verecek kadını severim açıkçası.
Ne bilen
Sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?