Sizce bir erkek için nazik mi?

Kafede çalışan olarak gördüğüm bir çocuğa resmen aşık oldum o gün ve orada çalışan başka bir arkadaş sayesinde de instasını alıp ekledim bir kaç gün sonra yazdı ve konuşmamız başladı sonrasında bir hafta kadar konuştuk ve bu konuşma gayet samimiydi bana karşı o da ilgiliydi bunu görüyordum neyse asıl anlatmak istediğime gelirsek bizim yaşadığımız yerde konser vardı ama sevdiğim bir şarkıcı değildi bide buraya 40 dk lık bir mesafede bir konser vardı ben ona gitmek istiyordum o da işte dedi burada konser varmış falan bende dedim evet diğer şehirde de konser var şu şarkıcı geliyor diye söyledim Buda iyi ki o şehirde değilim sevmiyorum o şarkıcıyı falan dedi sonra ben sevdiğimi söyleyince gidelim mi dedi ve bende ama sen sevmiyorsun dememe rağmen o akşam konsere gittik ve durduğumuz 20 dk en fazla çok kötüydü konser yani orada benim için 50 km yol gittik ve çok mahcup hissettim bunu söyleyince saçmalama hem burayı görmüş olduk falan dedi bana sürekli iltifat ediyor beni mutlu edicek sözler sürekli var ve telefonunu elime verdi mesela lavaboya gitti arabada yanımda bıraktı yani bunu güven için mi yaptı unuttu mu bilmiyorum ama hiç öyle gizli saklı da bişey yapmadı ben maalesef öncesinde toksik bir ilişki yaşadığım için değişik hissettim :( sizce bu çocuktan olur mu

Sizce bir erkek için nazik mi?