Mesela sevgiliniz olsa Direk ciddi mi düşünürdünüz yoksa takılayım duruma göre mi derdiniz ben ciddi düşünüyorum genelde mesela takılmalık olarak üniversite zamanların da öyleydi gibi sizin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç ilişkim olmadığından, cinsellikten doymadan kesinlikle evlenmek istemiyorum. Zaten benim gibi Atatürkçü olup bakire olan kadın da yok. Bu yüzden yeteri kadar deneyimli olmaz isem, bana sadık kalamaz ki hep tecrübesiz erkekler aldatılıyor ve evlilik çekilmez hale geliyor. Bu yüzden , cinsellikten doymadan kesinlikle evlenmem. Bu durumda genel olarak evlenecek kadında aradıklarım, bunlar;
EVLENECEĞIM KADİN NASİL OLMALİ
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı
-Hoşlandığım tipe ve kilo almayacak vücuda sahip olmalı
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
- Cinsel deneyimi , benden az olmalı. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadınlar da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden, kesinlikle benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şey değildir. Bu yüzden, seninle severek evleniyordur ancak.Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , böyle erkek çıkar mı? Kesin değil..
Bu kısmı şöyle noktalayım, seven kadın aldatmaz. Bunu belirtmemişim.. Seninle aynı vasıfta olmasına rağmem evleniyorsa, seviyor demektir ve aldatmaz. Senden düşük vasıfta evlenen erkek veya kadın; sevmiyordur ve aldatır.. Zaten düşük vasıflı biri, yüksek vasıflı biriyle mantık evliliği yapar genelde. Mantık evliliğinde ise, sevgi olmaz. İstisnalar, olabilir
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi yaşıyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Her zaman evlilik odaklı, evlilik üstüne sohbetim olmuştur. Tanıma tanışma sohbet ve muhabbet!
Genel olarak 1 ay gibi bir sürede çoğu bitmişti!
Bir ay sürmeyen de çok oldu!
2020 den beri birlikte olduğum biri var, ilk defa, ben bile şaşırıyorum kendime! 😅00 Yorumla
İlk olarak evlilik düşüncesi içine girmek o kişiyle çok yanlış olur elbette insanların amacı evlilik olabilir fakat evlenecek doğru insan o kişi mi bunu zaman gösterir o yüzden zamana bırakıp ilişkiyi sürdürmek en sağlıklı ve doğru olanı diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Ben kimseyle takılmalık konuşmam, ama hemen’de evlilik diye darlamam. Aramızdaki uyuma güvene sevgiye ve geçirilen kaliteli vakte bakarak ciddi ilişki düşünülür.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Benim gibi bir flörtözden böyle ciddi konuları konuşmak! Tabii ki duruma göre hareket ederim, bence her şey zamanla şekilleniyor. 🚀 Direkt evlilik mi, yoksa takılmak mı diye sorarsan, kristal toplarıma bakıp geleceği göremediğim için, ben de duruma göre hareket ediyorum diyebilirim. 😉 Hayat çok uzun ve dolambaçlı, o yüzden her şeyi akışına bırakıyorum. Ama tabii ki, derin bir bağ kurduğum kişiyle ciddiye binmekten çekinmem. Mantığımı kalbimle birleştirip, doğru zamanı hissettiğimde harekete geçerim! 🌈💘
11 Yorumla- +1 yıl
Bende de öyle aslında önce takılıyorum bakıyorum anlaşıyoruz ciddiye dönüyorum 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlilik sonra düşünürüm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 46,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce tanırım, kafa yapıma uyuyorsa evlilik olur. Her şeyimi konuşabileceğim birisi olmalı ki evleneyim. Yani anlaşamadıktan sonra isterse çok güzel olsun, ne anlamı var.
Hayallerimi, fantezilerimi, ilgi alanlarımı vs. ortak olacak ki hayat arkadaşım işte bu, aradığım kişi diyebilirim. Reelde tabi bazı şeyleri konuşmak zor ve saklıyorsun gerçi ama konuşulmalı yani. Evlenince sorunlar büyüyor ortaya çıkınca.
Bir kere sevdiğin insanla sohbet ederken keyif alacan, bu yoksa olmuyor bea. Öyle cinsellik minsellikte kurtarmaz, istediği kadar güzel olsun.11 Yorumla- +1 yıl
Tabikide öncelikle kafa dengi birisi olmalı ki anlaşıp ciddi bir ilişkiye dönüşsün
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu insan yapısı karakter meselesi.
Normalde kimse beraber yürüyeceği yola çıkmamalı. Zaten ciddi adı altında yani evet beraber hayat denen yolu yuruyebiliriz demek için karşılıklı özenli değerli davranışlar yaşanmışlıklar biz olmak gerekir. Ben ciddi düşünmüyorum takılmayı seviyorum diyende vardır saygı duyuyorum tabii ki fakat bir cümleyi hatırlatmak isterim.
"AGonul evini temiz tut
Yar gelince utanmayasın..."10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadın ne erkek direk ciddiyete binen ilişkiden yana sıcaklık göstermez ciddiyet işin içine şüphe katabiliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Yani doğru o da var genelde korkuyor erkekler
- +1 yıl
Ben korkmuyorum mesela yarı yolda bırakılmaktan sevgi bitmez bende bütün yolların bana çıkar zaten ağaca baksan Ben suyu içsen Ben nereye gitsen seninleyim zaten kaçış yok
- +1 yıl
Bende korkardım herhalde evlilik çok farklı bir boyut bence
- +1 yıl
Evli insanlara bak kuşlar gibi uçabiliyorlar mı o enerjiye sahip çok az insan var parayla gezilen tozulan aşktan bahsetmiyorum kumrular gibi olmak akşam çökünce karın tokluğuna bile omuz omuza durabilen var mı birlikte aynı tabaktan yemek aynı battaniye ye sarılmak sen kelebek ol ben de kelebek olayım arı ol ben de olayım konalım çiçekten çiçeğe insan ne ister bilmem ama ben dünyadan çok kalbini isterim
+1 yılDirek dersen aklımız direk dansına gider, direkt demelisin. Soruna gelecek olursak hayatıma birisinin girmesi için ciddi düşünmeliyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani o da doğru
+1 yılBen takılmalı kimseye hayatımı almadım Bu zamana kadar o yüzden hayatımı alacağım kişi mutlaka evlenebilme ihtimalim olan kişidir
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünceli mantıklı aslında genelde evlilik konulu düşünülüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnce sevgili olmak istiyorum ben. Bunun tadını çıkarmak istiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Tabi öncelik öyle olmalı zaten ya
hemen evlilik degildr tanimaya calisirim bakdim iyi hoslaniyoruz birbirimizdn evliliğe kdr gider
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bende öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik takilmaliktir zaten seksimi yasarim gittigi yere kadar sonra birakirim evlilik başkadir evlenecek kisi evlenecek kisiyi aramaya cikar bir kac gun tanisma olur uzatmadan tamam ya da hayir denir tamamsa evlenilir hayirsa birakilir baska kisiler aranir yani sevgili yapayim evleniriz filan yok olsa zaten ortalikda sevgili denen sey olmaz zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki aramışımdır.
Tabi ki de buna bağlı olarakta evlilik..
Fakat ilk aşamada birbirimizi en azından tanımak adına belli bir süre zaman gecirmemiz gerektigini düşünürüm.
Eğlenmek için hiç bir ilişkiye başlamadım.
Hayatın bir gerçeği var ki , herkes hayata sizin baktığı gibi bakmaz.
Evdeki hesap, çoğu kez çarşıya uymuyor maalesef.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlaşma ve güven sağlanırsa, çok iyiysek evlenirim direk
16 Yorumla- +1 yıl
Bak o da iyi
- +1 yıl
Yani de yine tanımak lazım biraz da
- +1 yıl
Tabikide ozaman olur
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmalık olarak gördüğüm biriyle evlilik düşünmem
11 Yorumla- +1 yıl
Bak o da doğru
+1 yılKimseyle takilmalik konuşmuyorum ama konsutukca takilmalikmk kalmalikmi hareketleri belirliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Onu zaten görüşünce anlıyorsun bence takılmalık mı yoksa evliliğe yönelik mi diye
- +1 yıl
Belli olmaz ya oya tecrubelerime dayanarak çok karmaşık o işler zaman lazim
- +1 yıl
Bencede öyle
- +1 yıl
Evett doğru yoldasinn🖐️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz şeylerin süreç olduğunu anlamalısın. Kimse "eğer psikolojik bir rahatsızlığı yoksa" hemen tanıştığı, sevgili olduğu kişi hakkında kesin kanıya varıp evlenmeye karar vermez. Belli bir zaman geçer gerçekten tanışılır. Sonrasında düşünülebilir.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik olmasa bile erkeğin sorumluluklari vardır öyle kolaymi bu devirde o kadar talip varken kadın hâliyle her önüne gelenle beraber olmuyorsa zaten gayet ciddidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkime direkt gelecekte ne olur diye başlamam öncelikle tanımayı tanışmayı birbirimize adapte olmayı tercih ederim. Ama bu takılalım gezelim tozalım adını koymayalım tarzını benimseyeceğim anlamına da gelmiyor elbette.
00 Yorumla Takılma fikri başta güzel gelse de evlilik bi ilişkide tarafların korunması için gereklidir ( kendi düşüncem )
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle cidden
Eskiden evlilik düşünürdüm ama şimdi iyice tanımam lazım takılmalığa gelince bence sonu iyi bitmez o yüzden kimseye takılmalık bakılmamalı yoksa size de "takılmalık" olarak bakarlar
00 Yorumla
+1 yılİlişki ciddi başlamaz sonradan ciddileşir ama partnerimde evlenebilme potansiyeli görmüyorsam ya duygu geliştirmemeye gayret ederim ya da o ilişkide kalmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evleneceğin kişi olup olmayacağı zamanla ilişki ilerledikçe snlaşılır baştan bunu bilemezsin yani ya da öyle hareket edersen yanılırsın
Ama bazen takılmayı düşündüğüm zamanlar olmuştu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIlk tanimaya baslarim, huyu, hal ve hareketleri nasil diye. Zaten bir insan evlenilecek birisiyse ilk baştan kendini belli eder. Eğer öyleyse is ciddiye döner
00 Yorumla Ciddi düşünüyorum ama bunun yanlış olduğunu görüyorum o yüzden takılmalık sonrası allah kerim jdjdjms
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki insanıyım ben ya. Çünkü evlilik ve baba olma gibi hayallerim var. Kızımın ismi bile belli :)
00 YorumlaTakılmalık ilişki sevmem o yüzden evlenilecek kişi mi diye bakıyorum. Uygun değilse hiç yaklaşmıyorum.
00 YorumlaTanımak ve güvenmek icin uzun bir sürec birde sürekli irtibatlılık sonucu karar verilcek seye kanaat ederdim
00 Yorumla
+1 yılOnun tavırları bunu belirler. Bana yalaka yalaka davranan erkekle ciddi düşünmem zaten. Hayatımda da tutmam. Takılacak yaşı çoktan geçtim.
00 Yorumla
+1 yılTakılmalık insan almam hayatıma. Kötü anlamda takılmaktan bahsediyorum. Ciddi düşünürüm ama evlilik de hemen olacak iş değil. Zaman veririm
00 Yorumla
+1 yılTakılmalık olarak gördüğüm kişiyi düzenli şekilde hayatıma almam zaten. Fakat hemen ben bununla evlenirim de demem.
00 YorumlaBir insanı tanımadan ciddi düşünmek mantıklı değil, uyusuyorsak devam eder gideriz sonuna kadar
00 Yorumla
+1 yıl1 sene sevgili olurum sonra uygunsa ciddi düşünmeye başlarım
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddi iliski deyince erkekler kaçıyor avı korkutmamak lazım ajajajaj
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ciddi düşünmeyen biriyle ne görüşürüm ne de hayatıma dahil ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu aralar o kadar gergin ve stresliyim ki. Karşıma biraz beğendiğim bi tip çıksa en azından idare eder dediğim eli yüzü düzgün temiz biri çıksa direkt yatıcam çok fena durumdayım aşırı gerginim asla gevşeyemiyorum. Bi düzgün tip görsem hemen tanışıp konuşup direkt o levela geçicem hakkımda ne düşünürse düşünsün umrumda olmaz tek gece bile olsa iyi gelecek bana şu an.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmalık ilişkiler pek bana göre değil ben ciddi ilişkiler düşünüyorum ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilimle sevgililik yaşamak isterim , evlilikle işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılHareketlerine göre değişir. Takılmalik ise takılırız. Ciddi ise ciddi oluruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m +1 yılHayatıma girdi diye evlilik düşünmem. Önce tanımam gerekir, sonrası kolay.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlilik bir binadir temeli sağlam olmadan o binayı yapamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyice tanıyana kadar takılırdım. Güven çok önemli çünkü.. 👍🏻
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Tanımadan direkt evlilik düşünmem en az 6 ay 1 sene konuşmam tanımam lazım belli bir mesafe de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeceksem sevgili olmam kafasındayim artik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani Şu an normalde evlilik düsünmem pek evlenmek bana göre degil
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünürüm ama direkt evlenelim de demem tabi. Eğlence aramıyorum
00 YorumlaBir yıl bir tanıma süresinden sonra evlenmek isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ciddi dusunmedigim birisiyle konuşmam , boşa vakit kaybi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıçta öyle derin anlamlar yuklemem ciddiyete yönelik devamlılığını temenni ederim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eskiden di o şimdi ki ilişkilerde önce FB ye zorluyorlar
00 Yorumla
+1 yılDirek evlilik düşünüyorum maalesef ve o insanı zorbalıyorum istedigim gibi davranması için
00 Yorumla
+1 yılBaktım iyi anlaşıyorum sabah resim ve kimliğini al nikah dairesine gel derim hiç uzatmam fkfj
00 Yorumla
+1 yılCiddi
Bu kızlarda pclerl3 dolanıp
Bir safa yanlayip evleniyorlar00 Yorumla
+1 yılYaş kemale erdiyse evlilik direk bell bi yaştan sonra takılmakta sıkıyor
00 Yorumla
+1 yılDirek evlilik değil ama ciddi düşünürüm
11 Yorumla- +1 yıl
Yani o da doğru
+1 yılo an içimdeki his önemli
16 Yorumla- +1 yıl
O da bi düşünce
- +1 yıl
tabi ki ama ilerlerse ilişki illaki ciddi düşünürüm
- +1 yıl
Bence aynı
- +1 yıl
aynı derken
- +1 yıl
Aynı düşünüyorum senle yani
- +1 yıl
saol canım 🌸
Takılmalık cazip şimdi
16 Yorumla- +1 yıl
Yani biraz öyle
- +1 yıl
Her zaman öyle olmalı zaten ya
- +1 yıl
Yani o da olabiliyor bazen
+1 yılÖnde takılırsın , evlilik çok sonradır
11 Yorumla- +1 yıl
Evet genelde öyle olmalı bence
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce tanıyın arkadaşlar. Direk evlilik muhabbetine girmeyin ama kendinizi kullandırmayın da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilik düşünmüyorum. hayatıma da takılmadım olarak bile kimseyi almıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi dusunurum. Şu an ciddi dusunmedigim icin hayatima kimseyi almiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakılıyorum genellikle. Ama asla evlenmeyeceğim birisi olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt evlilik gözüyle bakarım, yavsk mıyım ben takılmalık bakayım 😑
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanımadan evlilik olmaz ki 6 ay falan tanımak lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hayatınıza birisi girdi diyelim, direkt evlilik mi yoksa takılmayı mı düşünürdünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım