Onlar her zaman somurtkan kendini ciddi sanan canım sürüsünün teki... senle konuşmak istemiyorlar mi? boş ver gitsinler ozaman ne veya kimlerse kimler. Başka insanların fikirlerine göre hayatını değiştirmek yapacağın en büyük hatalardan biri olur bu hayat senin hayatın istediğin gibi mutlu ve neşeli yaşamak en güzeli. Sahte dostluklar kurmak için olmadığın biri maskesini takmana gerek yok:)
İşte hep böyle gül. Kimsenin moralini bozmasına izin verme! O surtuklerin de topu cehenneme gitsin yaşa hayatını gelen gelsin gelmeyen çeksin gitsin. Onları bunalttığını ondan konuşmak istemediklerini mi düşünüyorsun? O zaman bu büyük bir başarıdır çevrende insan olmaması okadar güzel ki...
Saçma sapan hislere kapılma sakın. Ezik falan değilsin. Ezik olsan bu neden oluyor diye düşünmez karşı çıkmaz tüm çevrenin afedersin kopegi olur çıkardın. Sorunun ne olduğunu bulalım. Genelde ne konuşuyorsun veya çok mu kötü konuşuyorsun nedir sence?
Sadece kendim de bir zamanlar aynı sorunları yaşadığım için yardımcı olmak istedim madem istemiyorsun ozaman ne diye böyle şeyler soruyorsun sana yürüdüğüm falan yok merak etme
Tamam bende oldukça kısa cevaplar verip elimi ayağımı keseceğim herkesten konuşma açlığı yaşasam bile ve konuşunca da kendimi salmicam kimsenin üstüne düşüp bişeyler yapmicam sence?
ilk başta ilgili oluyorlar genelde bir de karşı tarafın ilgisi pek olmuyor onun için çabalıyorlar ama sonra karşı taraf bi şeyler hissetmeye başlayınca işler değişiyo ilgi azalıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşkan ve neşeli biri olarak seni çok iyi anlıyorum... insanların canı cehenneme nasıl istiyorsan öyle yaşa:)
Evet bende öyleyim pislikler
Onlar her zaman somurtkan kendini ciddi sanan canım sürüsünün teki... senle konuşmak istemiyorlar mi? boş ver gitsinler ozaman ne veya kimlerse kimler. Başka insanların fikirlerine göre hayatını değiştirmek yapacağın en büyük hatalardan biri olur bu hayat senin hayatın istediğin gibi mutlu ve neşeli yaşamak en güzeli. Sahte dostluklar kurmak için olmadığın biri maskesini takmana gerek yok:)
S. alak yazıyorum canım yazıyo Allah allah🤣
Hahah
İşte hep böyle gül. Kimsenin moralini bozmasına izin verme! O surtuklerin de topu cehenneme gitsin yaşa hayatını gelen gelsin gelmeyen çeksin gitsin. Onları bunalttığını ondan konuşmak istemediklerini mi düşünüyorsun? O zaman bu büyük bir başarıdır çevrende insan olmaması okadar güzel ki...
Saçma sapan hislere kapılma sakın. Ezik falan değilsin. Ezik olsan bu neden oluyor diye düşünmez karşı çıkmaz tüm çevrenin afedersin kopegi olur çıkardın. Sorunun ne olduğunu bulalım. Genelde ne konuşuyorsun veya çok mu kötü konuşuyorsun nedir sence?
Bunu bilemiyorum
Tamam söyle ilerleyelim; bu sorun sadece mesaj ile konusurken mi yaşanıyor?
Çok uzun mesajlar mi yazıyorsun?
İnsanlara karşı kırıcı veya küfürlü mu konuşuyorsun?
Sürekli aynı şeyleri veya sürekli dert mi anlatıyorsun?
Not: istemezsen cevaplamayabilirsin
Bende senin gibi insanların üstüne böyle düşünüyorum bence bundan dolayı kaybediyoruz kimsenin üstüne düşmemeliyiz
Sadece kendim de bir zamanlar aynı sorunları yaşadığım için yardımcı olmak istedim madem istemiyorsun ozaman ne diye böyle şeyler soruyorsun sana yürüdüğüm falan yok merak etme
Seninle alakalı olmayabilir belki de herkese karşı öyledir
Ya da diyecek bir şey mi bulamıyorlar
Ortak ilgi alanları kısıtlı olabilir birbirinize uygun değilsiniz belki de
Yok zaten sadece yks ile ilgili konuşuyorduk başka çalışma arkadaşı bulmuş ve genelleme sonlara doğru insanalr benden kaçıyor sıkıyorum insanları
Kendine eleştirel açıdan bakman değerli, kişisel gelişim açısından
Ama birinin bu konuda beni yönlendirmesini isterim kimsem yok
Seni tanıyan birisinden uyardım istemelisin, burada biz ne desek havada kalır
İşte kime Yok o kadar yakın, diğerlerine sorsam da açıkça söylemiyorlar
Kırılırım diye
Seni tanımayan biri de sana pek yardımcı olamaz, birisini tanımak bir süreç ister
Evet öyle
Sarmıyordur sohbetin
Bunu bana yapan kız evet öyle de olabilir
Kadın kadının düşmanıdırrrr
O iyi biriydi ama genelde herkes sohnetin ilerisinde bana bunu yapıyor
genelde evet
Peki başta çok konuşup sonra azaltmak?
yine sıkılma belirtisi
Kısa cevaplar vermesi tabi kendileri de yazıyo
sen hiç cevap verme bence öyle bir durum da
Tamam bende oldukça kısa cevaplar verip elimi ayağımı keseceğim herkesten konuşma açlığı yaşasam bile ve konuşunca da kendimi salmicam kimsenin üstüne düşüp bişeyler yapmicam sence?
İster istemez
Belki ilk başta çok sevdi muabeti ama sonra sıkıldı
Kızlarla da böyle oluyor acaba çok çabuk ulaşılabilir olduğumdan mı
Olabilir. Sende geç cevap ver ya da kısa kes başlarda. Sonra zaten konu konuyu açıyor
Tamam öyle yapacağım
Yap bence
Tamam
öyle
ilk başta ilgili oluyorlar genelde bir de karşı tarafın ilgisi pek olmuyor onun için çabalıyorlar ama sonra karşı taraf bi şeyler hissetmeye başlayınca işler değişiyo ilgi azalıyo
Kızlarda da öyle
Sana denk geliyordur