AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
fazlasıyla Kıskancım ve bunu belli ederim mutlaka..
Dar boğaz ediyor musun partnerini
yaptığın şeylerden rahatsızlık duyuyorsan ve bu beni huzursuz ediyorsa evet..
Hayatı zindan ederim diyorsun yani
Kıskancağım şeyleri yapmasın hayatı da zindan olması
* olmasın..
Senin kıskanacağın şeyler ne
detay vermeye üşeniyorum şimdi..
Yorgunsun demek ki tüketmiş seni
Şu an öyle bir şey yaşamıyorum..
Bizim yaşlar tükendi ya istekte yok yaşamaya heveste yok
olabilir..
Sevdiğim adamı kıskanırım çünkü ooo benim kimseyle paylaşmam, ister istemez sıkboğaz edebiliyorum bazen maalesef
Tam o noktadayım ya bence de öyle o benimdir o benim o benimdir ancak 😃
O nokta insanı mahvediyor yalnız 😀
Kıskanirım ama çok belli etmem sadece durum raporu isterim arada uzaklaşsın istemem benden başka erkeklerle de konuşsun istemem
Tebrik ediyorum
Belli etmem ama olmasa daha iyi derim arayıp iyimisin napıyorsun diye konuşurum onun hayatı sonuçta dar boğaz edemem
Sayınız çoğalsın bence klonlatalım sizden
Zaten çokta biz hep geride kalanları Z ve en büyük sıkıntı sadece boy uzun diye yazıyorlar duyguyla yazmıyorlar boş işler
Yok bence sayınız az yobaz çok var
Eğitim çocuk dan başlar bu gibi düşünceleri evlatlarımıza entegre etmeliyiz. Belki böylelikle sayılar artar
Umarım ebeveynlerine çok iş düşüyor
Bizde ebeveyn olacağız doğru bir eğitim her şeye çözüm verir bence
Elimizden geleni yapacağız artık
Kıskancım ve bazen çok belli ederim bazende sinsice kıskanırım 🤗🤗
Epey tatlı bir olay
Sağol ya 🤗🤗
Rica ettim 🫠
Kıskanç olmak ne demek senin için önce bunu öğrenebilir miyim
Hayatı zindan etmeden tatlı tatlı huzursuz olduğunu belli etmek benim için.
Bağışlayın ama kıskanmak o değil. Diyeceksiniz ki herkese göre değişir. Ama değişmez ana bir husus var. Bunu on yıl radyo programcılığı yapan ve en az iki milyon gerçek yaşanan ilişki dinleyen biri olarak söylüyorum. Ve bri insan adam olarak. Kıskanmak sadece bedenini makyajını kıyafetini arkadaşını değil geçmiş kırıklıklarını geleceğe hayallerini de kıskanıp sahiplenip önce kendisinin zarar vermemesidir. Kıskanmak ben bu insanı seviyorum kıymetlim değer veriyorum diyerek herhangi bir insanin sadece karşı cins değil ona zarar verecek bir davranış kötü niyetli bir davranış söz de bulunmamasını istemektir. Ve bu durum karşısında mutsuz olması demektir. Kıskanmak adı altında kısıtlamaya gitmek kafese koymaya çalışmak piskopatca ve ruh hastalığı ksiilik psikoloji bozukluğu ve bencillik barındırır. Ee ama onu giyerse mutsuz olacağım o da giymez. İse mutsuz olacak madem aşk biz demek o zaman biz olarak orta yol çözüm bulmalı. Eee erkek arkadaşları var olamaz ilişki biz demek olduğuna göre erkek arkadaşlarını normal hayatından çıkarmak yerine. Bziim arkadasimiz olsun diyerek hani evlenince olacak olan aile dostları gibi düşünün. Arkadaşlarına da saygı duyup beraber vakit geçirmek. Bir çok orneklendirme yapılabilir. Kiskandiginda insan hep kziar diyor mesela insanlar hayır kıskanmak sevgi aşktan sa takintilllik bencillik ten değilse gerçek anlamda kiskkanmak ise kızmaz neden kızsın o anda hzuursuz hiseder kendini ve çözümüne bakar. Bir doğum güne gittiklerinde yakası bilmeden açıldı diye işaret edip yzuunu ekşitip geceyi mahfetmemz. Kıskanmak aşkın yaramaz ama masum çocuğudur izlemekle beraber
Siteye asalım bu yazınızı bu nasıl güzel bir yorumdur böyle hayran kaldım keşke herkes sizin gibi düşünse
O senin güzel yüreğin aslında herkesin bildiği fakat kötü örnekler çok olduğu için dikkat etmediği sonrasında kendisine yapılan haksızlığı normallestirdigi ve maalesef duyguların basite indirgendigi ama aslında var olan gerçekler bunlar.
İşlerine geldiği gibi aslında işimize geldiği gibi yaşıyoruz biraz. Bencillikten sıyrılsak dünya çok güzel bir yer olacak
Aslında anlamı ve yaşanması basit hissettirdikleri fevkalede huzur mutluluk arzu coşku cocuksuluk barındıran aşk kelimesi. Basit hangi sıfat olursa olsun bir anlamı var. Arkadaş anlamı belli aile belli aşk belli. Aşk diyorsun iki ksiilik biz demek evet en özel Duygu evet birbirine karışmak evet değer vermek özen goatermek neredeyse tüm diğer ilişkiler de de var evet kirdiysa tamir etmek evet. Ya basit bir şey birine karşı aşk Duygun yaşama paylasma hissiyatin yoksa bulaşma ya da hayatına alma. Bulasip da ya da hayatina alipta geçmişte ki yanlış seçimlerinin bedelini ya da ksiisel evrimini tamamlayamamış olmanı egonu o insandan çıkarma. İnsan kalmak önemli
Zaten şöyle düşünüyorum. Çok deneyen çok yorulur bi kıyas içinde olur ve eskiden yaşadığı kötü tecrübeleri yaşayacağını düşünür kurar bunu kafasında hem kendine hem karşısındakine dar eder hayatı. Güzel düşünen güzel seven sayısı çok az ne yazıkki
Bir cümle vardır
Kalbini güzel sevmediler diye
Güzel sevmek isteyenlerin önünü kesme...
Çok sevmekten daha önemlidir özenli güzel sevebilmek aslında varız sayımız da var da denk gelmiyoruz. Bazılarımız denk gelince doğruyu bikiyor ama başlıyor geçmişindeki mutsuzluk kırıklarda davranmaya egoya vs. Ama varız güzel sevmeyi bilen aşkı hak eden adam da kadın da var denk gelmediler bazıları daha.
Haklısınız umarım denkleştir güzel insanlar mutlulukları evreni sarar
Umarım umarız umarlar ☺️☺️
Herkesin bir yürek yarısı var ve denk gelecektir elbet... Beklemekten başka bir şey yapamayız bunun dükkanı yok kura çekimi yok... Güzel sevebilmek kadar da önemlidir aslında... Bir söz vardır "Gönül evini temiz tut yar gelince utanmayasin"... Bu da önemli aşkı istiyorum de şöyle adam kadın şöyle ilişki istiyorum de hoyratça ilişkiler yasa ondan ona ondan ona amaannn. Ne yapayım de sonra hzuurlu mutlu ilgili özenli aşk ya da aşk insani bekle... Biraz olmaz gibi.. zaten haksızlık... Misafir gelicek diye bile evi odayı temizleyip temiz tutuyorsun ama aşkı hayal edip şöyle bir adam kadın hayali deyip bir temize cekmiyorsun hayatını kalbini... Buda düşünülmeli bence
Beklerken denerken olmuyor zaten o işler sizinle aynı dilimdeyim az olsun öz olsun
Senin aynı düşünce aypida oldugun belki ben genel anlamda söyledim. Kelimelerin anlatım tarzın düşünce ve fikir sunumun belki ediyor... Denk gelmeli yüreği güzel insanlar birbirine denk gelmeli.. ve her insan kendi değerini duyguların anlamlarını bilmeli... Bahanelerle değil yaşadığı yasadiklarinda hissettigi sebeplerle aşk sevgi demeli... Sonra insanlar aşka kusuyor aşk yok kimseye güvenmiyorum diyor... Başlıyorlar saçmalamaya... Geçmişle geleceği gelecekteki insanı kendini aşkı cezalandırıyorlar... Konu basit gülüşü güzel kadınları duurusnu merhametibi aşkını bilen adamlar sevsin. Duruşu merhameti gülüşü güzel adamları gulsuu güzel yanı yüreği yüzüne yansıyan içindeki kusuk kız çocuğunu yitirmemiş asilliği kaybetmeyen kadınlar sevsin olsun bitsin ☺️😊☺️
Temas bağımlısıyız kızım biz biz de kıskançlık erkeğin şanındandır
Bravo
istekli ve kıskanç fjsjakj
Anladım Allah kurtarsın asfdhaja
Sen de kurtarabilirsin djsjaka
Bana bakma çocuk ben senin teyzen yaşındayım agahdhas
Bana bakma kızım ben senin abin yaşındayımmm
İşte şimdi daha çok ilgimi çekti noolluurrr bakimmm fjejaııw
Seversem kıskanırım ama yine de böyle sık boğaz etmem edilmeyi de sevmem
Bende
Gereksiz kıskançlıklarım yoktur, hatta hiç yoktur diyebilirim.
Seven kıskanır ama
Ben öyle düşünmüyorum
kıskancım kıskanc degilim diyen adam annesiyle güne gitsin
seviyorsam tabiki kıskanırım ama hastalık seviyesinde değilim.
Yerine göre.
Ayarında kıskancım.
Ve yine duruma göre belli ederim.
Kıskancım belli de ederim
Nasıl ediyorsun
Neyi kıskandığıma göre değişir
Ohooo hemde nasıl. Gördüğüm an kıyamet kopar
Mesela ne gördüğün an?
Erkeklerle saçma diyaloglara girmeyecek, takıp etmeyecek, saçma canım kıskandırici şeyler yapmayacak. Yani sırf o benim onu kıskandığımi görmek için ahmaklık yapıp beni soğutmayacak
Evet kıskandırmak için bu hareketler iğrenç olur. Doğalı oysa o zaman ilişki içinde olmazsın tahammül edemezsin gibi geldi
Yav o kıskanmam için uğraşmasin ben kiskancak bir şey bulurum boş durmam jdjsjjs
Sen aşırı kıskançsın burcun ne 😃
Ayı Burcu kdkkd öyleyim kıskanç ve sahiplenici
Ayı Burcu mu ilk defa duyuyorum yeni mi geldi dünyaya asdfsa
He ben kendim getirdim. Yani burçla alakası yok yapı meselesi 💆🏻♂️
Doğrudur
Kıskancım, belli de ederim.
Nasıl belli ediyorsun
O an ki duruma göre değişir tepkim, bana bir olay örnek ver tepkimi ona göre söyliyeyim.
Senin arkadaşlarının yanında rahat olması konuşurken temas etmesi hoşuna gider mi örneğin
Okurken sinir oldum :) sevgilim bir arkadaşımla gereksiz temasta bulunuyorsa ilişkimizi bir daha gözden geçiririm.
Yazarken bende sinir oldum 😃 ikisini birbirine tokuştururum öyle bir durumda
😂😂😂 O kısmı atlamışım tabi, direkt siz napıyorsunuz hayırdır diye kalkarım ayağa 😂
Ama ben de aynı şekilde onun sevmeyeceği şeyleri yapmamaya dikkat ederim karşılıklı yani.
Öyle olması gerekiyor zaten de kızlar bunu sinir bozucu şekilde kullanıyor.
Vallahi umurum da değiller, istediği insanlarla birlikte olup takılabilirler 😂
Bırak gitsin 😂
Aynen öyle 🤙
kıskanırım ama fazla göstermem herhalde
Niye göstermiyorsun
Değilim, içimde yaşarım.
Biraz belli etmekte sakınca yok bence
Biraz kıskancım ama aşırıya kacmadan
Kiskançim belli ederim bazen
Bazen etmemm
Kıskancım. Belli de ederim.
Sevdiğimi sahiplenirim