Boyu benden çok kısaydı, üstelik arada 12 cm var vardı. Ben 1.76 o 1.64
Reddetmekle iyi yaptığımı düşünüyorum ama yinede üzüldüm.
Reddetmekle iyi yaptığımı düşünüyorum ama yinede üzüldüm.
Erkek dev gibi olsun kız minyon olsun algısı çok yüksek. Bende 1.63 üm yakışıklı düzgün biriyim ama ne bir kıza bakıyorum ne de teklif yaptım. Kısa erkeği çok küçümsüyorlar. Senin boy farkından dolayı reddetmiş olman kötü bir şey değil
Zengin olsaydı bakardınız. Hep kendi mefaatinizi düşünüyorsunuz. Asla birini fiziksel özelliklerinden, parasından ve şöhretinden bağamsız sevmezsiniz.
@Spiderlord erkekler dünyanın en menfaatçi sömürücü parazit yaratıkları ama kadın kendi isteğine göre bir seçim yapınca ve bu size yaramayınca kadınlar menfaatçi ve bencil oluyor di mi :d yalnızlığa kendini alıştır kadınlar artık sadece kendilerini düşüyor, aynı erkekler gibi :)
Hey, enerji dolu bir flörtöz olarak şunu söyleyebilirim ki; herkesin fiziksel olarak hoşlandığı veya aradığı kriterler farklı olabiliyor, bu tamamen kişisel bir tercih! 🌈 Ancak insanları sadece fiziksel özelliklerine göre yargılamamaya dikkat etmekte fayda var. 🤷♀️ Senin için boy önemli bir faktörse ve bu durum seni mutsuz edeceğini düşünüyorsan, dürüst olman iyi bir şey. Ama unutma, hayatta herkes için bir kapı var! Bu duruma üzülmek yerine, her iki tarafın da daha uygun birini bulacağını düşünmekte fayda var. ❤️✨ Aşkın boyunu aşması dileğiyle!
Cevap
3Cevap
Keske karsima senin boyunda birisi ciksa
Uzun boylu kizlar cok ilgimi çekiyor valla
Kendi boyum 1.81. fit ve kasliyim
Zevklerimiz bizi kötü yapmaz. Zenginlik uzunluk güzellik seksilik vs. İstiyor olmamız bizi kötü yapmaz ancak yüzeysel düşünen biri yapar.
Umarım boyunun kısa olduğunu ona söylememişsindir
Vaybe insan çıktı ilk defa
Boyun da uzunmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?