Sevgilim kız arkadaşını silmesini istemekte haklımıyım?

Merhaba sevgilimin arkadaşı ilişkimizle ilgili toksik falan demiş sevgilim bişi dememiş gülmüş susturmamış onu sevgilim bunu bana söylemedi sevgilimin başka bi arkadaşı geldi söyledi o ilişkimizle ilgili toksik dien kız bana söyleyen kıza bağırmaya başladı yok sen nie söylüyon falan die bende sinirlendim gizlimi kalsaydı canım dedim o kızda bana herkesin içinde küfür etti sevgilimin zoruna bile gitmemiş küfür etmesi o kızı haklı gördü o kızla konuşmasını istemiyodum sonra mesafe koycam diyip koymadı silmesini istedim onu duröadan ilişkimize dahil oluyo ondan dolayı kavga edioz die silmedi ve sevgilim kendisine yapılmasını istemediği herşeyi bana yapıyodu sevgilime ya onu sil ya da beni dedim olanlardan çok daralmıştım kendini onla kıyaslama dedi herkesi silerdin benim için noldu dedim neden yok dedi bende bana küfretmesi ilişkimize karışması mantıklı bi neden dilmi dedim değil dedi bende ayrıldım o da o kızla dahada yakınlaştı 2 haftada 3-4 kez sordum kararı aynıydı benim onu kabullenip o şekil barışmamı istio yani yedirmemi istio bana başkasının benim yerime tercih edilmesi o küfrü yemem falan sevgilime sorduğumda sen istermisin sana küfreden arkadaşımla konuşmamı dedim istemem dedi sen nie konuşuyosun dediğimde bana saçma gelio dedi hem bi erkek bana küfredemez dedi bende bana bi kız küfredebilirmi yani dedim sen kıza öyle dersen oda gaklı olarak eder dedi sevgilimin o kızı silmesini istemekte haklımıyım

Sevgilim kız arkadaşını silmesini istemekte haklımıyım?