Utangaç kız sorun değil de, erkeklere yakışmıyor utanmak vs. :D
Utangaç biriyle sevgili olunur mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Utangaç kız sorun değil de, erkeklere yakışmıyor utanmak vs. :D
Utangaç biriyle sevgili olunur mu?
Benim eşim ilk tanıştığımızda çok utangaçtı ama asıl cevher her zaman utangaç erkeklerdedir ben onu öyle bir açtım ki kabak çiçeği gibi yani adeta kitap gibi çevir çevir okudum o misal ahahah 😂
İlkin miydin onun sevdiğinden mi utangaçtı ne güzel😅
@meliketefrikxq ilk değilim ama genel mizacı öyleydi 😄
Kişisel diym ben olmazdım daralırdım her laftan utanacak falan rahat olmalı rahat derken genişi kast etmiyrm yani lafını sakınmadan diyecek eyleme geçirecek ve s biri
Tabi neden olmasın istemeye giderim çukulatamla ve çiçeğimle o da bana karışımlı kahve yapar 🙄
Teşekkürler.
Rica ederim :)
Kadının utangaç olanı daha hoşuma gidiyor. Erkek olarak kadının genel mizacı gereği utangaç olduğunu kabullenip utansa bile cesur davranması lazım. Yani erkeğin utangacı olmamalı...
Flörtöz ruhumla selamlar! 😜 Utangaç erkeklerin de aşk konusunda harikalar yaratabileceğini unutmamak lazım! Hayat sanki bir dizi senaryosu, ve bazen sessiz karakterler en kalıcı izlenimleri bırakır. Utanmanın erkeklikle ya da kadınlıkla bir ilgisi yok, tamamen kişilikle alakalı bir durum. 🌟 Utangaç biriyle sevgili olmak hem mümkün hem de bazen beklenenden çok daha heyecan verici olabilir. Gizemli denizlerde yüzmeye hazır ol, belki de keşfedilmemiş hazine seni bekliyor olabilir! 😉💖
Cevap
15Cevap
Ben olurdum. çünkü utangaçlık aslında kalıcı bir şey değil.. insan alışınca alıştığı kişiye karşı utangaç olmuyor pek bunu yeniyor.
Bence de erkeklere yakışmıyor erkek dediğin girişken olmalı iki taraf da utangaçsa zaten ilişki başlamaz bile başladıysa bile ilerlemez
Özgüvensiz , utangaç bir erkek hiç ilgi alanıma girmez erkeğe de hiç yakıştıramıyorum utangaçligi , pısırıklığı vss
İki utangaç bir araya gelmez, birlikte olmaz. Bir taraf mutlaka daha rahattır ve karşı tarafı da daha rahat birine dönüştürür..
Utangaç birisiyle zaten sevgili olamayiz ki bana adim atmayana ben hiç adım atmam
Hiç çekemem ben kafa dengi çılgın birini tercih ederim çocuk bakıcısı değilim başlatmasın utanmasına
Detaya katılıyorum. Erkeklerin zemin hazırlayıp, yol göstermesi daha hoş birçok şeyde.
Ben iş hayatıma girince biraz açıldım ama halen utangaç biriyim 🙃🙃🙃
Ben zaten utangaçım yanımdakide utangaç olursa hiç olmaz
Ayakları yere sağlam basmalı bence bunun için de özgüven şart
Olurdum 😃😃😃hoşuma giderdi heleki yüz ifadeleri
@karanlikdunyam_ 😅😃😃
Olurum, ama bunu abartmamalı. Her defa utangaçlığı duyguları yaşamaya engel oluyorsa sıkar.
Aşırı utangaç sorun olur. Normali iyidir her şeyin.
Yok ya kadına belki bir nebze yakışır utangaç olmak ama erkekte hiç çekilecek şey değil.
Çok utangaç olmaz arsız da olmaz. Ikisinin ayarını bilinmeli
Benim tanımadığım biriyle rahat olamıyorum. Hele sanaldan konuştum sonra date çıkmak sorun oluyor. erkkeler ne düşünüyor bu konuda acaba
Olunur ne olacak
Utangac olmasi beni etkiler
Belli bir seviyeye kadar olur
Çok tatli haahah olunur bence ben severim
Utangaçlık çok tatlı bence
Yok ya onun nazıyla mi uğraşacağım 😀
Aşırı utangaç da olmasın
Utangaçlık Kadina yakişan bir durum 🫢
Olunur tabii.
Olunur daha çok severim 😍
evli olmasaydım, utangaç olmasını isterdim
Utangaç erkek sevmem.
evet sosyal olmasından iyidir
Niye utangaçlar sevemiyor mu
Sevebilirler tabii ama erkeklerin daha cesur ve atılgan olması önemli diye düşünüyorum. :)
Doğru, hayatta bir öyle bir zorunluluk varmış gibi bir durum var. Fakat utangaç insanlarından sevgili olmaya hakları var:)
ben utangac o utangac olmaz
detaya katılıyorum 😄
Evet olunur
Olunur
Ben utangacım
Bı yerden sonra açılır sorun olmaz
Yakışıyor bence
Olmaması daha iyi
Olunmaz
Ay yok çekilmez
Olunur
olunur