Narsist sevgili ile nasıl ilişki yaşarım?

Bu cocukla biz 5aydır tanışıyoruz ve 2aydır da sevgiliyiz. Biz ilk tanıştımızdan sonra hergün goruşüyoduk bazen bende kalıyodu yatıyodu herzaman neredeyse berabersik ama ben 1ay için aile evime dönmek zorunda kaldim , bu bir ay içinde çok fazla kavga ettik ve asıl nekadar zor biri oldunu anladım ve geçen gün iki gün önce yine tartiştik beni rahatsız edem bir durumu anlatıyodum oda onu yine baska bir konuya çevirdi sakin sakin konuşuyodum onunla ve bana sg dedi ben orada aen ciddi misin dize sordum ve biz bittik dedim. Ben boyle saygısızlığı kaldirmam dedim ama o sonra kendini açikladi küçük bir özür diledi ve konuyu suçu benim üzerime attı işte sen nasıl olurda 20saniyede bitti dersin sen demek beni hic sevmemişssin herşeyin yalanmış bu senin dedin şey beni çok fazla kırdı.. Ben ona dedim sen ban küfür ettin ama o bana evet etrim ama sana aska bittik biz demezdim dedi seninkisi benim dediğimdden daha buyuk dedi. O an okadar yanlış birizle oldumu hisettim ama bağlandım artık ve ayrılmazya korkuyorum iki uc gün sonra evime geri dönücem ve yine görüşücez beraberken hiç yanlış anlaşılmalarımız olmuyo ama bu bir az uzak mesafe çok fazla yordu beni. Nasil bitirceğimi bilmiyorum bitirmek istiyomuyum ondan da emin değilim gibi. Ben çok bağlanırım ve o insana bağlı yaşamaya severim kendimi uzak tutmak çokçok zor olur kolay kolay sevmem ama çok çabuk bağlanırım ilgiyi çok severim. Narsist biriyle nasil devam edebilirim

Narsist sevgili ile nasıl ilişki yaşarım?