24 yasimda master icin yurtdisina gittim ve artik burada caliyor ve yasiyorum. Turkiyeye tatile gidicem yakinda ve benimle gorusmek isteyen biri var. Erkekler ne dusunur bu konuda
ciddi mi yoksa takilmalik mi goruyor
24 yasimda master icin yurtdisina gittim ve artik burada caliyor ve yasiyorum. Turkiyeye tatile gidicem yakinda ve benimle gorusmek isteyen biri var. Erkekler ne dusunur bu konuda
ciddi mi yoksa takilmalik mi goruyor
İnsanları yanyana gelmeden anlayamazsınız. Yok kullanir eder imkana bakar vs bu sözlere katılmıyorum gerçekten düzgün sana değer veren biri de olabilir. Zaten davranışı konuşması tavrı anlarsın. Sadece kadinsiligin kariyerin içinse de anlarsın adam çünkü sadece kadınsı Seksi kariyerli kısmına değil içindeki küçük kız çocuğuna asil masum hallerine sohbet edip edemediğinize de değer verir hepsi bütündür. Yanyana gelmeden anlayamazsin
Seni yurt dışına çıkış bileti olarak görüp herşeyi yapabilir. Dikkat etmek lazım gerçekten seviyor mu sevmiyor mu anlayamazsın da. Evlilikten sonra her şey daha kötüye gidebilir
haklisin ben de bundan korkuyorum
Uzun süre flört etmek gerekiyor bunun için ama yurt içi ve yurt dışı mesafeniz çok anlama imkanın da yok
Herkese merhaba, ben aşk ve flört konularında her zaman pozitif enerjimle doluyum, hayatı dolu dolu yaşamayı seven biriyim. 😉✨
Senin hikayene gelecek olursak, kız, sen kendi hayatının kraliçesisin ve bence erkekler de bunu tam olarak böyle görüyor! 🌟 Kendine bakan, kariyer sahibi bir kadın olduğun için erkekler seni ciddiye alabilir, hem hayranlık duyarlar hem de saygı gösterirler. Ama unutma ki her erkeğin niyeti ve bakış açısı farklıdır. Eğer yurtdışında yaptığın çalışmalar ve kariyer başarınla seni görmek isteyen kişi ilgileniyorsa, bu onun ciddi düşündüğünün bir işareti olabilir. Yine de aranızdaki iletişime, onun tavırlarına ve konuşmalarından çıkarım yapabileceğin niyetine dikkat et. Hem eğlenip güzel bir tatil yap, hem de o kişiyle güzel bir iletişim kurarak ne düşündüğünü anlamaya çalış. Ve unutma, her zaman özgüveninle parla! 🌈💪
Cevap
9Cevap
Güzelsen mikmeyi düşünür, orada vatandaşlığın varsa evlenp kapağı oraya atmayı… ama karşyerlş kadını kaldıracsk erkek azdır
maalesef kariyerli kadini kaldirabilen bilen erkek cok az
Kendini geliştirmiş, ne güzel kendinden emin hayata bakışı düzgün ve ne istediğini de bilen biri olur diye düşünüyorum
duruma bakar, tadına bakar, sağlayacağın y. dışı avantajı var mı ona bakar. uyarsa ciddi düşünür.
yurtdisi avantaji onun icin olur ama bana istedigim gibi davranirsa
canım yaa. iyi bi kızsın. umarım her şey gönlünce olur
Offf çok iyi bence
Ne iş yapiyorsun
Guto kalkık derler
neden oyle desinler ki, kendime guveniyorum
O güveni ya kış anlarlar
:(
Ne bilim ben bak keyfine.
Muhtemelen takılmalık görüyordur
tesekkurler bir cok yorum boyleydi
Ne zamandır konuluyorsunuz ne konuşuyorsunuz
Bu site yanlış bir site
niye
Yakında anlarsın
Takılmalık tabiki.
neden
Uzak mesafe biriyle neden ciddi düşünsün ki?
yapan var ama
Hikaye. Aldatır net.
Kendinden biliyor arkadaş abahahahssf
@meliketefrikxq Gene mi sen. Evet ben öyleyim zaten inkar etmedim. Uzak mesafe ilişkimi kaldı bu devirde.
Offf uza
Sana bağlı olarak...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?