Onu çok özledim, ama unutmam gerek... Ne yapacağım?

6 seneye yakın ilişkim olduğu ve evlilik teklifi arefesinde olduğum, benim için bu şehre gelip meslek sahibi olan kız, kurumundaki başka birine gönlü ve aklı kaydığı için beni terk etti. Başta bunu itiraf etmedi, agresif olduğumu öne sürdü. Ben onları buluşurken yakalayana kadar, benden ayrıldıktan 1 ay sonra onunla baş başa tatile gitti. Aklıma geldikçe kalbim o kadar sıkışıyor ki, 9 ay oldu. Gece kıldığım namazlarda daha çok olsa da ara ara Allah'a havale ettiğim için ağlamam geliyor. Bakmayın duruşum, karakterim falan hiç yansıtmaz ama duygusalım. Bebeğim gibi sevip, eşi gibi koruduğum insan bunu nasıl yaptı... Kabullenmek o kadar zor ki. Ama tek isteğim var, öyle pişman olsun ki gözleri ağlamaktan kan çanağı halinde karşıma gelsin. Genelde bu dünyada eden ettiğini bulmaz gibi ama, bilmiyorum. O kadar çok sevdiğim bir insandı ki travma bıraktı. Her sosyal yolu denememe rağmen geçmeyen bir yük bu. İşin en Aci noktası, onu o kadar çok özledim ki. İmkansızı istemek çok zor. Sizlerin değerli düşüncelerini merak ediyorum, belki bu kardeşinize derman olur.
Onu çok özledim, ama unutmam gerek... Ne yapacağım?