20 yaşındayım olgun erkeklerden hoşlanıyorum?

20 yaşındayım 1 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşım var 38 yaşında annemle aynı yaşta biliyorum yanlış bişey ama kendime engel olamıyorum o da benim gibi birlikte ilişkiye de giriyoruz her şey gayet iyi kafa yapımız uyuşuyor ilişkimizi kimse bilmiyor onun annesi tekrar evlen diyor ama o beni söyleyemez cesaret edemez bende aynı şekilde bana sürekli kendi yaşıtların gibi değilsin çok olgun davranıyosun diyor kime anlatsam anlamaz kimse inanmaz delirdin mi der diyor ama yine de benimle birlikte olmaya devam ediyor buluşunca kendimi harika hissediyorum yanında ama bi yandan da sevişirken kız partner de olsun istiyorum çok merak ediyorum fb olmayı üçlü bunu ona söyledim o da istiyor ama bulamıyoruz neyse konuya geleyim hiç bir erkek yaşıtıma ilgi gösteremiyorum konuşuyorum iki gün sonra bana çocukça geliyor saçma geliyor acaba bana büyü mü yaptı diye de düşünmüyorum değil nasıl evlenicem bilmiyorum ailem de hiç bişey bilmiyor görücü evlenmeyi düşünüyorum evlensem bile onu düşünmekten korkuyorum umarım korktuğum başıma gelmez

20 yaşındayım olgun erkeklerden hoşlanıyorum?