Narsistin harekelerini narsiste uygularsak ne olur? Birbirimize karşılıklı takıntılı bir hale geldik onun hareketlerini ona uygulamaya başladım ondan öncede takıktı şimdi iyice takıntılı oldu sürekli birbirimizlr yarismaya basladik gossip girl dizisindeki chuck blair gibi bir şey olduk fakat bazen hareketleri beni korkutuyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Plot Twist: narsistlerden uzak durun ndmsmdnd
Ve burunsuzlardan.
Kskdkdkdkdkd ne dedin sen! Avvvadaa kedavraa
Şu büyü çok saçma ya, hiçbir counter’ı yok. Direkt tek yedim…
@looklonly mdxmdmdmmdmd
😂😂😂
Ben de yakın zaman da denk geldim ama uzaklaşıyorum git gide boku çıkıyor zor ya
Sen karsilik veriyir muydun ugraşmalarına
Vermemeye çalışıyorum 18-20 saattir konuşmuyoruz çünkü pek inanmıyorum bi küfğr hakaret bi ilgi alaka delirtirler insanı
Bayagi mala baglio hic susmadan telefinda wdiyor reelde edemiyor
Dün gece beni ağlattı biliyo musun şrfsz eski sevgilisiyle ayrılmadıpını benimle oyun oynadığını söyledi bu o. Larına güven olmaz smtr et hayatından
Narsist ne demek?
Her gün yeni bir kelime türüyor.
Maddi gücü olan daha baskın çıkar :)
Ben mi
Narsisti ya ezicen ya uzak durucan
Hareketlerine bend ekarislik verdim kendide takintili oldu iste
Tehlikeli
Bizim durum o zaman çok mu tehlikeli
Evet sonu yok
Bi bakiyorum iyi bi bakiyorum kotu basta kendini ustun gosterip beni kotuleme cabalari varid ama yanimd abi erkegi normalngorse gozu doluyor kiskandirmadamda adam olmuo kiskanincad acocuklarla kavga edio zaten kendisi beni surekli kiskanio birisi kiz abak lavuga bak dese bundads beni sucluo surekli kafada benle cikmiyor ama onu aldatmisim gibi kurup hakaretler ediyor surekli arayip hakaretlesurdi empatim sonra hareketlerini bende ona yapmaya basldim canim aslind acok aciyor ona kiyamiyorum ama mecbur birakiyor okulda dislatti ailevi sorunlaruma kadar dedi yuzsuz yuzzus ilgili. erkekte oldu surekli dengesizdi o beni rezil etrikten sinr abende karsilik verdik hareketlerine
Aklimi karistiriyordu bende onun karistirdim
Baya değişik çift valla 🤣
Adam olsun istiyorum
olmalı adam et
Şu tarla farelerini o kadar büyütmeyin lan
Cok sevdim aorun orasi
İyi bi aşk başlangıcı sanki
Kedi köpek gibiyiz sürekli kiskanmalari var hakaretleri var sevgili olmuyor yalnizlastordi etrafimdakileri uzaklastiriyor bana takiksin sakin beni sevme diyor ama sorun kendisinde surekli etrafimda dolanip dibimden ayrilmayan kendisi ve ben takikmisim gibi laflar diyor wp grubunda 20 kisiye rezile tri hergun aradi hakaretlestik bende iste artik iyice alatna almiyorum o kiskandirdiysa bende kiskandirdim ama tabi yonede ben siniarimi bildim hakaret etriys ebende ettim gidip beni rezil edip sirrimi dediyse bende dedim opecek gibi yapip opmuyordu lendince oynuyordu aynilarini bend eona yaptim hatta gozunu kapadi opmedim sonra iste surekli ugrastica ugrastum karsilikli can yakiyroduk simdi bizden ne olur bi bakiyorum sevdigi kizim bi bakiyorum nefret etrigi sirf beni sevio diye ofkeisni benden cikariyordu bir de hadi ordan git diyor surekli ama gitmeyen kendisi