Eski kız arkadaşıma istek atsam mı?

Yıllar önce düzenli bir ilişkim vardı. İlişkim sürerken 2019'un başlarında dershaneden başka bir kızdan hoşlandım. Dershanedeki kızla sohbet muhabbet ediyorduk. Sonra eski kız arkadaşımla da iletişimimi kestim. O bana en son "sana ihtiyacım var" dedi. Her neyse...

Dershanedeki kızla ilk zamanlarda gün boyunca mesajlaşıyorduk. Zamanla kız sıkılmaya başladı. Kendine yeni bir sevgili bulmuş ama aylar önce. Ben ise ona "baharda açan çiçeklerden daha güzelsin" diye diye onun egosunu doyuruyordum, ama Kapısının dışında. En son bana güle güle sevgilim var dedi. O zamanlarda Ege üniversitesi öğrencisiyim. Hiçbir kız arkadaş edin edim. İki senem sosyal anlamda çöp oldu. Yaptığım hata eski kız arkadaşıma ihanet etmekti. Ona mesaj dahi atamıyorum. Çünkü saygı çerçevesinde kavga etmeden severek ayrılmıştık. Şimdi o pişmanlığı yaşıyorum. Fotoğraflarına bakıyorum. Onun gibisini 13 milyar yıl yaşayan, milyarlarca ölmüş, yeniden doğacak, hiç doğmayan insanlar arasında bulamayacağımı biliyorum. En doğrusu oydu ama en yanlışı bendim. Olgunlaştım. Hatalarımın farkındayım. Düzenli bir işim gelirim var, ama o aptal, canım zamanları benim kafamdaki bok çukuru. Ne özledim ne seviyorum, ne de unuttum. O geçmiş gelecek ve şu an olacaktı. Olmadığı için ölü bir canlı gibiyim.

Güncellemeler
+1 yıl
Ama o aptal canım zamanlar falan aptal zamanlarım diye yazdım.
Eski kız arkadaşıma istek atsam mı?