Trabzonlu erkek arkadaşım hemen sinirleniyo?

Bi de bazen üstündeki sinirin sebebini benim alakasız hareketlerime yoruyor. 5 senedir beraberiz. (Önemli bilgi:Trabzonlu kendisi bu arada.) Bugün çalışıyoken yanındaydım işiyle ilgili onu geren bi şey yüzünden bana çıkıştı sebebi benmişim gibi davrandı ağlayacak gibi oldum sonra normale döndük bi kaç saat sonra beğendiğim bi kıyafeti attım kendisine ve açık buldu (omuzları düşük bi kıyafet göğüs kısmının çok belirgin olcağını düşündü) bana göre normal bi üsttü. Fikrini almak için attım demediği kalmadı kıskançlıktan ama kıskançlık da bi yere kadar (trabzonlu). Bugün bana sert çıkıştığı için ondan intikam amacıyla attığımı falan bile düşündü ayrılalım böyle olmayacak falana getirdi?(trabzonlu) Bu zamana kadar çok ayrıl barışımız oldu ama 2-3 aya evlencez bu konuma gelmişken neden saçma şeylerden ayrılalım diyecek kadar ileri gidiyo? (Evlenmeyi çocuğumuz olmasını o da çok istiyo) Ama anlam veremiyorum. Bir de kendi kendine o kadar celalleniyo ki o an anlattığım şeyleri duymuyo nasıl bu adama laf anlatcam?

Trabzonlu erkek arkadaşım hemen sinirleniyo?