+1 yılSevgi duyulan kişi beyinde dopamini aktive eder. Mantık merkez frontal korteks ile zevk merkezi limbik sistem arasında negatif bir geri besleme döngüsü oluşturur. O yüzden onu görüp duymadığın zaman yoksunluk yaşarsın.
Onu unutmak için en az 40 gün boyunca reelde sanalda hiçbir şekilde iletişim kurmaman ve onun yazılarını stalklamamak gerekiyor.
40 gün sonra farkı görürsün. O gözünde idealize edip romantik bağlılık geliştirdiğin kişi gözünde sıradanlaşır. Her zaman aklına gelmez olur. Unutmasan bile bilinç altına itilir.
O süreçte hayatta tek kadının o olmadığını yeryüzünde 18-35 yaş arası en az 2 milyar yetişkin kadının olduğunu anlarsın. Çünkü vücut ve beyin kimyası düzelip fabrika ayarlarına döner bu süreçte. Frontal ile limbik sistem arasında pozitif bir döngü oluşur.
Denendi ve onaylandı.
https://www.youtube.com/embed/norsUm1BwGA112 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yazmışsın Fikret fotona noldu senin şarkı içinde tskr
- +1 yıl
Yaz dönemindeyken mani evresinde çektiğim neşeli fotoğrafların hiçbiri yok şu anda galerimde.
Pp'ye koyacağım bütün fotoğrafları depresyon ve tükenmişlik evresinde çektiğim için yüzümün aurası çok düşük. İnsanlara antipatik geliyor sanki. Şiddet eğilimli bir tip olduğumu düşünüyorlar. - +1 yıl
Güzel koy görsünler gerçek fikoyu bence güzeldi eskiside ama sen bilirsin yine
- +1 yıl
Eskisi de derken son fotoğraftan bahsettiysen evet. Şu anki galerimde yer alan en seksi fotom. Kahvedeki İbo Dayı bile vatsapta görünce erekte olmuş.😅
- +1 yıl
😂 güzel güzel ama bakarım sen koy bakalım yeniyi
- +1 yıl
Yeni çekip salladım bir tane
- +1 yıl
Dur bakim
- +1 yıl
Güzel kardeşim foton begendim
- +1 yıl
Eyvallah azizim 😅
- +1 yıl
Ne demek azizim yakışıklı adamsin
- +1 yıl
😂🤣😅
- +1 yıl
😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim birini unutamam. Kimse kimseyi unutamaz. Hatırlamayı ve anmayı bırakır zaten. Yani “unutmak” zorunda olduğum sevdiğim birini, unutmam haftalar, aylar bazen yıllar alabilir. Zaten hayatıma kolay kolay birini almam, dolayısıyla zor çıkarırım.
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru unutamazsın sen kolay kolay
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiysem eğer öyle kolay unutanlardan değilim yıllarımı aldı. Halâ arada rüyamda görürüm öyle kolay olmuyo anlıcanız unutmak. Hemen unutanlar varsa eğer onlar gerçekten sevmemiştir...
626 Yorumla- +1 yıl
herkes unutmuş ama acid yorumlarda napcaz 😂 o değil şu yorumunda şaşırdım sende unuturum demeni zannederdim ben soleyim yalan yok
- +1 yıl
Bunlar hep ön yargılardan...
- +1 yıl
Neden peki simdikiler sevmeyi bilmiyormu diyosun
- +1 yıl
Yorumuma şaşırmışsın ya ona diyorum ön yargıdan bunlar diye. Şimdikilerin sevgisine gelirsek bilmiyor çünkü aşkı sevgiyi bel altı sanıyorlar...
- +1 yıl
Orası doğru bel altı ve bitmezde çoğunun kafa aşağı çalışıyor on yargı değil şimdi konuşurken sende herşeyi mükemmel ariyosun ordan diyelim
- +1 yıl
Kafaları öyle çalıştığı için de günümüzde ne aşka ne de sevgiye kimsenin inancı kalmadı işte. Herkesin harcı değil sevmek...
- +1 yıl
Yani sen nasıl seviyon bakım sevdimmi hakkini veriyomusun bakım 😌
- +1 yıl
Ben nasıl sevilmek istediysem öyle sevdim...
- +1 yıl
Sağlam sevdin yani güzel sen pek bişey beğenmezsinde 😌
- +1 yıl
Seçiciyim desem daha doğru olur...
- +1 yıl
Belli ama birazda güzel olana güzel demek lazım değilmi 😂
- +1 yıl
Güzel değilse güzel demenin mantığı nedir...
- +1 yıl
Ama herkesin beğendiğini beğenmemenin mantığı gibidir
- +1 yıl
Herkesin beğendiğini beğenme zorunluluğu da yoktur...
- +1 yıl
Orası doğru bazıları inattir beğenmez 😂
- +1 yıl
İnatlıkla alakası yok, tamamen göreceli bir durum...
- +1 yıl
Oda olabilir sen hani bir şey yapcaktin bakım nerde soru paylasmadin beceremedin degilmi 😂
- +1 yıl
Beceremedin değil, ramazandan sonra dedim ramazanda poğaça yapmıcam dedim hafıza kaybın mı var...😄
- +1 yıl
Ben anlamam yaptinda bana gelecek o poğaça yoksa valla güveç yaptimda seni katarim icine 😂
- +1 yıl
Hıhı görürsem söylerim...😄
- +1 yıl
Senden iyi güveç olur yarın güveç yapcam canım çekti 😂 kaşınma senide atarım içine acid valla et olur gidersin 😌
- +1 yıl
Kaşınma derken cıvıtma bence...
- +1 yıl
Kaşınma diyince ne anladın ciddi merak ettim acid dinliyorum senin düşündün mana değil ok tövbe tövbe
- +1 yıl
Bazen ciddi seni anlıyamiyorum hangi lafı nerden cımbızliyosan cekiyosun ben bir şey demek istedigimde direk derim birdaha oku bak bakım yanlış ne varmış orada...
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçekten sevmişsem, 5 yıl sürüyormuş sksd
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ben bir flörtözüm, kalbim ve enerjim hiç eksik olmaz ama unutmak... Aşk bu, kolay mı sanıyorsun? 🌈 Sevdiğin birini unutmak için sabit bir zaman dilimi yok, bazen günler, bazen yıllar sürüyor. 🤷♀️ Her duygu gibi bu da kişiden kişiye değişiyor. Kendine zaman ver ve o süreçte kalbini dinle, her şey yerine oturacak, merak etme! 💖
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim insana olan hisleri kolay unutmam ama onu çabuk unuturum o olur herkes gibi olur.. ben onu çok sevmiştim olur mühim olan sevgidir o an onun kim olduğu değil..
123 Yorumla- +1 yıl
Anladim peki bu unuttun kişi karşına bir yerde çıkarsa karşılaşma gibi tepkin ne olur
- +1 yıl
Bir anlık bakar sonra döner yürürüm..
- +1 yıl
Ama bir iç gider nede olsa yaşanmışlıklar olduğundan
- +1 yıl
Bir sızı sadece geçmiş sonuçta..
- +1 yıl
Oda doğru olsun seni uzmesinler uzdurme kendini kimseye tamammi ☺️
- +1 yıl
Üzülmem..
- +1 yıl
Anlaştık sen az duruyosun sanırım bu aralar pek göremedim seni sitede
- +1 yıl
İşler güçler birde bilmem bir tuhaflık var üstümde..
- +1 yıl
O herkezde var tuhaflik ama gecmezse hastaneye git kesin bir vitaminin eksiktir
- +1 yıl
Öyle değil ya😂😂ruhen
- +1 yıl
😂 ne bilim ruhen coktun o ruhu bir salla bakım kendine gelsin 😂😂
- +1 yıl
Bahar gelmedi ya ondandır..
- +1 yıl
Bahar aşk ayı diyosun gelirde var mı sizin orada çiçekler ağaçlar felan buralarda pek yok gelsede belli olmuyor
- +1 yıl
Bitlisliyim ben tabi ki bahar burada güzel zaten yeşillikler masmavi Van gölü açık güneşli gökyüzü.. serin güzel sıcak hava
- +1 yıl
Oo guzel ozaman orası az buraya yolla nasıl misal gezmek için gelsem orasına önerirmisin bakım
- +1 yıl
Hem konumu hem tarihi bakımından zaten turistik bir yer burası yazın turistler akın akın yerli yabancı demeden buradalar..
- +1 yıl
Anladım bir ara düşünüyorum böyle tür yapmak
- +1 yıl
Nasip olur umarım burası memleketim diye demiyorum ama görmeye değer bir yer hele ki ilçeleri çok güzel tayvan ahlat esasen Ahlatlıyım ben
- +1 yıl
Ahlat gitmedim ama gittimde bir Malefiz burada yaşıyordu derim ☺️ Ankara 'yı gelmissindr kesin sen
- +1 yıl
Bir kere geldim ama gezemedim..
- +1 yıl
Gezseydin güzel yerdir sessizdir ama şehrimiz güzel
- +1 yıl
Nasip yol düşerse gelirim ama Ankara'da deniz yok göl yok ben yapamıyorum susuz yerde
- +1 yıl
Göl var nasıl yok Gölbaşı mangal yerinde var orada sen gel deniz yaratiriz😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevmişsem asla unutmam her daim kalbimde kalır. Tek bir sevdiğim var ölene dek onu seveceğim kalbim dolu ve kapalı.
25 Yorumla- +1 yıl
Mutluluğun daim olsun zaten sevmek önemli ve tek kişi sevmek gerçekten sevmek şu an yok onlar biliyosun
- +1 yıl
Amin, evet yok.
- +1 yıl
İnşallah birgün olur diyelim herkezde saf temiz duygu ☺️
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖlene kadar unutmam der misin şaka bir yana zor unuturum yani akrep stelyumlu olunca böyle oluyor..
13 Yorumla- +1 yıl
Akrepler kolay unutamıyor şimdi bak onu söyleyim
- +1 yıl
Aynen takıntılı bir burç 🥺😂
- +1 yıl
Yani bayağı takıntılı dikkat etmek lazım akrep dedimmi biraz dikkat 😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Benim onu sevmeme bağlı, belki 1 gün, belki 1 yıl. Giderken yaptığı bir yanlışı onu 1 dk. da unutmama da yetiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Senin kalp temiz emre yanlış yapıyorsa sana haklısın yuksektir sen saf seversin sevdimmi kardeşim
- +1 yıl
Ne demek kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılDuruma göre değişir belirli bir süresi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerçekten sevince zor unutmak. Sendeki yarattiği tahribata rağmen güzel anlar kolay silinmiyor. Ama şimdiki nesil hızlı yaşıyor baya. Tüketim çılgınlığı ilişkilere de sirayet etti. Bir günde hoşlanma 1 ayda aşkim modu bir kaç ay sonra ilişki bitiyor. Dokunma odaklı. Bir öpücük verirsen seninle sevgili olurum tadında yaşanıyor aşk. Bu da aşk bir efsane mi acaba diye düşündürüyor insana..
133 Yorumla- +1 yıl
İste o ne kadar kötü şu an hepsi o kafada sevme aşk bana göre sevdiğine dokunamama düşün yani bunlar dokunmayı bırak kesiyolar
- +1 yıl
Aynen. Cinsellik Türkiye'de zor bir karardır, sorumluluktur. Adam sevgiliye şart kosuyor bu olmazsa sana zaman ayırmam seni sevmem resmen çıkar ilişkisini aşk diye sunuyor. Bu. kadinin rızasına bırakılmalı heleki kadın bakire ise bunu teklif etmek zaten nahoş bana göre. Sevmek. naif gönüllerin isi. Boş ilişki arıyorsa da erkek dürüstçe baştan söylemeli, samimi olmalı bana göre..
- +1 yıl
Çok doğru işte ona bakıyorlar direk sevme değil heleki öyle bir kızında günahına girmesinler yazık
- +1 yıl
Yani bak oda oluyor uyanık olmaları lazım sen napiyosun bakım keyfin nasıl Ankara 'da havalar düzeldi ☺️
- +1 yıl
Yani ayazimiz felaket carpar 😌 ben genelde spor takılırım bana pek etki yapmıyor alışmışım 😂
- +1 yıl
Yani ben eskiden bundan 15 sene önce Ankara 'nın o - 15 havalarında koşardım bak o derece sağlam 😂
- +1 yıl
Ayda bir kaçamak istediğimi yerim ozaman arada şarkıda söylüyorum zevkine
- +1 yıl
Baklava gerçektede sevmiyorum bak 😂 ayda bir ama zaten etle besleniyorum zor olmaz otçul değilim
- +1 yıl
Salata oluyorda diğerlerini yiyemiyorum cidden tatlılar dersen sütlaç severim ama yapmasını bilene 😂
- +1 yıl
Bak onu severim var mı fazlan senin boy kilo kaç
- +1 yıl
15 kilo fazlan var şu an nerden alıyorsun en çok kiloyu
- +1 yıl
Yok olmezsin her yerden alıyorsan sağlam kardiyo yapcan evde squart yapcan ziplican ayağına yastık koy sakatlık olmasın baslamadan önce yerinde kosuyla isin kayakçı hareketi onu yap evde yapcaklarin soluyorum birde cumshot at evde yani basket zıplayarak emin ol zayıflatır seni 😌
- +1 yıl
Kondisyon bisikletimi
- +1 yıl
O daha iyi kondisyon bisikletinden daha faydalı da Ankara nerde surcen sıkıntı değilmi bisiklet
- +1 yıl
Bisikleti sur ama evde yapabilcen sporlari soledim önce kardiyoyla yağları eritceksin o vücut yağsız kalcak sonra kasları güzel şekilde besliceksin tabi protein Alcan yoksa kas erimesi olur
- +1 yıl
Yani şekeri çıkar hayatından sonra istedin gibi olursun kasları beslemezsen olur beslicen ama en güzeli kosmadir sitede koşu yeri varsa hafif tempoda koş sana benim koşu mesafesini atsam düşer bayilirsin 😂
- +1 yıl
10 km 11 km oda zevkine her hoca kosamaz ama unutma 😌
- +1 yıl
☺️
Kişiyle gecirilen zaman ve anılara bağlı çok paylaşım yoksa hemen gerci zorlamayınca bir süre sonra aklına bile gelmiyor hatta ben anıları da hızli unutmaya başladım kimseyle unutulmayacak anılar yaşamadım bu çogunu unuttum. Sevdigim biriyle unutulamqz anılar icin kafamda mutlaka full boşluk bırakırım.😏
17 Yorumla- +1 yıl
Ozaman şu an kafan full boşlukta doğrumu ☺️
- +1 yıl
Nasılsa biliyorum 😌
- +1 yıl
Valla takıntılı. olmak kötü olanlar için
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hiç bir şeyi kimseyi unutmam aklımda olur ama soğudumsa unutsam ne unutmasam ne yoldan geçen insan ha o kişi yani fark olmaz artık zaten kendi içimde bitmiş unutmam ama eskisi gibi de aklımda yer edinmez hafıza kaybı mı geçirip unutacağım sanki 😂
152 Yorumla- +1 yıl
Sen unutmazsan herkesi sıkıntı aklında hepsiylemi bas edecen 😂
- +1 yıl
Soğudunsa bir şey olmaz 😂 500 tane kişi olacak değil ya
- +1 yıl
Bilemem olanda oluyor 😂
- +1 yıl
Herkesle gönül bağı kurulamaz ki
- +1 yıl
Ee Kuranda oluyor var öyle kişiler görüyoruz
- +1 yıl
Saçma 🤨😂 her önüme gelenle hayal mi kurayım
- +1 yıl
Kurma zaten napcan kurup 😂
- +1 yıl
Unutulmayacak kimse yok ölüm falan olmadığı sürece sevdiğin ölürse iyi hatırlarsın bunun haricinde amaaaaan herkes gelir geçer ve gider her insandan bir şey öğreniriz öğretir
- +1 yıl
Doğru diyosun her insan biir tecrube
- +1 yıl
Gitti mi soğurum ben zaten er ya da geç hayatıma girecek bir sürü kişi yas mı tutacağım birde
- +1 yıl
Ama seversen napcan bakım aşık olursan
- +1 yıl
Beni sevmiyorsa kaçırıp dağ evine kapatacak halim yok 🤣 karşılıklı ise su akar yolunu bulur
- +1 yıl
Dağ evinemi kapatasin var adamı 😂
- +1 yıl
Heee birde bağlarım 🤨🤣ne demek beni sevmezsin diyip
- +1 yıl
Bagliyonda kız onlar ne 😂
- +1 yıl
🤨 peşinde mi koşacağım birde bağlarım durur🤣🤣🤣
- +1 yıl
Haha halatla bağla peki cozemesin 😂
- +1 yıl
Kaçıracağım onu nikah basacağım 🤨🤣
- +1 yıl
Hadi lan destekliyorum 😂
- +1 yıl
Zorba oldum yaa 🤨🤣🤣
- +1 yıl
Valla nasıl bir hayal gücün var kız 😂
- +1 yıl
🤨🤣 çok film izledim ve çok Wattpad okudum
- +1 yıl
Sen bence fazla okuma soleyim 😂
- +1 yıl
Niye len 🤨
- +1 yıl
Ee baksana dag kaldırma felan 😂
- +1 yıl
Romantik yer orası başka nereye götüreyim 🤨🤨🤣
- +1 yıl
Haha dağ evi ilk bulusmada öylemi 😂
- +1 yıl
🤣🤨yooo çok buluşunca
- +1 yıl
Çok buluşunca diyosun sonra bağlama 😂
- +1 yıl
Sonrası işte nikah basacağım 🤨🤨🤣 mutlu mesut yaşar gider
- +1 yıl
Nikah bascan iyi 10 çocuk yapın tam olsun 😂
- +1 yıl
Yok daha neler 🤣🤨 çocuk iki üç sene sonra 2 tane olacak
- +1 yıl
Oldunda evlen seni evlendirielim 😂
- +1 yıl
Daha dur hayatımın anlamını bulamadım
- +1 yıl
Bulursun bakalım inşallah 😂
- +1 yıl
Kim bilir hangi kızla fingirdiyor 🤨🧐
- +1 yıl
Napsin hayali sevgilin peki şu an 😂
- +1 yıl
🤣🧐🤨 evinde kırsın dizini otursun elin kızının yanında ne işi var
- +1 yıl
Sor bakım ne işi var adamin 😂
- +1 yıl
🙄 döverim onu bir işi olamaz
- +1 yıl
Döversin bay be 😂
- +1 yıl
Çok kız geçmişi olmayacak nokta
- +1 yıl
Olursa nolcak peki
- +1 yıl
🙄birde bunun eski kırıkları ile mi uğraşayım gelir falan birde Aaaa
- +1 yıl
Ona kadar düşündün maşallah 😂
- +1 yıl
🤣🤨ne edek uzun vadeli düşünmek lazım gerçi seviyorsa bakmaz başka kadına
- +1 yıl
Yani severse bakmaz 😂
- +1 yıl
Bakmaz tabi🤪
- +1 yıl
Bak se
- +1 yıl
Sen
- +1 yıl
🤨😸💅🏼
- +1 yıl
😌😌😌
Unutmak kavramından ne anladığına göre değişir.. Birini unutmak hafızanı kaybetmediğin sürece mümkün değildir.. Yaşadığın ve hissettiğin o duygu yoğunluğu körelir sadece.. Birini çok sevdiysem eğer duygu yoğunluğum belki azalır ama ömür boyu benimle birlikte yaşar ve kalbimde yeri her daim ayrı olur kötü ayrılmadıysam eğer..
13 Yorumla- +1 yıl
Kötü ayrildiysan eğer peki
- +1 yıl
Bende öyle oluyorum benim gibi dusunuyosun sende ya da biz öyle yetiştik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖlünceye kadar taşırım izlerini yüreğimde, çünkü öylesine sevmiyorum ben. Bir çiçeği saksıda nasıl yetiştirir, emek verirsin ya öyle özeniyorum. Fazla iyi bakıyorum duygularıma, üstünde fazla duruyorum. Bu nedenle unutmam biraz zor oluyor ama sonunda başarabiliyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel seviyosun ozaman sen beğendim sevgini
Cevap sahibi+1 yılKişiye değil kendi duygularıma değer verip sahip çıkıyorum diyeyim. Beklenti içinde olursan kimseyi bu denli özel sevemezsin. Kimse sevginin hakkını layıkıyla veremez çünkü, ben bile olsam.
- +1 yıl
Doğru veren yok ama sevginin hakkını heleki bu zamanda
Bana yaşattığı şeye göre bu değişir, nasıl bir ayrılık oldu? bunlar çok önemli etken..
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü oldu diyelim
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ölüp gittiyse unutmam. Benimle muhabbeti kestiyse çabuk unuturum.
13 Yorumla- +1 yıl
Buda güzel kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim ☺️
+1 yılGerçekten birisini seven insan hemen unutmaz yani şöyle bir şey söyleyeyim en fazla 6 ay diyebilirim ama ayrılma şekline ve sevgi boyutuna göre de değişir.
19 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyorsa peki erken diyosun
- +1 yıl
Beni sevmeyen insanın hayatında işi olmaz
- +1 yıl
İşte öyle sevipte kullananlar bile var kardeşim senin tipini sever örnek kalbini kullanır
- +1 yıl
Onu da insan akıllı olacak mantığını kullanacak
- +1 yıl
Yani var çok değişik tipler bu ilişki konusunda yeni yeni türeyen
- +1 yıl
Bilemiyorum ben Çok kafaya takmıyorum açıkçası
- +1 yıl
Bende öyle akışında güzel her şey
- +1 yıl
İyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGünü münü yok bu işin ne kadar çok sevip bağlanmışsam o kadar zor geç unuturum unutamam zannediyorum o an ama unutuluyor ya kaç kişiye aşık olup unutamam zannedip unuttum
115 Yorumla- +1 yıl
Onlar sence askmiydi peki
- +1 yıl
Aşk değil de ne bee
- +1 yıl
Bence onlar sadece bir sevgi aşk öyle olmaz ben aşkın öyle olcani düşünmüyorum
- +1 yıl
Sen bu anı hiç yaşamamışsın daha başka nasıl olabilir aşk onsuz yaşayamamak değil midir taki ondan soğuyup onu unutana kadar?
- +1 yıl
Sırf onu 5 dakika da olsa görebilmek için annenin ayaklarına kapanmak değil midir?
- +1 yıl
Oyledir ama öyle seven insan yokki ki ben harbj yaşamadım bilmiyorum ama öyle sevenide görmedim
- +1 yıl
İşte sırf bu yüzden bu dünyada tek aşık olan insan gibi hissediyorum kendimi 😥ve aşk acısı da insanın kalbini yıpratırmış
- +1 yıl
Peki o kişi başka birisni sevdimi ya da evlendimi senin bu sevgiyi hak ettimi diyelim
- +1 yıl
Kesinlikle etmedi şu an evli çocuğu var ve karısını da sevdiğini zannetmiyorum onun için yaptığım saçmalıklarım adına kendimden utanıyorum
- +1 yıl
Bak ondan onu varya iki saniyede Unut seni düşünen adam başkasıyla evlenmez o demekki boş dusunmus
- +1 yıl
Zaten son zamanlarda kullandığımı fark etmiştim ciddiydik bi de en azından unutabildim onsuz yapamam dediğim birine şimdi neyini sevmişim diyorum o dönemler gözüme çok güzel gelen biri şimdi sıradan birinden bile daha aşağıda görüyorum
- +1 yıl
Kullanıldığımı **
- +1 yıl
İşte ona tiksinme diyoruz tiksindiriyolar bizi harbi 😌
- +1 yıl
Kesinlikle :)
- +1 yıl
Böyle güzel ama kafa rahat her daim üzülmeyin uzun 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay sevmediğim gibi kolayca da unutamam ben. Sevgimi haketmediğine ikna olduysam ani bir soğuma ile sevgim soyutlanabiliyor. Bunun dışında unutmak yıllar sürebilir bende.
13 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sen sağlam seviyosun bak sevdim bu özelliğini güzel misal sevdin insana sevgini nasıl gösterirsin ☺️
- +1 yıl
Yani sevgiyi göstermenin bi çok yolu var ve ben her yoldan gösteririm. Fedakarlık, zaman, ilgi, temas, tatlı dil, hafif kıskançlık, bir tutam merak falan derken hepsi sevgiye dair ponçik ponçik şeyler akskxkxkxkflflflfl
- +1 yıl
Valla kalbin ne temiz senin öyle ponçik ponçik iyi bak sen güzel seversin Barbie ciddin hatta severken güzel guldurursun adamı 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArada bir akla gelebilir. Net bir gun vermek zor. Aylarca hatirlanmaz ama sonra bir sarki aklina getiredebilir veya anisi olan bir seye denk gelis kisaca. Bu hatirlama unutmayi kapsar mi?
113 Yorumla- +1 yıl
Yok onda hatirliyosun içten içe seviyosun olur ve sen demekki şarkılarda aglarsinda öyle geldi bana ☺️
- +1 yıl
Bir zamanlar sevdigim kisiyi hatirlamam ve sevmem normal:) Herkeste olabilir. Bitmis bir seye onceki gibi bir sevgi duymam sadece.
- +1 yıl
Peki ufukta yeni sevgi vardir illaki
- +1 yıl
Daha vakit var. Su an zamani degil.
- +1 yıl
Anladım şu an kariyer en güzeli zaten bana sorsan hiç kendini yorma adam yok
- +1 yıl
Evet egitim ve kariyer daha once geliyor. Ask bekleyebilir :d
- +1 yıl
Yani beklet senin yurt dışında güzel dedin kariyerinde ilerle aşk bulur seni elbet ordan tabi yabancı birisyle olmasın türk kızımız 😂
- +1 yıl
Hayirlisi. Zaman gosterecek:)
- +1 yıl
Ama sözümü unutma kendi kanından olsun yabancı olmasın ☺️
- +1 yıl
Soz filan verilmez bu konuda. Bana kalsa biri olmasin daha iyi.
- +1 yıl
Ozaman üzdürme kimseye kendini bu zamanda ok kimseye kimse senden değerli değildir kalbin temiz senin
- +1 yıl
Tesekkurler:)
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılSevdiğim insanı unutma sürem bana yaptığı yanlışa göre değişir. Affedilmeyecek bir şey yaptıysa anında silerim.
21 Yorumla- +1 yıl
Büyük yanlış diyelim ama çok seviyosun
Unutmak kolay mı deme unutursun Mihribanım
Oğlun kızın olsun hele unutursun unutursun Mihribanım...218 Yorumla- +1 yıl
Güzel türkü girdim unutursun için yana yana diyosun
- +1 yıl
Bencede unutup yol vercen sen unuttunmu peki
- +1 yıl
Üzme kendini ama yavaşça unut
- +1 yıl
Ne zaman ayrildinda
- +1 yıl
E hala unutamamissinn sanki acısı hala sıcak gibi
- +1 yıl
Ozaman doğru niye ayrıldınız evlenmedinizde 16 yıl uzun süre değilmi
- +1 yıl
Evliden ayrıldınız geri birleşme durumunuz yokmu peki
- +1 yıl
Anladım ozaman bence unutmaya bak sana zarar yoksa
- +1 yıl
Rica ederim en güzeli
+1 yılInsan 1 kere sever. Unutmaz alışır. Sadece sallamama durumu olur. Bu da bende 1 hafta en fazla o da , bu kadar sürer.
15 Yorumla- +1 yıl
Kısa ozaman kalbin seninde bu yönden affetmiyor
- +1 yıl
Elimde değil...
- +1 yıl
Gerçekten sevdinmi peki
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Güldügune göre sevmissin ☺️
Unutmam sadece alışırım. Alışmam da çok uzun sürer. Gece gündüz uzun süre kafamın içinde onunla konuşurum. Böyle de bir manyaklık mevcut.
17 Yorumla- +1 yıl
Ee sen seversen ama güzel seversin unutmadan önce habire ararsın gizliden gizliye barışmak için doğru mu
- +1 yıl
Valla güzel seviyosun sen yapıcı yanın var helal olsun böyle olmalı bencede 😌
- +1 yıl
Sahip cikamiyolar işte çoğu korkak oluyor ondan sonra sevgide yalan aşkta 😂
- +1 yıl
Aşklar hep yalan dolan ama artık kimse kolay sevemiyor senin minik napıyor bakım
Büyük hatalar yaparsa unutmak anlık olur. Bu arada senin soruların tutuyor. Düşünsene bı neden istemiyorsun?
1131 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi büyük hatalar peki Neyi fenomenlikmi onumu diyosun tartini isteyimmmi sence
- +1 yıl
Ben feno olmadanda alıyorum cevap tartini
- +1 yıl
Alimmi sence sen misal beğendin mi onu söyle bakım doktor bey aran nasıl
- +1 yıl
Ne artisi oldu bakım sana sevdin
- +1 yıl
Yani kafama kıyamı yaparım diyosun güzel doktor bey napıyor peki 😂
- +1 yıl
Doktor bey senin doktor bey 😂😂😂 bilmem hastaneyemi gitti
- +1 yıl
Bak sen sizde ne çok kusuyosunuz doktor beyle ne bilim ameliyatta mi anlasamadiniz yoksa arada hemsiremi var 😂
- +1 yıl
Onlar anlamaz aramizda şifre çözemez onlar 😂 bir sen bir ben biliyoruz doktor beyi 😂😂😂 barışın barış olmaz öyle her ameliyatta kavga 😂
- +1 yıl
Olur okuyodur kesin müge anlı hesabı doktor bey diye seslen ona 😂
- +1 yıl
Doktor bey evet cerrahiniz ameliyata girecekmis profmu doktor bey 😂
- +1 yıl
Hahah gelir şimdi birazdan hepsini okur gelir doktor civan 😂
- +1 yıl
Tamam doktor bey yazar o görürse bu saate ne işi
- +1 yıl
Biliyorum sen ilgilen annenle en güzeli o aile iyidir doktor bey yazar sana 😂 vardır onda reçete
- +1 yıl
Üzülme herşeyin bir yolu olur
- +1 yıl
Rica ederim sizede iyi akşamlar
- +1 yıl
Keyifi sever doktor bey 😂
- +1 yıl
doktor bey doktor hanımı niye ameliyatta bıraktı bırakılırmi bu doktor hanım hiç 😂
- +1 yıl
güneşi doktor hanimmi acaba 😂
- +1 yıl
Rojin hemşire kimmiş 😂
- +1 yıl
Bas hemşireymis o haberiniz var mı 😂
- +1 yıl
Bas yapmislar onu 😂
- +1 yıl
Demek arayı bozan rojin hemşire 😂
- +1 yıl
Tanimiyomus rojin hemşireyi doktor hanım 😂
- +1 yıl
Benim işim olmaz rojinle felan klasina yakışmaz 😌
- +1 yıl
Klasima
- +1 yıl
Niye benim üzerime kalıyor rojin hemsire o sizin meseleniz 😂😂😂
- +1 yıl
Ben anlamam soru benim diye almammi lazim 😂 Rojin sizin meseleniz öldürün gömün 😂😂😂
- +1 yıl
O değil bu meşhur rojini merak ettim 😂
- +1 yıl
Yok ben kim şu sizin meşhur Rojin ondan merak ettim doktor bey tanimiyomus 😂
- +1 yıl
Sendemi hayali ozaman bu 😂
- +1 yıl
Vay terbiyesiz doktor bey bunu sana yaptı 😂
- +1 yıl
Doktor bey demekki keyfini düşkün adam 😂
- +1 yıl
Doktor bey tek ciftmi diyolar 😂
- +1 yıl
Demekki doktor bey bayağı kalabalık 😂
- +1 yıl
Doktor hanımı ilgilenirir bir yazın doktor beye 😂
- +1 yıl
Hahah kalabalık karpuz
- +1 yıl
Vay terbiyesizler doktor bey ne karpuzu 😂
- +1 yıl
Karpuzta kestik jakuzi var mı doktor bey 😂
- +1 yıl
Gerçek karpuzdan kırıp bak doktor hanıma veririm yer diyor romantik doktor bey 😂
- +1 yıl
Haha sahte karpuzmu yok gerçek karpuz bak ikiye ayırdı veriyor size 😂
- +1 yıl
Haha sahtesi noluyor peki 😂
- +1 yıl
Doktor bey siz nelerle uğraşıyorsunuz doktor hanım şikayetçi 😂
- +1 yıl
Sesli güldüm yemin ederim ben asistan beymi oldum valla sohbet güzel sardi 😂
- +1 yıl
Tamam bende asistan değilde ne olayım genel cerrah 😂
- +1 yıl
Yani şimdi okuyan olsa bunlar ne diyo lan derler 😂 birşeyde anlayamazlar 😂
- +1 yıl
Ben ortopedi doktoru olayım ozaman 😂
- +1 yıl
Haha kimin karpuzlarini 😂
- +1 yıl
Hahah doktor beyi ayartiyor bu rojin doktor hanım 😂
- +1 yıl
Hahahah napcaz karpuzlari doktore hanım doktor beye sorun şikayetçimi o 😂
- +1 yıl
Evet doktor bey gayet mutlu gibi onu bir kızağa çekin doktor hanım 😂
- +1 yıl
Yok o bence şu an doktor hanımın yazmasını bekliyor bana göre 😂
- +1 yıl
Haha valla siz bu inatla cokk beklersinz iyi geceler 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Unutmak mümkün değil ki yokluğuna alışma var gittiğini gördüğümde yokluğunu da kabullenirim. Ben beklemem
11 Yorumla- +1 yıl
Ee sevmesede seni genemi unutmazsin ya da şöyle soylim yolda gördun ayrıldın kişiye dönüp bakar mısın
+1 yılAsla unutmazsin. Sadece o yogun dduygulariii kaybedersin.. geri planda hep olur ilsende cöp kutusunda bekletir.
13 Yorumla- +1 yıl
Bak bu doğru ama unutmazsansa kendine zarar olur
- +1 yıl
Evettt duygularni azaltman lazim
- +1 yıl
Varmiydi unutamadın birisi peki
sevdiğin birini unutmak kolay olmuyor ama belli bir zaman sonra tebessüm olarak kalıyor insanın yüreğinde zaman unutturmuyor uyuştuyor adeta
198 Yorumla- +1 yıl
Varmiydi sevdin biri more ☺️
- +1 yıl
Nasıl biriydi bu ☺️
- +1 yıl
İyi birisimiydi bu kişi peki ☺️
- +1 yıl
Hım ne zaman tanidin bu adamı bakım
- +1 yıl
Niye geç kaldınız ona peki
- +1 yıl
Anladım ondan dolayı gelmese peki ne yapardin
- +1 yıl
Yani o olumsuz sonuclar olmasa o kişiye ne söylerdin ne yapardin
- +1 yıl
Mesela ne gibi sorular
- +1 yıl
Niye bu adam gaddar birisimi
- +1 yıl
Güven ve yaralar vardır diyosun nasıl emin oldun peki bu konuya
- +1 yıl
Ama hisler yanlış çıkabilir unutma more
- +1 yıl
Yok ondan olmaz her adamın kalbi taş başka şeylerde olur bence
- +1 yıl
Misal insanların sahtekarlığı sinsiligi herşeyi itebilir
- +1 yıl
İşte o yönden insanlardan sogur bir insan unutma herkes sevmeden bilmem geçmişte böyle bence alakası yok sebepler çoktur
- +1 yıl
Ama aşk değilki bu diğer mücbir sebepler 😂
- +1 yıl
Ama o farklı kırma o farklı kırma
- +1 yıl
Bilmem cinsim ondan 😂
- +1 yıl
Yoo düşüncelerim kimseye destek vermem 😂
- +1 yıl
Yani anliyosun beni more 😂
- +1 yıl
Helal more sana 😌
- +1 yıl
https://youtu.be/-O22D3EV6G0?si=MHUGB7I839Oc4Hov
Bu şarkı şu an hoşuma gitti - +1 yıl
Yani bunu soleyim mi acaba 😂
- +1 yıl
Yakında klip çıkar 😂 benim versiyonumla yakında ama lan diyor ya Ankara 'dan çalmışlar bunu 😂
- +1 yıl
Valla hoşuma gitti sanki beni anlatıyor kara değil ama gözüm koyu kahverengi 😂
- +1 yıl
Lan bizden almışlar 😂
- +1 yıl
Yoo la lan Ankaralılar der bizden almışlar bizim Ankaralilar der bunu 😂
- +1 yıl
Onu bilmiyorum spordan önce kesin söylerim 😂
- +1 yıl
O zaman değişiyor 😂 ama cekersem soz atcam
- +1 yıl
Tamam al sen ama oldunda atarım 😂
- +1 yıl
😂 amcam türküsü kim solicek orada 😂
- +1 yıl
Demekki oda onu seviyor kız 😂
- +1 yıl
Amcanın hikayesi şöyle birini seviyor nevşehirde para biriktirmek için almanyaya gidiyor 5 yıl sevdigi kızdan haber alamıyor başlık parası düğün için kalıyor orada 5 yıl sonra köyüne bi gidiyor sevdigi kız evlendirmişler çocugu bile olmuş kahrolup dönüyor almanyaya bu olaydan sonra kızda dayanamayıp intihar etmiş kadın ölüyor amca hiç evlenmiyor almanyada çalışıyor emekli olup İstanbul'a geliyor huzur evine yerleşiyor ve benimle aynı kaderi paylaşıyor allahtan korkmasam giderdim dedi arkasından onada hergün dua edermiş rabbim onu bagışlasın diye
- +1 yıl
Yani bak adamı işte o dert hasta etmis üzüldüm amcaya şimdi
- +1 yıl
Valla kötüymüş amcanın hikayesi üzüldüm
- +1 yıl
Öyle olmaz ölmesin olsun tedavi
- +1 yıl
Ama yaşaması bence daha iyi
- +1 yıl
Valla demekki herkes dertli desene
- +1 yıl
Doğru bak dertli insan hep seni buluyor neden acaba 😂
- +1 yıl
Gelirsin kız gülüyoruz ya biz birlikte 😂
- +1 yıl
Olur kız normali denk gelir inşallah birgün
- +1 yıl
Kaldırdın sahura milleti
- +1 yıl
Aslında sen habire zem zem suyu iccen kız nedense içimden geldi birden iyi gelecek gibi
- +1 yıl
Omu camide varmiymis o
- +1 yıl
İç onu kız iyi düşünmüş hacı teyze
- +1 yıl
Zem zem suyu bakma sen içini temizler anladın sen onu
- +1 yıl
İç onu iyi gelir sana doğru düşünmüşler ☺️
- +1 yıl
Napcaklar sizde iftar yemeğimi
- +1 yıl
İyi bak dua etsinler bolca
- +1 yıl
Sende karnını sahurda doyur kız 😂
- +1 yıl
Afferim afiyet olsun
- +1 yıl
Saol yavru 😌
+1 yılSeversem tam severim ama silersem de tek seferde bitiririm. Nerede tırak orada bırak.
29 Yorumla- +1 yıl
Haha bu güzelmiş o sözü kim. Söyledi
- +1 yıl
Ben kullanırım hep cano bu sözü hani ya herro ya merro gibi... Duydun mu bilmem.
- +1 yıl
Bilirim o lafı o genelde oluyormuş herro merro😂
- +1 yıl
Öyle. Tutmasın damarım , bitiririm.
- +1 yıl
Bak sen harbimi 😂
- +1 yıl
Ne gülüyorsun cano. Sana her zaman kalbim pamuk gibi biliyorsun
- +1 yıl
Biliyorum cano kalbin temiz senin bilirim seversin beni 😌
- +1 yıl
... Sonsuz.
- +1 yıl
Cansın ☺️
+1 yılSilerim direkt.. Bı hatasına bakar
33 Yorumla- +1 yıl
Ama aklında kalirmi peki bu kişi
- +1 yıl
İllaki. Ben bunu sevdim derim, kızarım kendime..
- +1 yıl
Sevdin diye kendine kızarsın bence kızma tecrübe bunlar iyiyi kötüyü sevemiyosun adamlar on numara gösteriyor kendini içine girince anliyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni birini sevince unutmuş oluyorum eskisini
11 Yorumla- +1 yıl
Yeni birisini sevince unutuyosun yani 😑
Kolay kolay unutmam. Bazen yıllar geçsede aklımda kalan oldu zaman veremicem.
13 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sen güzel seviyosun unutmuyosun severken
- +1 yıl
Güzel böyle devam et kızıl bayan 😌
+1 yılSeviyorsan gerçekten unutamazsın ama yokluğuna alışırsın
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin gerçekten
- +1 yıl
Doğrusu bu
- +1 yıl
Yani çoğu yokluğuna alışıyor
+1 yılSitt... in sene verseler yine unutamıyorum bi itlik yapmadığı sürece.
12 Yorumla- +1 yıl
O itliği yaptıktan sonra 2 yıl içinde falan unutuyorum ama ederi 2 yıl
- +1 yıl
Yine uzun bayağı iyi seviyosun yine sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukluk aşkımı bile unutmadım hala, zaten böyle kişileri unutmak mümkün değil sadece geçen zamanla birlikte duygular azalıyor ve bitiyor ama unutmuyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk aşkı cidden hatirlanirmiki
+1 yılAnne baba ise ömür boyu unutulmaz elin insanı birkaç günde silinir.
11 Yorumla- +1 yıl
Anne baba tabi unutulmaz ama elin oğlunu çok sevdiysen peki oda var
+1 yılsevdiğin unutulmaz ama illaki kendini unutturacak şeyler yapıyosa silerim direk
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yaparsa affetmem diyosun güzel
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. İnsan sevdiğini unutmaz , hep bir yerlerde hatırlanır, ama sessiz sedasız ama aşikar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ama işte sevdigi olunca şimdiki sevgiler yalan dolan
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. “İz bırakanlar unutulmaz “ diye bir şarkı sözü vardı
11 Yorumla- +1 yıl
var mı iz bırakan bir kişi
Bilmem, sevgime göre değişir. Bende güzel hisler bırakmış ise bir ömür.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel hissler bırakırsa ömür boyu diyosun ozaman güzel seviyosun sen
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğim insanı hala seviyom ☺️ unutmaya çalışmıyorumda Allah sonunu hayır etsin 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Var ozaman sevdin biriisi hala unutmadin 😂
+1 yılHiçkimse hickimseyi unutmaz.. şu hafıza denen zımbırtı.. öyle hafife alınacak bir şey olmamalı..
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama unutmakta lazım yay kadını doğrumu yoksa sıkıntı olur ☺️
- +1 yıl
Unutmayız ama sıkıntı çıkarmasına da engel oluruz..😊 ayarlarız birşeyler..
- +1 yıl
Bak güzel ama sende demekki sevmede unutma olmuyor acaba nasıl seviyorsun 😌
- +1 yıl
Kim kimi unutmuş ki ben unutayım.. bağrıma taş basmam gerektiği yerde basarım.. söylemek istediğim bu..☺️
- +1 yıl
Orasida doğru herkezde vardir bir anı ☺️ sende sanki bir hemserilik sezdim gibi
+1 yılEğer değersiz biriyse hiç aldırış etmeden yoluma bakarım
11 Yorumla- +1 yıl
Değerli biriyse peki naparsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sevdini unutmaz hee yanışı olur * unutmak başa bişye
13 Yorumla- +1 yıl
Yaparsada döveriz diyosun 😂
- +1 yıl
Yok onu bile yapmam oderce umursamz olurum
- +1 yıl
Anladım sevme sende zaten biz iki taş kalp oturalım ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aradaki bağa bağlı. Kolay sevmeyen, kolay unutmayan biriyim
121 Yorumla- +1 yıl
Seversen sonuna kadar diyosun bağ kuvvetli diyelim peki
- +1 yıl
Neden peki 😑
- +1 yıl
Sonu husranmi oluyordu bakım
- +1 yıl
Kafa rahat ama seninkisi bulur sana yenisini bücür 😂
- +1 yıl
Biliyorum onlar seni bulsun sen ne bulcan demi ama ☺️
- +1 yıl
Sen var mı aday 😂
- +1 yıl
Sanki var gibi konuştun ama 😂
- +1 yıl
Bak sen anlat anlat 😂
- +1 yıl
Adaylığını koy belki cikcak birisi 😂
- +1 yıl
Bence varda sen varya 😂
- +1 yıl
Geçmez geçmez 😌
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Unutmam, sadece artık ne heyecan verir ne de acı. Ama o hep, sevdiğim birisiydi diye aklımda kalır.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani güzel seversin unutmazsin güzel beğendim ☺️
Biri 10 yılı buldu sevmiyorum artık unutmak için derdin olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ama hala aklının bir köşesinde oluyor
+1 yılSen beni Bi ayda unutursun kendini gitmiş bulursun ben seni bütün gezegenlerde ararım
15 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söz beğendim varmiydi öyle unutamadın birisi
- +1 yıl
Şarkı bu.. unutamadığım kimse yok Allaha şükür
- +1 yıl
Ozaman güzel çünkü unutmamak insana zarar veriyor ama inşallah güzel seviyosundur ☺️
- +1 yıl
Sevdiğim yok bakalım hayırlısı
- +1 yıl
Ozaman güzel olur birgün gerçek seven biri senide
+1 yılBüyük bir yanlışı olduysa anında silerim, unuturum. Severek ayrılmışsam unutmam epey bir zaman alır.
13 Yorumla- +1 yıl
Yanlışi olsa ama çok sevsen peki
- +1 yıl
Bana büyük bir yanlışı dokunan kişiyi sevmeye devam etmem.
- +1 yıl
Ama unutabilirmisin oda var bak yanlış yapsa dahi
+1 yılUnutacaksam eğer neden sevdim? Tabiki unutmam. 😍
129 Yorumla- +1 yıl
O sevmiyorsa peki
- +1 yıl
Seviyordur.
😃😀 - +1 yıl
Eminsin yani ☺️
- +1 yıl
Aynen 🤩
- +1 yıl
Arada buraya şarkımı paylaşsam 😂
- +1 yıl
Paylaş o halde 😊
- +1 yıl
Bir zaman bakalım ☺️
- +1 yıl
Peki bakalım.😉
- +1 yıl
Senin nasıl hamilelik kaç aylık oldu
- +1 yıl
1 bucuk aylık 😇
- +1 yıl
Maşallah ilk cocuk değilmi
- +1 yıl
Evet. ilk 1.
- +1 yıl
Maşallah diyelim güzel bir çocuk olsun diyelim ☺️
- +1 yıl
Evet amin insallah.
🥰 - +1 yıl
Amin sen kendini yorma dikkat et ☺️
- +1 yıl
Ediyorum. 😎
- +1 yıl
Helal sana ☺️
- +1 yıl
🥳 yapacak cok isimiz var.
Cinsiyeti belli olunca kesinlesince evde parti verecem baby shower dedikleri😃😀😄🎈 patlatcaz - +1 yıl
Haha harbimi ne istiyor aile peki 😂
- +1 yıl
Evet moda sonucta icimde ukte kalmasin.
🙃🙂😉 süpriz olsun cinsiyeti sağlıklı olsun da - +1 yıl
Sendemi öğrenmiceksin peki ☺️
- +1 yıl
Benle esim bilicez ilkin diğer aile üyelerine süpriz olucak
- +1 yıl
İkiniz onlara sonra güzel bak erkek olur sizde içime doğdu
- +1 yıl
ilginç 😀
- +1 yıl
Hissiyat kuvvetlidir bende ona göre 😂
- +1 yıl
Hayırlısı
- +1 yıl
Sen ne istiyosun
- +1 yıl
Dediğim gibi nasip 😉
- +1 yıl
Yani her şey nasip ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen unutamıyorum gelmesininistedgmden değil ama işte yaşananlar hep aklımda kalıyor daha ilk sevgilimin numarası aklımda
15 Yorumla- +1 yıl
Neden peki o seni unutmus oluyor
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki ben böyleyim unutmak zor benim için ölene kadar da gider benimle hayatıma giren herkes 😬
- +1 yıl
Ölene kadar gider güzel bak ozaman sen sahiplenicisin
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
- +1 yıl
O zaman seni kırmayan birisi ciksin en güzeli ya da vardır belki
+1 yılUnutmazsın nefret edersin anca bence
15 Yorumla- +1 yıl
Neden unutmak daha kolay değilmi kendine zarar veriyosun böylece bence hem unutup nefreti sağlam tutmak lazım
- +1 yıl
Hayır ya unutmanın neresi kolay gerçek bir hissi kolay unutamazsın
- +1 yıl
Öyle bir unutlurki hemde hiç acımadan peki yaşadın varmiydi öyle gerçekten sevgi saygı unutamadın
- +1 yıl
Vardı o saygısını bozsa da ben hiç bozmadım
- +1 yıl
Saygısını bozdu anlıyorum reel birisimiydi
440 gündür görmüyorum ama gözlerim en ince detayını hatırlıyor, duymuyorum ama kulağım sesini döngüye almış, dokunmuyorum ama ellerim sanki hala ellerinde kokusu şehrime sinmiş unut unutabilirsen!
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel söz söylemişsin kardeşim beğendim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sevdiğim arkadaşım vardı aylarca geçti onu utanmıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Neden peki nerde o arkadaşın şu an
Cevap sahibi+1 yılKüssüz konuşmuyorum
- +1 yıl
Barisirsiniz elbet neyden kustunuz
Cevap sahibi+1 yılYazmıyor sormuyor ben yazsam anca yazar o yüzden küstüm çok saçma şeyden barışmamız imkansız ona yazabilsem yazarım ama numarasını değiştirdi ona başka yerden ulaşamıyorum
- +1 yıl
Anladım kız arkadasinmi bu kişi yazmıyorsa seni düşünmüyorsa salla gitsin
Cevap sahibi+1 yılOnu çok seviyordum hala seviyorum onu unutmam imkansız gibi
- +1 yıl
Bu arkadaşlık öteye gitmiş gibi geldi bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmut olmazsa 3 güne unuturum.
Umut varsa yıllarca unutamazsin17 Yorumla- +1 yıl
Umut yoksa diyelim
Cevap sahibi+1 yılUmut yoksa 3 günde dedim ya. Çabuk unuturum
- +1 yıl
Sende çok kısa zamanda unutuyorsun soleyim ☺️
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim özelliğim 😂
- +1 yıl
Ozaman kısa zamanda da seviyosun 😂
Cevap sahibi+1 yılBen yaklaşık 1 ayda sevmeye başliyorum. Hep karşidakilere göre soğuk mesafeli görünüyorum. Çok sonra anliyorum ki tam tersiymiş.
Yani aşık görünenler hep rol kesiyormuş, ağirdan alip mesafeli olanlar da duyguları gerçek olanlarmıs.
Yani saftirik hep ben oluyorum- +1 yıl
Yani sen hep kötülere denk gelmişsin hep yaparlar severmiş gibi yapıp sevmeyi bizim insanımız normal
Unutmak keske kolay olsa ya niye gurur yapiyor kendi kendinden yazmagini birakti vizdansiz eriff
11 Yorumla- 10 ay
Yazar birgün
+1 yılBunun bir cevabı yoktur. Hayat bir insan için acı çekecek kadar kısa; bir insanı unutmaya yetecek kadar uzundur
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel söz söylemişsin kardeşim çok doğru
+1 yılSeverek ayrılık olduysa zor unutulur
Ama hata veya bir yanlış varsa hemen unutulur21 Yorumla- +1 yıl
Güzel bak bu severek ayrılmak uzun sürüyor sende ama genelde yanlış hatayı çok yaparlar
+1 yılbazı kisiler bir günde unutulur bazıları omur boyu unutulmaz kişiye gore değişir
11 Yorumla- +1 yıl
Kişiye göre mesela çok seviyosun zor sanırım
+1 yılLiseden beri aşık olmadım ama en kralı bir hafta sürdü en sonki ex de 3 gün sürdü
11 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sen erkenden unutuyosun kardeşim buda güzel
+1 yılkevser: 1 gecede
fatma:bir saatte
ben: unutmam unutulurum15 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm sende unutulmazsin korkma 😌
- +1 yıl
efsaneler ujnutulmaz
- +1 yıl
Bak sen efsane bir aşk yaşadın yoksa
- +1 yıl
ben efsaneyim kanki
- +1 yıl
Ciddimi ne gibi bir efsanen var bakım yenisin sen sanirim
Unutmam aklıma geldiği zamanların periyodu uzar sadece
111 Yorumla- +1 yıl
O kötü olur senin için ama
- +1 yıl
Ayrildiniz ama genedemi unutmucaksin ☺️
- +1 yıl
Yani diyosun her zaman köşede kalsın aklının sevmek zor cidden
- +1 yıl
Bak aynı düşünüyoruz sen daha tecrübe edememissindir ama ☺️
- +1 yıl
Yasinizin genc olduğu için dedim yani daha çok zamanınız var
- +1 yıl
Peki oturdumu hiç hayatında
+1 yılSevdiğin diorsun aahh sevdiğim zor unuturum herhalde umarım hiçbir zaman çok sevmem
119 Yorumla- +1 yıl
Sen çok seviyor gibisin bence pek unutmamazlik yapmaz gibisin
- +1 yıl
Hayır kimseyi sevmiyorum 🙂 ama bir gün birini gerçekten seversem zor unutacağıma eminim.
- +1 yıl
Unutuyor insan zamanla sevgi bakma sen kimler unutulmuyor ki ama sen sevmek istiyosun belli
- +1 yıl
Elbette unutulur ama bazı kişiler için bu biraz zor oluyor şöyle bir düşününce ben de sevdiğimi zor unuturum gibime geliyor umarım öyle olmaz 😅 sevmeek mi istiyorum, bilmem ki sevilmeyi hak eden birini bulursam belki.
- +1 yıl
İşte sevilmeyi hak eden kişi anahtar bu var mı sence
- +1 yıl
Vardır tabii doğru zamanda doğru yerde o kişiyle karşılaşmak dileğiyle 😄
- +1 yıl
Amin dileğiyle denk gelirse 😂 yenisin sen sanırım sitede
- +1 yıl
evet bu hesapla yeniyim 😅
- +1 yıl
Yani eskiden vardin bilinen birisiydin ozaman 😂
- +1 yıl
Evet vardım bilinen biri miydim bilmiyorum takılırdım sitede işte 😄
- +1 yıl
Beni görüyormuydun peki 😂
- +1 yıl
Evet görüyordum
- +1 yıl
Eski hesabı neden kapadin rahatsizlik verenmi oldu
- +1 yıl
Rahatsızlık vereni direkt engellerim kimse rahatsızlık veremez, sıkıldım kapattım yine geldim işte
- +1 yıl
Bende silmeyi düşünüyorum ama ne zamana kısmet bakacez 😂
- +1 yıl
Burada çok kalınca sıkıcı oluyor ya artık insanın bakası gelmiyor ama sildikten bir süre sonra kendini burada bulman çok olası 😆
- +1 yıl
Yok ben silersem burada bulmam işlerim yoğun oluyor yani silersem giderim ben gelenler gibi olmam😂
- +1 yıl
Hee anladım öyle olur eminim kiii dlkmcjjf
- +1 yıl
Neden güldün gelirim diyemi gelmezsem peki 😂
unutmam ama yok sayarım
21 Yorumla- +1 yıl
O daha kötü yok sayman
- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri