Arkadasim sevgilisinin benle flortlestigini dusunuyor?

arkadaslar bugün ben arkadasim, sevgilisi ve sevgilisjnin arkadasi okeye gittik. bunlar arada ozel biso konusmak icin measajlasiolardi fark ettim. bi ara kalktilar bisi konustular geldiklerinde yuzu dusmustu ikisininde. neyse okeyden sonra kizla konustum noldu neden kavga ettiniz diye sordum bana sadece sevgilisinin bi seye morali bozulmus o yuzden de bana suratı asti falan bende o yuzden tartistim onunla dedi. neyse sonra mekanda otururken sevgilisiyle disari sigara icmeye ciktik. sevgilisi bana neden onun somurttuguni bilior musun dedi. ben de yok dedim. dedi ki benim seninle flortlestigimi dusundu o yüzden kiskanip trip atiyordu bana dedi. ikiside farkli seyler soyledi anlamadim. ama sevgilisi dogruyu söylüyor gibi. kiz arkadaşımin benim gercekten sevgilisinden hoslandigimi dusunmesi cok ayip değil mi? beni enisteci biri olarak mı görüyor. ona karsi nasi bi tavir bi tavir almaliyim. sevgilisiyle normal arkadas gibi takılıyoruz sadece olmasi gerektiginden fazla bile mesafeli davraniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ayrica arkadaşımın sevgilisiyle tanistgim gunun ertesi kiz bana sevgilim dedi ki ilk defa bi kiz arkadasinla anlasabildim dedi. ben cocugun benden hoşlandığını dusunmuorm oyle bisi varsa da tabiki kessinlikle yuz vermem baya linclerim
Arkadasim sevgilisinin benle flortlestigini dusunuyor?