Sevgilimle meslek hayatlarımız kafamı karıştırıyor?

Merhaba öncelikle ben 23 yaşındayım sevgilim 22 sevgilim hemşirelik okuyor ve bu sene kpss hazırlanıyor anlayacağınız hemşire olucak. Ben ise Babamın işlerinde koşturuyorum. Nakliye firmamız ve rent a car işlerimiz var. Maddi durumumuz oldukça iyi hazır işler olduğundan üniversite falan okumadım. Ayrıca kazanç olarak güzel işler. Sevgilim ileride hemşire olduğunda bilirsiniz toplumumuzda devlet işi daha bi iyi görülür özellikle aileler tarafindan. Ben ciddi bir gelecek düşünüyorum ailem şimdiden evimi aldı altımda spor arabam da var ama hiçbir zaman malımla övünmedim kimseyi ezik görmedim ama sevgilime karşı kendimi daha alt statüde hissediyorum ailesi bir okul okumamamı sorun eder diye korkuyorum sevgilimin ablası öğretmen kocası polis kız kardeşi veterinerlik okuyor. Birde babamla babası bir ticaretten ötürü tanışıyorlar o şekilde tanıştık zaten ama ailelerimiz bilmiyor. Sizce egitim farkından ailesi beni istemeyebilir mi? Onu kaybetmek istemiyorum hayatımda gercekten aşık olduğum bir insan bugün ciddi anlamda sordum bir sorun olur mu diye olmaz dedi ama ailem ya biz ya çocuk derse ailemi dinlerim mecbur dedi. Sevgilime çok fazla da değer veriyorum okula aliyorum birakiyorum otobüse binmesine dahi izin vermiyorum sürekli bir şeyler aliyorum elim boş gitmemeye çalışıyorum ondan başka arkadaşim dostum bile yok onunla olmadigimda sadece evdeyim bana mantikli cevaplar verin lütfen🥺
Sevgilimle meslek hayatlarımız kafamı karıştırıyor?