Üniversite için sehirdisi düşünüyorum. Orada mesela sevgilim olunca otele filan gitsek benim aileme haber gider mi? 20 yaşındayım ve hiç bişey yaşamadım ne sevgilim oldu ne bişey oldu

Üniversite için sehirdisi düşünüyorum. Orada mesela sevgilim olunca otele filan gitsek benim aileme haber gider mi? 20 yaşındayım ve hiç bişey yaşamadım ne sevgilim oldu ne bişey oldu

Üniversiteye iyi bir gelecek, güzel bir kariyere sahip olmak için mi gidiyorsun yoksa babanın onurunu iki paralık edip kendini ona buna kullandırmaya mı?
Daha sınava girmeden, tercih yapmadan, üniversite bile kazanmadan bunları mi dusunuyorsun ciddi ciddi?
Annen baban belki kendi ihtiyaçlarından kısacak, kızımız iş güç sahibi olsunda yarın birgün elin adamına muhtaç kalmasın diye duşunurken, kızları maşallah.
Yazık valla bu tarz insanları görünce üzülüyorum..
Hayır gitmez ama kaliteli bir yere gidin baskın yiyen otellere gidersen baskın yer ailene gider reşit olan herkes otellerde konaklayabilir. ama bazı oteller evlilik cüzdanı istiyor yani evli çift alıyor sadece bunu sorarak gidin
Cevap
2Cevap
Okumaya gitmiyorlar da..
Şaka gibi
Yaşamak mı istiyorshn Artik
Benim de olmadı Yaş kac senin denesek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?