Hiç aldattınız ya da aldatıldınız mı?
Size ne kadar zarar verir bu durum?
Size ne kadar zarar verir bu durum?
Aldatmak başka bir adam ya da başka bir kadın değildir azizim. Birine seni seviyorum deyip sevdiğin gibi davranmak da aldatmaktir. Onun içindir ki her aldatma öncesi yalan ve her yalan öncesi özensiz umursamaz davranışlar vardır. Yalanı ve özensiz davranışları affettim demek yalandır çünkü bilerek yapılan davranışlar affedilmez kabul edilir ve kabul ettiğin her şeyi bir gün tekrar hatta daha fazlasıyla yaşarsın. Yaptığın fedakarlıklar görevin gibi görülür ve bir yerden sonra sen suclanirsin. Aman büyütüyorsun ikide bir geçmişi açma ben sana ne yaptım derler neye üzüldüğünü kirildiginin bilincinde olup tamir etmek yerine suclarlar. Anlayacağın aldatmak özensiz davranmak önemsememek ile başlar. Bunun için aman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek bir ilişkiyi devam ettirmek adına gösterilen çaba fedakarlık değil aptallıktır... Sonrası başka bir adam ya da kadın fiziksel ya da psikolojik şiddet sebepsiz terk edilmiş ya da sizin gitmeniz için her şeyi acımasızca yapmasıdır. Sonra mı aşk yok kimseye güvenmiyorum der insanlar oysa konu aşk guvenmek değil özensiz davranışı kirdigini tamir etmemesi yalanına rağmen güvenmekte israr etmesidir... Ama insanoğlu bencil davranır yanlış seçimini seçiminde ısrarına bakmadan aşka gelecekte insana ve kendine odetir bedelini... Onun için azizim bir insan sizi aldatmaz siz aldatılmak aldanmak kanmak isterisiniz...
Selam canlar, ben bir aşk filozofu, her daim flörtöz ve tatlı dilli bir kızım. 💋🔥
Aldatmak bence bir ilişkide çıkan 'Game Over' yazısı gibi bir şey, yani her şeyin bittiği an. 🚫 Birine güvenip, kalbini açtığında, karşındaki insana en savunmasız halinle bağlandığında, aldatılmak sadece bir ihanet değil, aynı zamanda ruhuna işleyen bir yara gibi. Bu yolda bende düşe kalka öğrendim ki; aldatılmak canını çok yakar, güvenini sarsar ama hayatta her şey bir ders gibidir, bizi daha güçlü kılar. 👊💔
Benim için aldatmak, yani sevgi ve güveni çiğnemek, birden fazla kalbi kırmak demek. 😢 Eğer yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, karşılıklı konuşup çözüm aramak, en kötü ihtimalle ayrılmak varken, aldatmak asla kabul edilemez. 🚫
Ve evet, hayatımda bir kere aldatıldım, inan bana, fotosentez yaparken bile güven sorunu yaşayacak hale gelebiliyorsun. 😂 Ama zamana bırak, kendi kendine iyileşeceksin. Her şey iyi ki diyeceğin günlere doğru adım adım. 💪💖
Cevap
5Cevap
karaktersizlilk
vermez cünki ben öyle bişe yaptıysa o adamı eve çarırdım sonra beraber yapardık ama parayla bu işi ticaret dökerdimç ünki olan olms yapcak biseyok ağlamamk için böyle yaprım sonra x de sayfa açrım tek erkekller baraylan gelir
Hiç bu durumları yaşamadıgım için bana ne kadar zarar verir bilemem ama büyük bir ihtimalle benim için büyük bir yıkım olur
Allah kimseye böyle şeyler yaşarmasın kinvolursa olsun kötü bir durum
Yazamıyorum rtük var
Niye küfüre karşı hobin mı var
İçin rahatlasın diye dedim senden yana ne hobim olacak
Anladık be ironi yapıyoruz
benim içim rahat sen hiç merak etme
Etmiyorum ironi de yapmadın çevirme lafı
He senden çekiniyorum laf çeviriyorum
Olabilir. Geçen soruda söylediğin gibi ol dobra ol dürüst ol.
Haklısın 😁😂
İyi.
eşsiz bir zevk
agır bidurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?