Sevgilim her şeyden şikayetçi beni boğdu iyice haksız mıyım?

sevgilim subay bu sene mezun oldu 3 senelik ilişkimiz var bu zamana kadar hayıflanmalarını hep çektim hak verdim ama iyice doldum artık sürekli kötü tarafını düşünüyor hep mızmızlanıyor evet işi zor bilşyorum okul döneminde çektiklerini de ama artık ben bile kabullendim diyorum mesleğin bu yapcak bir şey yok bu işte mantık hak aranmıyor her gün yemeklerden yattığı yataktan odadaki arkadaşlarından havadan komutanlardan şiksyetçi sıkıldım artık okuldayken de şikayetçi diyordum yapmak zorunda değilsin bırak o zaman böyle verimli olmayacak severek yapmadıktan sonra yok diyordu yapamam artık e o zamna kabullen diyordum yapcak bşr şey yok ben o kadar okudum ceremesini çektim diyip iyi şeyler bekliyor ama kimse sıcak bir yatak ne de güzel bir yemek vermieycek maalesef askersin bunu sivildeki sizler bile biliyorsunuzdur bu düzen değişmez ve mantık da aranmaz neden böyle diye kız subayların durumu daha iyi pozitif ayrımcılık oluyo illa onda da ayrı uyuz oluyor diyorum yani kızların dayanma ve çalışma şartlarıyla siz farklısınız yok anlatamıyorum kafasını dağıtacak güzel şeylerden bahsediyorum mezuniyet düğün tatil vs hiç bir fikir belirtmiyor iyice sıktı beni en son patlayıp dedim iyice huysuz bir adam oldun diye bu sefer de diyor napım gülüp drayım mı bıktım sürekli negatifşiğinden enerjimi sömürüyor

Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldık... boğazımda bir düğüm gitmiyor da
Sevgilim her şeyden şikayetçi beni boğdu iyice haksız mıyım?