Çok takipçili ve bunların çoğu karşı cins olup sürekli artan tipler bana asla güven vermiyor🙄 Bunu nasıl aşarım bilmiyorum 🤷

Çok takipçili ve bunların çoğu karşı cins olup sürekli artan tipler bana asla güven vermiyor🙄 Bunu nasıl aşarım bilmiyorum 🤷
Sosyal medyası güven vermeyen karşı cinsten uzak dururdum ama eğer bir insana güveniyorsam ve yaklaşıyorsam, o şansı değerlendirmiyorsa kendi kaybeder.
Cevap
17Cevap
Ben sosyal medyada anlam çıkartmam bir kişiyi tanıyacaksam gerçek de tanımak isterdim.. ama zaten hiç bir insana güvenim kalmadı.
Mükemmel biri ile karşılaşacaksın. Şu sitede iyi niyetine güvendiğim bir kişi varsa o da sensin :))
Teşekkür ederim :))
Rica ederim 😊
Sosyal medyam yok. Fakat olsaydı ve bana güven vermeseydi yaklaşmazdım. Sosyal medya artık insanların kimliği haline geldi.
Görselin alakasını çözemedim ama (ironi içerir)
Kesinlikle karar vermemde sosyal medya hesabı etkili olur
Evet koymalıydın birde senin memeleri görürdük 😉😃😃
Teşekkür ederim sende öyle 😊 yine de meme şart
Yaklaşmazdım sanırım
Çok takipçi demek sıkıntı demek bunun yanı sıra dopamini fazla alıp psikolojik problemelerede sebep olabiliyor.
Ben direkt bakarım takipçi takip ve fotoğraflara alengirli ise adios :D
Az takipçi oluncada fake diyorsunuz kadın geçen görüntülü arıyor beni orjinal miyim diye kalk git.
Ciddi düşünmeyeceğim birisi olduğu için umrumda olmaz
Direkt engeli bas gitsin ne ugrasiyosun.
Sosyal medyadan birisine yaklaşmamaya and içtim
Valla internetten üç kişiyle tanıştım, sevgili oldum üçü de evli çıktı. Kocalarıyla muhattap oldum, reva mı lan bu bana ahah.
Bi gece uyuyorum görüntülü geldi, bi açtım beyaz atletli kıllı bi dayı çıktı, şoku bir hafta atlatamamıştım ahah
Yok yarım saat sohbet ettik, sonra numarayı sildim engelledim.
Eşi hakkında bilgi topluyormuş, telefonunu ele geçirmiş kavga etmişler, kadın evden kaçmış zor kurtuldu elimden diyordu. Sanırım telefondaki tün erkekleri arayıp soruyordu ne bileyim
Vallahi öyle dikkatli ol
Yok uzaklaşırım :D
Az takipçisi olması bir kriter artık
Ne hallere düştük ya bakar mısın
İyi gelir belki
Evet yaklaşırım.
Aşma zaten şuanki durum gayet normal 😅
Yok niye yaklasayim
Hayır
Silsin gitsin veya çıkarsın hepsini amann
Soru sorma hakkım var mı?
Bu arada takipten çıkmamıştım