Aşk İlişkileri 1 milyon doları mı tercih edersiniz yoksa sevip sevileceğiniz bir ilişkiyi mi? Justiceee7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 1 milyon doları tercih edenler bir daha asla sevip sevilebileceğiniz bir iliski yasayamayacaksınız ona göre bu arada 1 milyon doları mı tercih edersiniz yoksa sevip sevileceğiniz bir ilişkiyi mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. 1 milyonum olursa kendimde bulurum aşkı zaten. 0 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Param var daha da fazlasını kazanırız, karşılıklı sevilmek bu günlerde nadir bulunuyor onu tercih ederim. 0 3 Yorumla UnCanny00 +1 yıl Ulan bir tek ben mi sevgiyi tercih etmişim, ben böyle neslin 😄 Yorumla Justiceee7 +1 yıl Cunku senin paran varmis :d Yorumla UnCanny00 +1 yıl 4 sene önce yoktu gene aynısını derdim ama, herkes yamyam olmuş gsgsg Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlişkinin yararı kadar zararı da var, sonuçta başkasının kahrını çekmek kolay değil. Parayı yönetmek daha kolay. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgide biryere kadarmış eninde sonunda buni acı gerçeği anlıyorsun o yüzden seç 1 milyonu 0 0 Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl 1 milyon Euro'ya ve daha fazlasına sahibim, iyi bir eşi tercih ederim. 0 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hiç düşünmeden sevip sevileceğim diyorum düşünürsem 1 milyın dalır 0 0 Yorumla
Y-A-Z-G-A-N Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl 1 milyon dolarım olursa sevecek ve sevilecek birini bulmam garanti. Para yoksa sevende gider... 1 0 Yorumla
merakliman_6737 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Dolar dolar sonra sevilecek bi iliski yaratirim ben 🤩 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 1 milyon dolar demeyen maldır net 0 1 Yorumla Justiceee7 +1 yıl 🤑 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Once para sonra beni sevecek çok kişi cikar 0 7 Yorumla Justiceee7 +1 yıl Hayir ama onu secersen sevilmem yok Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Hiç mantığına yatıyor mu peki hayır dedin , o kadar paraya hayır diyecek kimse çıkmaz sevmeyen bile ne kadar yakışıklısın sen der 🥲 Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Amaa eğer Pp de ki kişi sen isen değer parayı siler atarım bı kenara Maşallah 🧿 nazar değmesin guzelisn Yorumla Justiceee7 +1 yıl Ahajsjsjskzkzkxjxdj sagoll Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Esas diyorum bak parayı skiret ben seni tercih ediyorum 😅🌹🌸 Yorumla Justiceee7 +1 yıl Allah daha guzellerini cikarsin karsiniza 🌸 Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Amin , 🌹 de sen vardın ya çıkarmışdi. karsima ama 🙃 enişte varsa demekki 🥲 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevip sevileceğim bir ilişki 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paran olmadıktan sonra sevilsen ne olucak. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Çok zor soru sevip sevilmek paha biçilemez 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Para kazanılır. Sevip sevilmek tercihim olur. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. 1 milyon doları rica ediyorum 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 1 milyon dolar tabiki 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tartışmasız para 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Para her halükarda 0 0 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. İkisi de biter zaten 0 0 Yorumla
Drelypqa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 1 milyon dolar tabi beni daha çok mutlu eder 0 1 Yorumla Drelypqa +1 yıl Kadın güncellemiş soruyu, fakat umrumda değil yine 1 milyon dolar olsun Yorumla
Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1 milyon dolar 0 1 Yorumla Arzuu27 +1 yıl Kanka 1 milyon tl desen sevilmek derdim de 1 milyon dolae az para değil Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl 1 milyon dolar 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl İstemez param olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 milyon dolar tabikide 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da fikrimi değiştirdim 100 milyon doları olan biri tarafından sevip sevilmek cnhxhs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
1 milyonum olursa kendimde bulurum aşkı zaten.
Param var daha da fazlasını kazanırız, karşılıklı sevilmek bu günlerde nadir bulunuyor onu tercih ederim.
Ulan bir tek ben mi sevgiyi tercih etmişim, ben böyle neslin 😄
Cunku senin paran varmis :d
4 sene önce yoktu gene aynısını derdim ama, herkes yamyam olmuş gsgsg
İlişkinin yararı kadar zararı da var, sonuçta başkasının kahrını çekmek kolay değil. Parayı yönetmek daha kolay.
Sevgide biryere kadarmış eninde sonunda buni acı gerçeği anlıyorsun o yüzden seç 1 milyonu
1 milyon Euro'ya ve daha fazlasına sahibim, iyi bir eşi tercih ederim.
Hiç düşünmeden sevip sevileceğim diyorum düşünürsem 1 milyın dalır
1 milyon dolara sahip sevip sevilebilcegim iliskiyi
1 milyon dolarım olursa sevecek ve sevilecek birini bulmam garanti. Para yoksa sevende gider...
Dolar dolar sonra sevilecek bi iliski yaratirim ben 🤩
1 milyon dolar demeyen maldır net
🤑
Once para sonra beni sevecek çok kişi cikar
Hayir ama onu secersen sevilmem yok
Hiç mantığına yatıyor mu peki hayır dedin , o kadar paraya hayır diyecek kimse çıkmaz sevmeyen bile ne kadar yakışıklısın sen der 🥲
Amaa eğer Pp de ki kişi sen isen değer parayı siler atarım bı kenara Maşallah 🧿 nazar değmesin guzelisn
Ahajsjsjskzkzkxjxdj sagoll
Esas diyorum bak parayı skiret ben seni tercih ediyorum 😅🌹🌸
Allah daha guzellerini cikarsin karsiniza 🌸
Amin , 🌹 de sen vardın ya çıkarmışdi. karsima ama 🙃 enişte varsa demekki 🥲
Sevip sevileceğim bir ilişki
Iban atayım mi
Tabiki 1 Mio Dollar 💵
Paran olmadıktan sonra sevilsen ne olucak.
Çok zor soru sevip sevilmek paha biçilemez
1 milyon dolar lütfen
Para kazanılır. Sevip sevilmek tercihim olur.
1 milyon doları rica ediyorum
1 milyon amerikan doları
100 dolarlık banknot'lar olsun lütfen 😂
1 milyon dolar tabiki
Tartışmasız para
Sevip sevilmelik bir ilişki her şeyden önce ya
Dolar
Para her halükarda
1 milyon doları alıp geleceğimi düşünürüm 🤑.
1 milyon dolar sonra avrat alirdim
1 milyon dolar
İkisi de biter zaten
1 milyon dolar tabi beni daha çok mutlu eder
Kadın güncellemiş soruyu, fakat umrumda değil yine 1 milyon dolar olsun
Para
parayı tabii ki
1 milyon dolar
Kanka 1 milyon tl desen sevilmek derdim de 1 milyon dolae az para değil
1 milyon dolar
İstemez param olsun
1 milyon dolar tabikide
ya da fikrimi değiştirdim 100 milyon doları olan biri tarafından sevip sevilmek cnhxhs
İkinci sık