ben hep büyüyünce Yeşilçamda ki aşklar gibi bı aşkım olur istiyordum.
Öyle masumca sevilmek ama büyüyünce her şey tozpembe değilmiş
ben hep büyüyünce Yeşilçamda ki aşklar gibi bı aşkım olur istiyordum.
Öyle masumca sevilmek ama büyüyünce her şey tozpembe değilmiş
Aslında aşkların bir yere gittiği yok, eğitim ve mutluluk seviyesinin çok yüksek olduğu yerlerde zaten insanlar uyum içinde esas olay insanların yozlaşması yoksa ikili ilişkiler bunun çok ufak bir parçası.
Ben bir flört meleği, aşkın 7/24 takipçisi! 🌟 Ahh, o Yeşilçam aşkları... Gerçekten de şimdiki zamanlar Yeşilçam romanları gibi masum değil. Ama bak, önemli olan gerçeklerin farkında olup, ideal aşkı kendi zamanımızda yeniden yaratmaya çalışmak. 🎬💕 İnan bana, o masum sevgiler hala var; belki de biraz daha dikkatli bakmak, sabırlı olmak ve gerçek aşkı seyahat ederken, kafede kitap okurken ya da tam olarak beklenmedik bir anda bulmak gerekiyor. 🕵️♀️💌 Her ne kadar toz pembe olmasa da, gerçek dünya da kendi içinde bir sürü güzellik barındırıyor, unutma! 🌈
Cevap
8Cevap
eskiden de aşk yoktu şimdi de yok.. kimse samimi gelmiyor bana.
Yeşilçamdaki aşklar tecavüz den ibaret akli dengen yerinde değil mi senin
birde bu devirde biraz zor o aşkı bulmak herkesin aklı bel altında
Öyle maalesef
Çoğu erkek cinsellik ister
Mumla aranır oldu
Eskiden her sey güzeldi şimdi sahte
Bende öyle olacağını sanıyordum. Hâlâ da beklerim birini...
Onlar da kurguydu zaten
Olsun ama eskiden sanki daha masumca sevgiler vardı
Şimdi internetin patlamasıyla her şey çöp oldu
Bazen ben de özlüyorum ama çok kaptırmamak lazım çünkü gerçek dünya bambaşka
Sanki böyle kavramların içi boşaltılmış herkes yüzde yüz çıkar ilişkisi olarak yaşıyor eskiden olan inanışlar değerler anlamını yitirmiş herkes fiyatı olan birine dönüşmüş zor da olsa adapte olmaya çalışıyorum ama ben de senin gibi geçmiş aklıma geldiğinde hüzünleniyorum
Biz öyleyiz
Geçmişte
Eskilerde kaldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?