Evet, tarım olurdu
Hayır, tarım olmazdı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tek başına kaldıysa ömrünün sonuna kadar yetecek kadar konserve falan bulur herhalde bir şekilde. Ben kalsam muhtemelen güzel bir ziyafet çeker sonra da bulabildiğim en yüksek binadan atlayıp intihar ederdim. Tek başına yaşanmaz.
Cevap
3Cevap
yeteneklerine kalmış. Avcılık ve toplayıcılık ile de tek kişi yaşayabilir.
Doğru
ilk seneyi etraftan toplayacağın konservelerle geçir. hatta yeterince bulabilirsen askeriyenin MRE leri çok daha uzun süre dayanır. Ha tek başına yaşamanın da pek bi amacı kalmaz.
İlk 1-2 yılda neleri elde ettiğin çok önemli olurdu mesela lamborghini hevesiyle zengin villaya girip bitanesini alirsan ve petrol cikarmasini, rafine etmesini bilmiyosan ortada kalirsin o yüzden at çiftliği kurabilirsin ha petrol rafinesinden anliyosan lamborghiniden devam. Karisik bi durum
öyle bir dünyada lamborghiniye ihtiyacın olmaz. Bunu düşünen kişi de çok yaşamaz. Petrol istasyonlarında mevcut yakıt yeter seyahat etmene, ama araç bakımından anlamak lazım.
Dostum araç bakımıma gerek yok bozulursa milyonlarca daha araba var
nerede bozulduğuna bağlı :) bir süre sonra hepsi arızalanacak çalışmamaktan.
Tek bir insan kalsa niye bir işe yönelsin
Cunku hayatta kalmasi gerekiyor ve 6 sonra cogu yiyecek icecrk curumus olur
Markete yönelirdim ne varsa yerdim hajsjdjdkd
Dünyadaki tüm porscheler tüm marketler senin ama 6 ay sonra %90i curumus ve son kullanim tarihi gecmis olucak😂 o yüzden yiyecek icecek uretim fabrikalarinin nasil calistigini bilmek cok iyi olurdu
Evet doğru diyorsun
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?