Çirkin bir kadın asla değilim, tesettürlüyüm biraz da muhafazakar biriyim, eğlenceli ve anlayışlı olduğumu da söyleyebilirim, yanımda ki kişi asla sıkılmaz, fakat gelin görün ki konuşmalarımız üç gün de sürse, üç yıl da sürse , ne zaman ki sosyal medya hesabımı ya da fotoğraflarımı görünce birden yok oluyorlar ya da direkt ciddi düşünmediklerini takılmak istediklerini söylüyorlar. Sorun gerçekten bende olabilir mi? Bir değil, iki değil canım bu duruma çok sıkıldı, yüzüne bile bakilmayacak , iki lafı bir araya getiremeyen kızların yanındakilerini görünce sorunu kendimde aramaya başladım😞😞 sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir erkeğin aradı tüm özelliklerin sen de hemen hemen hepsi var. Bazıları ise kendinde bu özelliklerin olmadığından yakınırken sen tam tersine olduğu için yakınanlara gösterilebilecek adeta bir kanıt gibisin…
Erkekler, aslında sosyal ortamlarda tanıştığı kadınlarla ciddi bir ilişkiye odaklanıp sohbet etmezler. Bir çoğu zaten evlidir, çoluk çocuğu bile vardır. İnternette kendisine vakit geçirebileceği evlilik dışı sevgili arayışındadırlar. Tabi ki çok az kısmı iyi niyetli olup fikir alışverişi odaklı bir birliktelikte kuruyor ama çoğunluğu zaten sohbet tarzıyla sevgili gibi davranıyor…Fakat sizin gibi aslında niyeti gerçek anlamda evliliğe götüren birliktelik isteyen kadın çıktığında ve biraz da kendi sınırlarını aşıp evli olmalarından dolayı başlarının iyiden iyiye belaya sürüklendiğini düşünüp yok oluyorlar ya da kıvırmaya başlayıp başından atmaya bakıyorlar.
Elbette bunların içinde bekar erkeklerde var. bekar erkeklerin bir çoğu kendine güzel bir kadının fotoğrafını gördüğünde güvenemez, cesaret edemez. Hatta bazı erkekler çok güzel kadınları taşıyamayacak bir karakterde olduklarını düşünüp kabuğuna çekilir.
Başka sebepleri de vardır elbette fakat çoğu zaman tıpkı sizin yorumunuzun son bölümünde “iki lafı bir araya getiremeyen kızların yanındakilerini görünce…” dediğiniz gibi “, iki lafı bir araya getiremeyen adamların yanındakilerini görünce…” diyerek kendini abartan insanlarda vardır. belki de her yönüyle bir insan kusursuz ve eksiksizdir de onun farkına varmadığı ona musallat olmuş bir itiliciği söz konusudur.. Kim bilir…
26 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yorumlarda bulunmuşsun , katıldığım noktalar var.
- +1 yıl
okuduğunuz için teşekkür ederim.
Soran+1 yılYorumlar benim için değerli
- +1 yıl
Çok teşekkürler ve inanın verdiğiniz bu değerin layık olabilmek adına yaptığım yorumları her insanın burada yazdığı duyguları hissetmeye çalışarak , önemseyip o insana aklımın ve ferasetimin yettiği kadarıyla yol gösterici , düşündürücü olmasını hedefleyerek yazmaya çabalıyorum.
Soran+1 yılTemiz düşünceler, insanlara yol gösterirken yanlışlarını söylerken kırmadan söylemek herkese nasip olmaz
- +1 yıl
kırmadan incitmeden karşısındakine alaka göstermeyi değişmez yaşam kaide edinmiş insanlardan olalım hep beraber inşaAllah...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhabalar
Normal hayatta bin türlü insan var ise
Sosyal ağlarda bu 10 bindir çünkü 1 kişinin 1 den fazla hesap ve karektere bürünmesinden dolayıdır
Kimi takılmak ister
Kimi vakit geçsin
Kimi arkadaşlık
Kimi derlesmek
Kimi evlilik
Kimi s*KS
Kimi fant*zi
Kimi sevgililik
Kimi eş cinsel
Kimi kimi kimi uzar gider
Ben mesela evlenmek istiyorum 30 yaşındayım ama kaşıma evlenmek isteyen biri o niyette. olan ahlakını sevecek biri çıkmadı
Karşına çıkan kişi senden kaciyirsa sevin
Diyelim seninle yatmak istiyor senle samimi konuşsa sonra sevgililik olsa sonra seni ikna etse yatağa atsa sonra ayrılsa gitse naparsin?
Enazindan ilk başta arasını bulamıyor gidiyor sevin yani
Ve eminim sorun sende değil 🤗00 Yorumla
+1 yılSanal ortamdan ciddi iliski veya sevgililik olmaz ki sanal ortamda adamlar cinsellik için sevgili oluyorlar belli bir süre idare ediyorlar güven kazanınca cinsellik yaşayıp ayrılıyorlar sanaldan böyle ilişki aramayın ilişki olmaz gerçekten flört ya da evlilik istiyorsanız gerçek hayatta yüz yüze görüştüğünüz insanlarla flört edin sevgili olun sanaldan sevgili olunmaz hayal kırıklığı yaşarsınız kimse fotoğrafa bakıp ya da görüntülü konuşma ile o kişiye aşık olamaz o kişiyi gerçek hayatta yüz yüze görünce vakit geçirdikçe sevgili olabilirsiniz onun dışında sadece hayal kırıklığına uğrayacaksiniz bir de kapalı olmanız da dezavantaj
05 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze de tanıştıklarımında çok bir farkı yok, hatta aracı vasıtasıyla tanıştırıldığım eğitim fakültesi mezunu biri bana önce birkaç yıl beraber yaşayalım sonra evliliği düşünürüz demişti. Yüzüne bile bakilmayacak biriydi ve ben onu sadece ciddi tanıştırıldığım için görüşmüştüm.
- +1 yıl
Aracı vasıtasıyla tanışma kendin beğen birisi çıkar karşına gerçek hayatta çıkar birbirinizi beğenirsiniz tanışıp sevgili olursunuz sanal ortam ile gerçek hayat çok başkadır aralarında dağlar uçurumlar kadar fark var sanal ortamda kimse gerçek yüzünü gösteremiyor hayallerini anlatıyor
Soran+1 yılBen sanalda da gerçekte de aynıyım. Herkesi kendim gibi sanıyorum.
- +1 yıl
Böyle olmaz gerçek hayatta tanış sevgilinle sanaldan tanışma
Soran+1 yılBu defa söz verdim kendime öyle yapacağım inşallah 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle aşırı güzelsin ve seni öyle görenler hemen bu bana nasıl baktı ya yok artık, bu kadın beni aldatır bırakır gider ben bu kadına umutlanmayı bırakmalıyım düşünceleriyle panikleyip, mesafe koymak isteyebilirler. Işıldıyorsun tatlım, kendinle gurur duyman lazım. Ortalığı yıkıyorsundur güzelliğinle büyülüyorsundur senn. 🌸
02 Yorumla
Soran+1 yılYa da tam tersi, bu kadın çok zeki bunu kandırmak zor olur başıma bela olur. Mu diyorlar acaba 😅
- +1 yıl
Bak iyi dedin, o da olabilir. Bir ihtimal😂
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah tatlım, senin bu durumda suçun falan yok, kendini kötü hissetmene gerek yok. 🌷 Günümüzde birçok kişi, ne yazık ki, ilk izlenimlere ve yüzeysel ölçütlere çok takılıp kalıyor. Senin muhafazakar olman ve tesettürlü olman, bazı insanlar için belki bekledikleri bir profilin dışında kalıyor olabilir. Ama unutma, bu senin seçimin ve yaşam tarzın. Sana değer verecek ve seni gerçek anlamda tanımak isteyen kişi, senin dış görünüşün ya da giyim tarzının ötesine bakacak. 🌈 İçinde bulunduğumuz bu hızlı tüketim kültüründe, insanlar ne yazık ki hemen 'yeni'ye yönelme eğilimi gösteriyorlar. Senin gibi eğlenceli ve anlayışlı birinin yanında sıkılmak mümkün değil. Kendini böyle düşünen insanlar için üzmene gerek yok. Kendine değer veren, seni sen olduğun için kabul edecek birini bulmak zaman alabilir ama emin ol, beklediğine değer. Kalbindeki güzellikle, kendi yolunda ilerlemeye devam et tatlım. 🌟
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılbence utangaçlıktır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Sorun sen de değil, sakın üzülme. Muhafazakar birinin gülüp eğlenemeyeceğini düşünen çok insan var. Neşeyi ve samimiyeti görünce, bu herkesle böyledir başımı ağrıtmayım diyen çoktur. İnsanlar yargılıyor, sen kendinde hatayı arama, etrafına neşe saçmaya devam et.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum.😊🌸
Soran+1 yılArada canımı sıkıyor bu durum.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. eklemeden önce baştan kapalı olduğunu söylüyormusun peki? hani onu söylemiyorsan ondan dolayı olabilir.. aklıma başka bir şey gelmedi
eğlenceli alayışlı olmak, yanında sıkılmamak güzel özellikler aslında kim istemezki... ya da dış görünüşe odaklı kişilere mi denk geliyorsun03 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum evet hatta önemli olmadığını söylüyorlar, ama gelin görün ki, sonrası gelmiyor, hatta birine fena kapılmıştım, evlilik düşünmediğini bana saygı duyduğunu söylemişti ama beni sevsin isterdim en azından tanımaya çalışabilirdi , silip attı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun şu sanırım, şimdi senin bulduğun erkekler ciddi ilişki aramıyor, sevişecek takılacak kadın arıyorlar ve bu gaye ile seninle konuşuyorlar, daha sonra sen onlara fotoğraf atınca kapalı olduğunu görüyorlar ve senin dindar olduğunu için kendi amaçlarına uygun bie kız olmadığına kanaat getiriyorlar ve sohbeti kesiyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadan buluyorum genelde, yüzyüze de tanıştıklarım oldu fakat onlarda hayal kırıklığı.
Cevap sahibi+1 yılArtık piyasada düzgün insan yok gibi bir şey zaten en iyisi yalnız olmak
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İyide kendi sorunun cevabını kendin vermişsin zaten. Ciddi istemedikleri için gidiyorlar. Belki tam evlenecek vibe veren bir tipiniz var ondan dolayı görünce konuşma kesiliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılBazen arkadaşlarım eleştiriyor yeterince cazibeli değilsin veyahut yetersizsin diyorlar canım sıkılıyor bu duruma
Soran+1 yılİnanın ki o övenden çok eleştiren var çevremde, tek bildiğim kimseye bu hakkı vermemem gerektiği, onlara uyarsam
Burnunu yaptır
Zayifla
Kaynak taktir
Yüzünü gerdir
Kirpik taktır
Estetik yaptır vs. vs. kimse ayna da kendini görmüyor sanırım. Hiç birine de ihtiyacım yok, Allah'a şükür.
Soran+1 yıl1.65. 85
Soran+1 yılKendimi sevmeyi ve beklentisiz bir hayat şeklini benimseyeceğim. Bu beni şu an olduğumdan daha mutlu edecektir.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de kendini hiç saklamadan direkt giriş yapmalısın konuya veya konulara, insana ya da insanlara. Baştan yap ki, var mı olacaklar yoksa son mu belli olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sürmüyor zaten, çıkıyor ortaya.
- +1 yıl
Bazen perdelerin ardından çıkmak gerek.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. şimdi şöyle diyim sen kapalı biri oldugun için kuralların olacagından bu kurallar ilişkide aşmayacagın icin ugrasmak istemiyorlar cogu kadın ben güzelim der kimse ben cirkinim demiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAhlak kuralları herkes için geçerli. Açık kadında, kapalı da fark etmiyor.
- +1 yıl
ben gecersiz demedim senin karşına bu yapıdakiler cıkmıs
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver kafaya çok takılacak bir şey değil. Kıymet bilen insanlar ile yola devam 😎
10 Yorumla Bu kadar güzel özelliklere sahip iken fotoğraflarıni görüp vazgeçmelerini gerçekten anlamayadim merak ediyorum baya şimdi bak
14 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki beklentiler farklı ve her şey tamamen görsellikten ibadet
Soran+1 yılBelki daha özgür yaklaşımlar ya da çok daha rahatlık bekliyorlardir
Maalesef size hep eğlence arayan insanlar denk gelmiş yani sorun sizde değil karşınızdaki kişilerde zaten ne istediklerini bazıları söylemiş umarım doğru insanlarla karşılaşırsınız. Ayrıca hayatımda sizin gibi bir insanın olmasını isterdim eminim benimle aynı düşünen çok erkek vardır.
00 YorumlaSanalda tanışanlar kız olsun erkek olsun birden fazla kişi ile konuşuyorlar. Belki arada kaynamışsındır
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimalle,
+1 yılBen şahsen erkek olsam, tesettürlü ve muhafazakar bir kadınla konuşmazdım. Veya sandığınız kadar güzel olmayabilirsiniz. Pozlarınız davetkar olabilir? Ya çok sebep var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bu konuda şu an şaşırdım. Gerçekten nasıl bir sebep olabilir ki acaba. Bence bir seferliğine dahi olsa neden konuşmayı kestiğini birisine sor
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum aslında, benim karakterimle dış görünüşümün tezat olduğunu söylemişti, ama sen bu zekayla herkesi kandırabilirsin, istersen takılabiliriz seni çok mutlu ederim ama ciddi bir şey düşünmüyorum demişti.
Bu ne demek oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne fazla düşünmemek lazım kendilerine güveni de olmayabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
her şey görsellikten ibaret değil konuşurken anlamak anlaşılmak daha önemli
+1 yılTesettürlü olup biraz muhafazakar olmak. Biraz muhafazakar olmak için ne yapmak lazım:D
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz muhafazakar derken; entelektüel bir yapım var, konuşurken karşımdaki bir piskolog veyahut profosörle konuştuğu algısını yarattığınmi söylüyor vizyonum geniş.
- +1 yıl
Tam muhafazakar biri de entelektüel olabilir.
Soran+1 yılOlabilir ama çoğu insanda olamaz algısı var.
- +1 yıl
Sende de o algı varmış gibi yazmışsın.
Soran+1 yılÇok karşılaştığım için bu tarz yaklaşımlara sadece genelleme yaptım.
Çok yüz veriyorsun kenara atıyorlar canı isteyince yazıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle, fazla tevazu gösteriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Nasıl fotoğrafların var ki. Değişik anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılKapalı klasik, genelde ailemle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seninle tanışmak istiyorum
Kapalı senin gibi Kafa dengi
Muhazakar birini istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum
Akıllı kafa dengi olgun tavırlı birisin
Bana bir şans verir misin01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer daim yanında olmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide istedikleri gibi olmadığındandır. İnsan menfaat odaklı sohbetlere kapılıyor
00 Yorumla Muhafazakar olduğun için olabilir. Bu devirde doğru dürüst muhafazakar insan kalmadı.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil bence onların ciddi birini istememesinde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Karasiz korkka tiplere denk geliyoaundur bı insan biriyle yola cikmak isterse bunları dusunmez
00 Yorumla
+1 yılben de düzenli muhabbet edemiyorum engelliyorlar kızıyorlar vs vs benim de ayarım bozuk maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tamam ekledin de gerisi gelmiyor
66 Yorumla
Soran+1 yılEvet, siliyorlar ya da sessizliğe bürünüyorlar. Arada sadece takılmak istediklerini söyleyenlerde oluyor.
Soran+1 yılHiç sanmıyorum.
Soran+1 yılOnları kendi haline bırakmak en iyisi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlü olduğun icinmi kaaciyorlar yoksa güzellik icinmk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun sende değil ya insanlar genel bir kişi değil 10 kişiyle konuşmak istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılKendin demişin muhafazakarım diye ekleyen istediği şeyi bulamayınca yoluna bakıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBeş parmağın beşi de bir olmamalı, arkadaş dün tanışıyor bugün evlilik teklifi aldım diyor, peki neden bende böyle bir şey yok diyorum; sen genelde sanaldan buluyorsun demişti ama ben reelde de çok kısmetim çıktı, onlar da mutluluğu yakalayamadım
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Klavye delikanlılığı diyelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekler, beklentileri, karşıdan gelen.
10 Yorumla
+1 yılBen kapali kadinlara bayiliyorum inan lütfen bana sans verin
01 Yorumla- +1 yıl
Lütfen sans verin siz ben ciddi iliski arıyorum hep sohpet istiyorum
+1 yılkorkaklardır o yüzden bana denk gelmemişsin sen :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörünüşe göre sende problem
011 Yorumla
Soran+1 yılNedir problem
- +1 yıl
Sanırım beğenmiyorlar
Soran+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz
- +1 yıl
Orası öyle tabiki
- +1 yıl
Nasıl birisin biraz tarif eder misin
Soran+1 yılOrta boylu, biraz toplu
Kumral
Sert yüz hatları
- +1 yıl
Boy kilo
Soran+1 yıl1.65.85
- +1 yıl
İşte sanırım sebep bu
Soran+1 yılZayıf olduğum dönemde de sonuç değişmedi. Sanırım ilahi bir yazı bu. Sağlık olsun.
- +1 yıl
İllaki seninde bi nasibin var vakti gelince karşılaşırsınız
Belki onlara güzel gelmemişsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılLafa gelince her şey güzellik değildir diye söze başlıyorlar,
gtleri kalkiyor cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılLafa gelince düzgün kadın arıyorum diyorlar
+1 yılSeküler kesimden kişiler olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evet, ben biraz o tarz insanlardan hoşlanıyorum
Güzel değilsin zorlama anlamı taşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir ihtimal. Yani net bir şey söyleyemem.
00 Yorumla
+1 yılFazla takılma sorun kendilerinde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bişey diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalda sonuç odaklı sohbet isteyen çok ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılBaştan belirtseler , kimse kimsenin vaktini almayacak
Cevap sahibi+1 yılDirek te denmez ki önce yokluyor sonra anlıyor
Soran+1 yılSanırım öyle. Herkesin yolu layığına açık olsun
+1 yılSıkıntı sende ozaman nasıl fotoların var
01 Yorumla
Soran+1 yılAilemle genelde
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha görmedim
10 Yorumla
+1 yılÖzel konusacak birsey bulamıyorlar
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç sizin? Tanışalım mi
00 Yorumla
+1 yılBir sebebi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de hayallerinde farklı biri olarak düşünüyorlar. Sonuçta muhabbetim iyi.
- +1 yıl
Evet
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanalda tanışıp çok iyi anlaştığım kişileri ekleyince, birdenbire sessizliğe bürünüyorlar? Sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler