Aşk İlişkileri Senin için ilişki ne zaman bitmeli ? a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamlar 🎀 Tahammülünüz kaldığı zaman mı? Başka birine ilgi duyduğu zaman mı? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Senin için ilişki ne zaman bitmeli ? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Eğer aldatma yalan varsa direk bitirilmesi gerekir ilişkilerin. 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Eğer bir ilişkide ilgisizlik baş gösterdiyse bu noktadan sonra ben dönüşün olacağını pek sanmıyorum. 2 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Saygı ve sadakat bitip , ilişki içerisinde kurulan iletişim leş bir hal alma yolunda ilerliyorsa bitmeli.. 2 0 Yorumla
Atakan_Durak Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben ikisindede bitiririm. Başka birisine ilgi duysam sevgilimi kandırıyor olurum, ee tahammülsüm kalsam sağlıklı bir ilişki olmaz 1 0 Yorumla
Xxddkzl Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Monotanlasa bilir ama başkasına ilgi duydugu an biter iliski 1 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ikisi de yeterli cevaplar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer aldatma yalan varsa direk bitirilmesi gerekir ilişkilerin.
Eğer bir ilişkide ilgisizlik baş gösterdiyse bu noktadan sonra ben dönüşün olacağını pek sanmıyorum.
Saygı ve sadakat bitip , ilişki içerisinde kurulan iletişim leş bir hal alma yolunda ilerliyorsa bitmeli..
Ben ikisindede bitiririm. Başka birisine ilgi duysam sevgilimi kandırıyor olurum, ee tahammülsüm kalsam sağlıklı bir ilişki olmaz
Monotanlasa bilir ama başkasına ilgi duydugu an biter iliski
ikisi de yeterli cevaplar
Baslamadan 😂😂