Sevgilim eski evlenen sevgilisine tebrik mesajı lütfen bakın bu aldatmaya girermi?

6 aydır sevgiliyiz adı Eren.7 senelik bir ilişkisi olmuş ama biteli 1 sene olmuş. Hatta o kız başkasıyla evlenmiş. ayrılma sebeplerini sordum bana dürüstçe söyledi ilk başta kıza yaşını yalan söylemiş sonra aldatmış ama cinsel değil sadece numara verip sohbet gibi ama sonra pişman olmuş çok af dilemiş çalkantılı bir ilişkileri varmış kız sonradan sürekli kendi ayrılmış oda başka kişilerle konuşmuş aldatmış ereni en sonunda bir sebep söylemeden bizden olmuyor demiş sonrasında başkasıyla evlenmiş. Kızda bakınca kötü şeyler yapmış sonuçta. Sonra erenin Instagramında kızın düğün günü kıza mesaj attığını gördüm bu son mesajım çok mutlu ol bir daha seni rahatsız etmem falan yazmış. dedim niye bunu yaptın dedi yılların hatrına sadece arkadaş ca yazdım dedi neyse affettim. kız cevap yazmamış Allah'tan. Üzerinden 3 ay geçti bu sefer de kıza gelinlik çok yakışmış eşinle mutlu ol yazmış. kız engellemiş. hani diyorki seni seviyorum yazmadım ki sadece iyi dilekte bulundum. Ama bu aldatmaya girmiyor mu benim zoruma gidiyor. Acaba o kıza ben mi yazsam gerçekten niye ayrıldınız diye?

Sevgilim eski evlenen sevgilisine tebrik mesajı lütfen bakın bu aldatmaya girermi?