Bayanlar çok denk geldimii :) ? Ne yaparsınız bu durumda erkekler nasıl anlarız?
Cevabın nedir?
mesela fiziği çok güzel seksi memeli bir kız düşün bu kıza herkes bakar bir bayan geçse mesela kalçalı diyeli dönüp arkadan uzun uzun bakarlar bu erkekler aaahhh derler ulan garı benim olsan oofff der ama tabi çok büyük günah bunuda bilmek lazım sadece soruna cevap verdim hakkını helal et kimseyi azdırmak istemedim :((((
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) Pekiii teşekkrler
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de çapkın değildir! Çapkın izlenimi vermek istiyordur (?)
ya da gerçekten çok çapkındır kendini çok iyi gizlemiştir size karşı.
Bunu belirli bir kalıba koymak tabi ki mümkün değil. Davranışları ve tutumu konuşması belki biraz ipuçu verebilir.04 Yorumla
Soran+1 yılHmm niye çapkn izlenimi vermek istesin ki bir capkn erkekten hiç bir kz hoşlanmaz sadık olsun isteriz gözü dşarıda olmasın bazı insanların söyledkleryle yaptklari şey birbirini tutmyrr benim eski sevgilmm çok seviyorum ölürm senin için flann.. nldu aldattiii
Soran+1 yılÇapkınmydi evet BN bunu biliyordum degisr sandmmmm
- +1 yıl
Olay aslında kişilik ile bitiyor keşke önceden tahmin etmek mümkün olsa.
Soran+1 yılAynen katılyrum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnüne gelenle flört eder
Kendini bir halt zanneder
Övünmezmiş gibi görünür arada oradan buradan sokuşturur ne kadar iyi olduğunu
Bir çok umrundaymışsın gibi davranır sonra yok olur
Dengesiz tavırlar sergiler
Kararsızdır çünkü opsiyonu çoktur
Uzak dur!38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMalesef kaldım. Yoksa bişip yazmak mümkün olmazdı. Keşke cevabı veremeseydim...
Soran+1 yılHaklsın olsun bir ders çkarmşın neyin ne olduğunu daha iyi anlmaşsındır
Cevap sahibi+1 yılKeşke anlamasaydım. Öğrendimde ne oldu? Kendimi öyle avutacak değilim.
Soran+1 yılNiye öyle diyorsun hala seviyor olabilrsin ama onunla hayat sürmezz sevgillk döneminde bunu anladgnı dşünüyorum ya evli olsaydın o kisylee capknlk yapsaaa affedermydiin? bir Kre yapti affetti sen demiş oluyorsun ki o zaman yine yap affedermm;) derseki bni böyler kabul ettin çapkn oldgumu bile bile bk buradaki yorumlarda erkekler çapknsa yapacak birşey yok diyorr pişman olmaz doğru bildiğin şeyden şaşmaa:)))
Cevap sahibi+1 yıl:) Yanlış anlamışsın yine de yorumun için teşekkürler. Keşke hiç öylesiyle tanışmasaydım demek sitemiştim.
Çapkın bir erkekle bırak ömrü 1 gün geçmez...
Soran+1 yılÖylee:) içimden geçti yanls olabilir:))
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer sana sürekli çevresinde kızların olduğundan ama kendisinin onlara bakmadığından bahsediyorsa ( aslında afi yapıyor işte g*vat kendince) o insandan derhal çek. ıssız adam tripleri yapıyordur ve bu şekilde inan bir sürü kızı kandırıp çapkınlığa devam ediyordur.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn dikkatli olmak gerek teşekkrler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
50Cevap
+1 yılyakışıklıysa zaten gözümde direkt bir çapkın imajı oluşur bir erkek hakkında. kızlar kolay kolay öyle tatlı oğlanları rahat bırakmaz çünkü. yakışıklı erkekler ilgi görüyordur ve bunu da kendi lehine çeviriyordur mutlaka. onun dışında eğer gençse ve kızlarla aşırı rahat konuşuyorsa, gevşekse herhangi bir çekingenlik sezemiyorsam da kaşarlandığını düşünürüm:D
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn yakışkllk konusunda tipszi çapkn çekiyor kzlarn dikkatini bir şekilde o da aldatyr canmmm:) karakter kişilik meselesi bunu kızlar meydana getryor biliyorsun o frsati erkeklere kızlar veriyor umudu var sen olmazsan dedgn gbi birazda tip varsaaa sadık niye kalicam seçeneğin dolu etramda hep kz var diye dşünyrr birşey daha söyleyim kızlarla aşırı rahat konşyrsa dedin yaaa yakşkli olsun sessiz bile açarlar:)
Soran+1 yılTipszi bile çapkn oluyor bir şekilde kızların dikkatini çekiyorr o da aldatyor snraa
+1 yılÇapkınlıktan ziyade bir acabadır.. Acaba onu etkileyebilirmiyim.. l*n bana baktı sanki.. acaba hoşlandı mı.. yanındaki arkadaşı gza getirir hemen... hoşlandı tabi olum git konuş.. gidersin konuşursun.. G Ö T olur geri gelirsin.. Arkadaşlarım gülmekten altına sçar.. olaylar böyle gelişir :)
30 Yorumla
+1 yılHerhangi bir kıstasa dayanarak bilemiyorum ama algılayabiliyorum. Geneli lafçı ve çakal oluyorlar mesela ve kadın ruhundan çok iyi anlarlar, ne diyeceklerini iyi bilirler. (çapkın olmayan bir adam kolay kolay kadın konusunda bu kadar deneyim sahibi olamaz neticede) tabi sadece bu kıstas yeterli değildir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılanladım dersin çoğu zaman yanılabilirsin
bir erkeğin kızlara bakması göz teması kurması konuşması ve rahat davranması çapkın olduğu anlamına gelmez SONUÇ a bakmalısın kızla bir ilişkisi oluyormu bu önemli02 Yorumla
Soran+1 yılGerek var mı ki sevgilisi varken başka kızlarla veya erkeklerle göz teması etmesine?
- +1 yıl
sen bakmıyormusun sevgilin varken başka erkeklere veya kızlara ?
bakması sonuç getirmez ne yapıyor bu önemli..
Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Adamın kaç gram olduğunu giydiği ayakkabıdan anlarsın. Günlük hayatta sade bir ayakkabı giyiyorsa normaldir. Ama gündelik hayatta parlak normal insanların giymediği ayakkabıyı giyiyorsa çapkınlık. İlk ayakkabısına bakarım.
04 Yorumla- +1 yıl
İlginç bir ölçüt; )
Soran+1 yılİlginç yorummm mecazi anlamda tabi yoksa AA bunun ayakkbsi güzel parlak fln:)) kesin capknn falnn anlada nasll anlarsann:) ;)
+1 yılFuzuli bir şekilde bayanlarla muhattap oluyorsa. Ben öyleydim eski sevgilim bir aldattı sonra kötü bir şey olduğunu anladım sadık kalarak güven hissettirmek daha iyi, inşaallah ilerde eşim olacak hatun gözün arkada kalmasın.
20 Yorumla
+1 yılBu tip insanların iki günlük ilişkileri epey fazla olur, ayrılır ayrılmaz başkasına koşar. İlgisiz, umursamaz olur çünkü yedekte daima birileri vardır. Egoisttir, asla karşısında ki insanın duygularını düşünmez. Kız olsun erkek olsun bu tip insanlardan uzak duracaksın.
Bir de başkalarının hatalarını çok eleştirir ama kendi hatalarını görmezden gelir. Ve asla yapmam dediği şeyleri mutlaka yapar.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlamanız için özel bir çabaya gerek yok bence. Biraz hareketlerini takip edin. Telefonu çaldığı zamanki tepkileri felan ele verir. Ayrıca aşırı rahat olmasida bir kriter :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm haklsnn bir erkek nasıl rahat olur o zaman?
- +1 yıl
Yani seninle konuşurken sanki aynı anda başka şey de düşünüyor gibi yapar. Ozellikle ortamda güzel bir kız varsa gözüne dikkat et mutlaka bakacaktır ona. Ama bakış tek başına kriter değildir. Cok konuşuyorsa da bu çapkınlık potansiyeli var demektir. Ama bazende hiç anlayamazsın öylelerini tahmin etmek zor malesef :)
+1 yılBir genelleme değil ama fazla hareketli erkeklere dikkat et:)
Aşkım Kapışmak sağ beyin aktivitesi ile ilgili olduğunu söylemişti.
Testosteron yoğunluğunun da etkisi olabilir.10 Yorumla
+1 yılÇapkın erkeği hep yanlış tanimliyorsunuz bayanlar. Çapkın erkek yoktur beğenilen sempatik erkek vardır. Bu da haliyle eğer elindekinin kıymetini bilmezsen hemen başkası olabilir demektir :)
10 Yorumlaetrafında çok bayan vardır. bayan kankaları vardır. normalden çok bayan arkadaşı vardır. belli eder. rahattır zaten. çekinmez. cesur konuşur karşı cinsle. Mal değilseniz anlarsınız yani :)
20 YorumlaAnlamaya Gerek yok Aldatmayan erkek yoktur.. günü birlik bile olsa aldatmistirrr
24 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ediyorumm bunu bir erkeğin söylemesi itiraf etmesii
Soran+1 yılHmm pismank iyidir bidaha yapmaa ayni hatayii anlamşsın anlamayan devam edenlerde varr
- +1 yıl
Ya insanın ağzını bozdurmayın. Kendiniz b*k deryasında yüzüyorsunuz diye herkesi aynı yerde yüzüyor sanıyorsunuz.
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Nişanlısı, sözlüsü, ciddi düşündüğü biri veya evli olduğu bir kadın varsa hayatında ve ona rağmen bu sitede takılıyorsa o herif çapkındır bacım.
15 Yorumla
Soran+1 yılYook İyi niyetli taklanlarda vardır senin hiçbiri yok mu? :)
Soran+1 yılÇapknsın eyvallah :)
Soran+1 yıl:))
Arabanın içinde son gaz müzik açıp yolda giderken, ayrıca kızlara laf atan da çapkındır.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbaza diyoruz onlara:) vardr tabikii:)
+1 yılyatmış olduğu kadın sayısından anlayabilirsiniz. sevgilisi olmayanlar dışında başka kadınlarla da yatmışsa çapkındır.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilsyle yatnca neden çapkn olmuyor pkii kullnp ancak belki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl çapkını anlayamazsın, sakin mazlum sanırsın ama yediği haltları bir allah bilir bide kendisi. çapkın olan birini birileri çapkın diye adlandırıyosa çapkın değildir. çapkın olanın çapkın oldugunu bitek kendisi bilir :)
10 YorumlaHer kızla kibar konusuyosa hareketleri bir anda degisiyosa o kişi capkındırki benimki çapkın bunuda herkes biliyo :(
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm hadi ya bilerek çkyrsun çok mu seviyorsun
+1 yılKizim bu erkekler sensin hep der gizliden gozleriyke bile isi gotururler kanma onlata :)
10 YorumlaBence gercek capkini kizlara bakmasindan falan anlamazsin gercek capkin farkettirmedigi icin capkindir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpek denk gelmedi ama yakalamak kolay ya illa ki gözü kayıyor hadi kayması sorun değil de çaktırmadasn bakıyorsa çapkındır açık açık bvakıyorsa normal karşılarım
01 Yorumla
Soran+1 yılBakış başka?
- 00 Yorumla
+1 yılrehberinde çok erkek ısmı varsa bilki onların çoğu bayandır =) çapkınlığının belırtısıdır ve tedavisi yoktur =)
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu telefonunu ele geçirrsek anlarz:) tedavisi yok muu evlenincee değişmez mi?
Eğer uslu bir çocuk olursan alnında çapkın yazısını görebilirisin
20 YorumlaZaten capkinsa kisa sure icinde seninle tanismak veya konusmaya calisir ;) hadi eyv
10 Yorumla
+1 yılTipinden... bakıslarından.. ve çoook tatlı dilinden.
10 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda tavşan gibi hareket ediyorsa o artık bir çapkın:-S
12 Yorumla
Soran+1 yılOrda oraya zplıyorsa mı? :)
- +1 yıl
Hı hı:-)
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne gelen her kıza iltifat edip muhabbet etmeye çalışıyorsa çapkındır
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn cokk öyleleri arkdşm derler sonra ne var bunda kz knuşsaa kıyamet kopar:)
Soran+1 yılErkekler kız arkadaş olmaz... olmuyor yani biri birine aşk olabiliyor bir erkeğin veya kzınnn karşı cinsle arkdaşım diyerek canmlı cicimli konuşması hiç hoş değil yaaa günümz artık öyle:/
+1 yılseni kolay tavladıysa ve seni çok etkilediyse çapkındır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki hemen herkese kanabilen bir kzsa?
Aldatmayan erkek yoktur fırsatı gelmeyen ya da değerlendiremeyen vardır. Anlamak ise her zaman kolay değil kimisinin sinirli halinden anlayın kiminin ise neşeli halinden...
10 Yorumlamasada oturduğunda her giren çıkana bakıyormu, yolda yürürken gözleri kayıyormu vsvsvs
10 Yorumla
+1 yıldişkerinin arasında kalan maydonozdan. ilginç bir yöntemdir.
10 Yorumla
+1 yılher erkek çapkındır, aç bırakırsan.
11 Yorumla
Soran+1 yılZamanı gelince doğru yemeği tek tababktan yerlerse aç kalmazlar;) :)
+1 yılBen Çapkın olmadığım için tam bilmiyorum ama zordur heralde.
10 YorumlaErkeğe bağlı isinide ustaysa anlayamazsin. ;) ama acemiliği varsa elbet bir tiyo verecektir. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBirde usta olmus var çapknlk alannda!:) acemiyse nasıl belli eder ustaysa nasıl caktrmaz? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit biraz takip birazda çevresel bilgiler elbet açık verecektir...
18 Yorumla
Soran+1 yılÇevresel? hakkında söylenenler mi arkdslari hiç söylemzz eminmm
Cevap sahibi+1 yılHer insan farklıdır dikkatli bakarsanız mutlaka açık verecektir takıldığı yerlere ve takıldığı internet sitelerini kontrol edebilirsin bu kişi sevgilinizmi eşinizmi...
Soran+1 yılSevgiliydii sizden duyyum bnlari yeter:) tek çare uyanık olmak insan sevince gözü birseyi görmüyor kii sonsuz gveniyorsun gerçi:/
Cevap sahibi+1 yılAma sevdiğin sana güvensizlik verecek birşey yapmadıysa güvenmeni öneririm ya da takip ederken çok dikkatli olmalısın eğer takip ettiğini anlarsa arada güvensizlik oluşur buda iyi değil...
Soran+1 yılYok zaten güvenirsem bir ilişkiye başlarm şurda haklsın takip edecksem dikkatli olmak gerek anlarsa Ktüü olur ikimiz içinde evett
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumnuz için inşallah sizindee:)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
ver alırsa capkın almassa degıldır belkıde capkındır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusma tarzisindan, hareketlere dikat et... Facene bak falan :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm teşekkürler:)
+1 yılhissediyorum ama bilmiyorum nasıl..
35 Yorumla- +1 yıl
Akıl küpü olmak böyle birşey :) Tebrik ederim!
Soran+1 yılBilme daha iyi boşver:)
- +1 yıl
yok yani, yol gösteremeyeceğim anlamında dedim zaten. yoksa içime sinmeyen bir durum varsa altından bir çapanoğlu çıkar, bunu net hissederim
Soran+1 yıl:)) güzell hissetgin andada yol ver;)
- +1 yıl
e öyle yapıyorum zaten
Bakislar konusma adabi herseyi ele veriyor
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen teşekkürler
2 kıza birden asılıyorsa ya da daha fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazlasiiii oluyor bir çare yok muu durdrmk için istedgni verncedee gidyrlar öyle bir yanlş yapmdm çok şkürde
utangaç değildir çekinmez hiçbirşeyden :))
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemiii hm:) başka
+1 yılDans edebilen erkekten korkacaksın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben çapkın değilim diyorsa kesin çapkındır... :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilir:)
Caktirmiyorsa gercek bir capkindir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet proforsyonel olmştur artıkk alanında
+1 yılKonuşmasından ve gözlerinden
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm teşekkrler
- Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılfacesine bak anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılFcde mesaj attgi kz çok onlar sanaldaymş vakit geçirmekmiş gerçek sevecgi biri olamamzmş flann
- +1 yıl
ne alaka ya face den anlaşılırmı hiç?
çapkın diyebilmen için bir insana onun başka bayanlara bakması yetmez
icraat ne yönde buna dayanarak anlaşılır çapkın olup olmadığı
+1 yılkaşı gözü ayrı oynuyorsa anlaşılır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen teşekkrlrr
+1 yılBakışlarından. Ve azda olsa hiç utangaçlık yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılSana çapkn bir erkek denk gelse sevgilsnz naparsn onu merak edyrum?
+1 yılbakıslar bellı eder ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bakar? :) nereye veya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafası kelse ve gömleyinde ruj izi varsa
15 Yorumla
Soran+1 yılKafasi kelse ne manada yani anlmadm:)?
- +1 yıl
biri beni mi çağırdı :) :) :)
Soran+1 yıl:D kel mi siz nasıl çapknlk yapyrsuniz nerden anlaşlyr de baklmm :) @HakanBeyler?
- +1 yıl
çapkınlık mı.
sümme haşa :) :) :)
Soran+1 yılBak biri daha:)) ;) sümme haşa nedir yaa :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyanındayken başka kızlara bakışlarından :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇapkın degilsee bakmaz mı diyorsun?
- +1 yıl
bakar bakmadan bakmaya fark var
Soran+1 yılHmm anladmm
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhiç beceremem o işleri :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi becereme bosver:) sen sadık kallll
- +1 yıl
Beceremiyorum huyun kurusun :D
Ruhun Duymaz... Öyleleri Var.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet naplabilir bir çapkn erkekle karşlaşnca?
Soran+1 yılHm anldktan sonra ne tavsiye edesin tarafzz bkarsan olaya
Soran+1 yılHaklsın öyle yapardımmm tanıyorsun demek :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki uc kiza yavsiyorsa tamam :D
00 Yorumla
+1 yılnasıl davrandığımı bilmiyorum ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGozunden gozunden
02 Yorumla
Soran+1 yılBakşlar ele veriyor evett sana bakşımı başka kızlara mi pki?
- +1 yıl
Bana da başkalarına da. Kendini her türlü belli eder o
+1 yılyataktaki pozisyonlardan anlarsın merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gbi çok ack olmadan yazarsan?
- +1 yıl
ya istersen özele mesaj at anlatayım burada olmuyo
hareketlerinden anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen teşekrler
+1 yıltelefonla ve sacıyla cok ilgilenirse
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılalnında yazar..
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu görmek lazm işteee
- +1 yıl
onu ancak bakmasını bilen gözler görebilir.. *_*
Soran+1 yılEvert:)
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi