https://youtu.be/12BHsMH9dFY?si=Xm5JKd89ZTSy1K_C
Kocam Hüsamettin bugün akşama kadar KS de erkeklerle kakara kikiri yapmak yok dedi kızdı, sizinkiler hiç kızmıyo mu kızlar?
https://youtu.be/12BHsMH9dFY?si=Xm5JKd89ZTSy1K_C
😓
Hüsamettin bey neye kızdı? Mesajlaşma filan gördüyse sonuna kadar haklı ben bile mesaj yerini tamamen kapattım. Yani buradan biriyle konuşmak bile aldatmaktır net.
Yok be yorumlar da erkeklerle yorumlasma gülme falan iftara kadar çıkmıyosun siteden çocuğun mu var kocan mi var bizle ilgilenecegine ordaki heriflerle zaman harcıyosun didi hakli mi yanisi😓
Eğer burada saatler harcıyorsan haklı. Çocuğun varsa onun sorumluluklarını yerini getirirsin, çalışıyorsan işin sorumlulukları evin sorumlulukları kendine bile ayırmanız gereken zaman var herşeye belli ölçüde zaman ayırmak lazım. Her şeyin azı makbul ve aşırıya kaçmamak yorumlarda adamlarla flört ediyorsan eşin haklı birde sen düşün o aynı şeyi kadınlarla konuşarak yapsa hoşuna gider mi?
Flört etmiyom başka erkeklerle konuşmami gülüşmemi istemiyo 😓günün çoğunluğu burada geçiyo 😓
Boş ver sen Hüsoyu sorunun ironi olduğunu anlamayanlara takıldım ben😂
Çaktırma😂
Bizim konuşmamıza kızmasın ayol
Sana ettiğim küfürleri gördü sana bişey demedi😂
Hee iyi bari, senin küfürlerin şiir gibi maşallah.
😂😂😂
Cevap
11Cevap
kızan vardır
Nasıl kızar ya ne kadar ayıp, sen de ona kızsaydın. Günaydın, bu arada bana da kızar mı ki, ya pembe görünümlü maviysem 🥺
Günaydın yıvrim🦥 işe gitti şimdi görmeden konuşuyom😓
Erkenciymiş enişte 🫢 saat 10 dan önce işe mi gidilir 😅
10 da işi kim bulmuş 😓
yok mu 😕 kolay gelsin 😥
Sen yurt dışında mı yaşıyosun yıvrımm yaa😓
Çalışmıyorum 😕 ama saat 10 da iş başı yapan tanıdık çok, yani aslında ben de hep o saatlerde çalışırdım eskiden🤷♀️
Ne işiymiş o
insan kendi işine bile yerine göre 6 da 7 de gidiyo
Kimse saat 8 de kuşbaşı, kıyma almaya gelmiyordu, ustam da kızıyla yaşımız yakın diye iltimas geçiyordu.
Kasapta mi çalışmıştın o işin arka mutfağı var bir de eğer esnafsan
Markette daha çok çalıştım. Esnafsan büyük esnaf olmalı küçük esnaf olunca patronla yanlız çalışmak durumunda kalıyorsun daha çok ve ben son işimden kavga edip çıkmıştım 😅🤷♀️
İyi etmişin😂
3 4 kişiydik bu işi yapan ve birbirimizi tanırız. Müşteri çekmek isteyen kendine çeki düzen vermeli elamanı bayan seçmeyle olmuyor ben kavga edince diğer kızlar hiç bulaşmadı sayemde yazık yalnız kalınca da dükkanı kapatmak zorunda kalmıştı 😕 iyi değil çok iyi oldu 😁
Biz seni yumuşatmasak gün boyu, Hüsamettin bey gün yüzü görebilir mi zannediyorsun sen 😂
Başken sen de olmasan evli karılar sayende yumuş gibi oluyo anlamaz ki desem de odun 😓
Trafikte misin sen 😂
Depoya indim 7 de geldim burdan yazıyom Hüsoş görmesin diye 😓
Odun Hüsamettinin açığını biz dolduruyoruz burada 😂
O da gece sefasını sürsün, hazıra konsun 😂
🤬
Yarın öbür gün yanında bir adam görürsede diyeceğin belli yaz oğlum 50 kilo çimento
Benden selâm söyle kocana teprik ediyorum onu
Aleykümselam 🤣
Kocan üsamettine söyle. Adamın dibisin
Eyv😂
Bak yaa şimdi nasıl ikimiz kakara kikiri yapıcaz ki olmadı böyle
Maşallah Hüsamettin ramazan ayında çok sakinmiş
Yok bekarım özgürüm yalnızlık miss
Kocana vurim sana bişey olmasın
haberi var yani senin burada olduğundan
Bir erkekle şakalaşırken gördü
hmmm eminim içindende hoşunada gitmiştir yoksam saç baş kalmazdı :)
Niye hoşuna gitsin
bazı erkekler hanımlarının başkaları tarafından beğenilmesine çok sevinirler hatta yakınen tanıdığın brisi var hanımı sahnede oynarken başkaları baktıkca keyf alıyorum derdi
Gavvat diyoruz biz onlara
yani zevk meselesi arkadaşım herkesin zevki farklı fantezi dünyası farklı dahada ilerisi kelimelr de kullanıyorda burdan diyemiyorum ama burası iyi ki var bende evliyim arkadaşım kafa dağıtmaya dertleşmeye bire bir
Ne modern bir erkekmiş takdir ettim Kendisi
Ayıp etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?