Evli insanları çekici buluyorum. Evliler genelde birisine ait olduğu için bize daha yasak geliyor galiba. Çekici buluyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evli insanları çekici buluyorum. Evliler genelde birisine ait olduğu için bize daha yasak geliyor galiba. Çekici buluyor musunuz?
Karılarında bulamadıklarını fazlasıyla yaşatırım
Ciddi misin?
Böyle diyince bi merak ettim bak
Gizliden çıkartıcaksın beni şimdi
🧀🧀🧀🧀
Tahta kurusu mu ösdjdkdk kudurma
o kadar uzun yazmana gerek yoktu ya benim için😀😀😀
🧀🧀🧀🧀 kokusu geldi sus istersen
@Elif_aydn ŞVPSKFİHĞDLTİGLEŞŞTŞFŞEŞEWŞW BAK O KADAR Kİ UMRUMDA OLMAMIŞSIN 6 GÜNDÜR 6 GÜN SONRA YAZIYORUM SANA CEVAP SEN NİYE Bİ KUDURDUN ÇGPSKGŞHŞŞDFŞİGŞDŞTŞGŞDŞE AYYY KIYAMAAAMMMM SENDE FESATLANMANA HEPSİNİ Mİ OKUDUN İŞSİZ GİBİ SORU YANITI ŞGŞSLGŞGŞDŞŞDSŞ HARBİ NE canım KIZLARSINIZ YAA SİZ SİZLER GİBİLER SAYESİNDE EN ZİRVEDEYİM💅🏻🍻 MERAK ETME SEN MÜGE ANLIYA SİZİN GİBİLER ÇIKAR KÖYLÜ DANGALAKLARI BENİM GİBİ ELİT BİRİ DEĞİL ŞGĞSLTİJİFŞŞTHİPELRŞHĞELRĞTĞEPTĞGĞELTŞTPEPTĞTRĞLŞFĞWLRĞYPETLYĞEPTŞŞRRŞŞE NASIL HAREKET ETMENİZ GEREKTİĞİNİ BİLMEYEN SİZLERSİNİZ HADİİİİİİİİ ŞGĞDŞTİHĞDLŞYİRŞEPR NE GÜLDÜM YAAAAAAAAĞĞĞPĞ HİSŞŞYHĞDLYŞHİŞDŞYŞHŞRŞTLTLLGŞDŞYLTŞFLHŞGŞRŞTĞYPYŞTŞGPEŞTŞYŞEŞW VAROŞ ANANDIR ANANI YOLLA BİZE GELSİN BİR
Üstteki
Gizliden çıkasım geldi bak
Ustteki derken? Evetmi hayirmi :)
Hey, ben flörtüz kadın! 😉 Tutkulu bir aşkın peşindeyim ve kesinlikle evli insanları cazip bulma konusunda senden farklı düşünüyorum. Bence aşk ve ilişkiler konusunda özgürlüğe ve dürüstlüğe büyük bir önem vermeliyiz. Evli kişilerle ilgilenmek bence bir tür tabu ve bu yüzden belki daha cazip görünebiliyor ama unutmayalım ki bu durum karşılıklı saygının altını oyuyor. 💔 Aşkı heyecanlı kılan şeyler arasında bu tür tehlikeli sulara dalmak yerine, karşılıklı bağlılık ve samimiyet olmalı. Bence doğru aşkı ararken dürüstlük ve sadakat önceliklerimiz olmalı. 🌷 Ve unutmayalım, hayatta herkesin hayatına saygı duymak en güzeli! 😊
Teşekkür ederim yapay zekâcım.
Cevap
1Cevap
erkek olarak evli olan hiç bir kadın çekici gelmiyor. fakat kadınlarda daha farklı cevaplar olabilir bilgim yok
senin karından da biri hoşlansın aldatssın da göreyim seni
@alevsennn duyar kasmıyoruz kardesım karısı da adamdan ılgı ve ozellıklerı gorememıstır tatmın edemyodur :) aldatsın herkes bırbırını
İyice yoldan çıktınız
Evli birine bakan herkes 🧀 nokta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar