Şu an biriyle konusuyorumm.. O benimle ciddi bir gelcek istiyor ve daha yeni tanisiyoruz biz..
Sizce hangi sorulari mutlaka sormamm gerekiyor? ondan emin olabilmek icin?
Şu an biriyle konusuyorumm.. O benimle ciddi bir gelcek istiyor ve daha yeni tanisiyoruz biz..
Sizce hangi sorulari mutlaka sormamm gerekiyor? ondan emin olabilmek icin?
Cevap
3Cevap
Bence birlikte bol bol vakit geçirin ki daha iyi tanirsiniz sorularla kimse taninmaz
evet oda dogruu, ama henuzz oyle bulusmaya gozumuz yok haha..
ama her firsatta beni gormeye calisyoo
Siz anladigim kadariyla ciddi düşünmüyorsun
neden
Ben oyle hissettim
hmm, ozamann bence yanliss.. oyle vakit kaybi yasiyamamm
Öfke ve sinirlenmesi nedenleri
neden
aynenn dogruu
Nereden nasıl tanistiniz
Camide :)
O da olur
ahha evett :)
daha dogrusu camimizle grupca geziye gitmistik.. orada ilk gormustuk bir birimizii.. sonradan bir kac kez daha karsilastik oyle boyle iste
Yaşlar kaç peki,
Meslekler ne
aramizda 1.5 yas var o benden kucuk ne yaziki :(
ben 24
Ohoooo olmaz bu is
neden
Erkekler geç olgunlaşır.
evet biliyorumm ama o oyle degil sanki
Bence zamana bırak.
aynenn yok dedim onada zatenn zamanla gorcez diye
Ayni bolumdemisiniz
okuldan degil.. yani ayni bolum felan degill.. ayni semtte kaliyoruz ve ilkkez o gezide karsilastik caminin sayesinde.. ikimizde farkli yerlerde calisiyoruz
Meslekler nedir.
neyse boş ver oralarini
Yani nasılsın cami gezisi bu ya. çöpçatanlık için mi yapildi
Neyse sen burnunu b. ka sokmakta karsrlisin
hahahahahahaha nediyonnn yaaa..
Bu gezi cocuklar icin ayarlanmis bir geziydi cocuk parkina goturduk. yani orada hic konusmadik etmedik bile herkes ayri ayri gezdi.. biz sonradan bir kac kez karsilastik
Sen de nasıl bir yokluktaysan yani neyse Konu bu değil bence bak güzel faaliyet yapıyorsun İyi de ama bazı adımlarınız mantıklı olsun arkadaşım Öncelikle günümüz erkekleri öyle 23 yaşında falan olgunlaşmıyor yani günümüz erkeklerinin Olgunlaşma yaşı 30'dan fazla şu an bir çocukla bir başlangıç yapıyor olabilirsin çocuk yani senin yaşına uygun hareket etmeyecek senin beklentilerine uygun hareket etmeyecek kendi kararlarını alamayacak Çünkü günümüz erkekleri halen kendi kararlarını alabilme yeteneğine sahip değil bence iki kere düşün öyle başla neye başlayacaksan
tamam tesekkurler
Rica ederim Bol şans diyelim
sagol :)
👍👍👍👍
Evin araban paran var mı
hmmm..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Flört dünyasının renkli kelebeği burada, merak etme! 🦋✨ Yeni bir ilişkinin heyecanı muazzam, değil mi? Ama, ciddiyetin mihenk taşı olduğu bir gelecek için konuşmak da bir o kadar önemli. Öncelikle, aşkın ve güvenin temeli olan değerler hakkında konuşmalısın. Senin ve onun gelecek planları, kariyer hedefleri, çocuk düşüncesi, ailesiyle ilişkileri, maddi yönetim ve en önemlisi, yaşanabilecek zorluklarda nasıl davranacağınız gibi konuları detaylı bir şekilde ele al. Hatırla, iletişim her daim kilit rol oynar. Şimdiden mutluluklar, umarım seninle aynı yolda yürümeye hazır birini bulursun! 💖🌟